EmilijaArm @ 18.02.2023 22:45
Pag, Dailes aktieris Lauris Subatnieks bija uztaisījis Dombrovskai bērnu??
cmykk @ 18.02.2023 21:39
ja tā padomā par to sieviešu glābšanu, tad tas tā ir.
kaut kādā intervijā pats teica, ka Danu esot izglabis, samaksājis par grūtniecības pātraukšanu(no L.Subatnieka), pabarojis, apģērbis. Madaru tak ar paglāba no laukiem!
Stalkere Jr. @ 18.02.2023 22:45
Atbilde nav vajadzīga. Viņa pilda dažas no savām profesijām-
1. miesassargs (zināms arī kā sargsuns);
2. šoferis (jo Kivim 1) nav tiesības 2) pēc “koncertiem” ir šmigā;
P.S. vēl arī dzeguze, bet profesiju klasifikatorā nav tāda amata
yay @ 18.02.2023 22:49
google neko neatrodu par šiem.
Fleming @ 18.02.2023 23:45Vispār pat skumji tos abus vērot. Kolektīvā bojā eja... Kivis noteikti nav intelekta gigants, bet Lienei vajag nopietnu palīdzību... Es par tiem komentāriem Madarai esmu šokā... Kādā stāvoklī jābūt sievietei, lai vispār celtos mēle (ne pat pirksti) citai ko tādu teikt/rakstīt... Te ir smagi zems pašvērtējums un alko... Es pilnīgi redzu, kā viņa izpūrušu ligzdu un aizplīvurotu skatienu agonijā ko tādu izvemj aiz skaudības.
Un cik zemā bezdibenī jāmētājas viņas pašapziņai, lai tad, kad viņa it kā ir šķietami guvusi virsroku (laulātie izšķīrās), viņā grauzdētu tāds naids. Tur ar bērniem nav nekāda sakara - viņai Andra meitas neinteresē - viņai skauž Madara!
Kurpīte @ 19.02.2023 00:27
Interesanti, ka kivičs kaut kad minēja, ka Madara un Ārons ir pamestie, tapēc tā uzvedas ( neadekvāti viņuprāt). Bet realitātē “pamestie” dzīvo savu dzīvi, laimīgi savās attiecībās, nodrošina normālu dzīvi saviem bērniem. Kamēr šunelis ar putām uz lūpām drukā Madarai pretīgus komentārus. Iedomājaties, ko viņa drukās nākamajai kiviča mīlai, kad patiešām būs pamestā?!
Es tieši to pašu katru reizi domāju! Un var redzēt, ka Miai tur ļoti patīk! Līga ar viņu spēlējas, izdomā visādas aktivitātes un arī ēdiens viņiem garšīgs nevis Ļenkas jēli spalvainā vista ar Vegetu.amoreamore @ 18.02.2023 18:58
Es priecājos katru reizi, kad Mia ir pie krustmātes. Bērns vismaz redz normālus cilvēkus apkārt, paēd mājas ēdienu un netiek vazāts apkārt pa naktīm
Minelūše @ 18.02.2023 22:09Viņš to pasniedz tā, it kā lauki būtu kaut kāda elle vai moku kambaris vai koncentrācijas nometne, no kurienes cilvēki jāglābj?
Kurpīte @ 19.02.2023 00:27
Interesanti, ka kivičs kaut kad minēja, ka Madara un Ārons ir pamestie, tapēc tā uzvedas ( neadekvāti viņuprāt). Bet realitātē “pamestie” dzīvo savu dzīvi, laimīgi savās attiecībās, nodrošina normālu dzīvi saviem bērniem. Kamēr šunelis ar putām uz lūpām drukā Madarai pretīgus komentārus. Iedomājaties, ko viņa drukās nākamajai kiviča mīlai, kad patiešām būs pamestā?!
Nu vispār jau laikam neizliekas par beigtu! Kaut kādus "'sveicienus"' jau bija sūtījis,kad meitu cūkoja šovā un rādija viltus ziņas.Bet kobra gudra,pieķērās meitai kura pilngadīga un tēvs neko vairs nevar.MelnāVārnaKrā @ 19.02.2023 08:15
Ārens vispār izliekas par beigtu, bet Madaru vēl sanāk pakaitināt, tāpēc arī metas virsū viņai
Fleming @ 18.02.2023 23:45Vispār pat skumji tos abus vērot. Kolektīvā bojā eja... Kivis noteikti nav intelekta gigants, bet Lienei vajag nopietnu palīdzību... Es par tiem komentāriem Madarai esmu šokā... Kādā stāvoklī jābūt sievietei, lai vispār celtos mēle (ne pat pirksti) citai ko tādu teikt/rakstīt... Te ir smagi zems pašvērtējums un alko... Es pilnīgi redzu, kā viņa izpūrušu ligzdu un aizplīvurotu skatienu agonijā ko tādu izvemj aiz skaudības.
Un cik zemā bezdibenī jāmētājas viņas pašapziņai, lai tad, kad viņa it kā ir šķietami guvusi virsroku (laulātie izšķīrās), viņā grauzdētu tāds naids. Tur ar bērniem nav nekāda sakara - viņai Andra meitas neinteresē - viņai skauž Madara!
Facundo @ 18.02.2023 22:33Un Lieni arī izglāba no trakās mājas
Es domāju, ka Madara, iespējams, pat varbūt kaut ko teiktu pretī, bet saprot, ka meitas viņai svarīgākas. Vienu brīdi savā profilā bija publicējusi sarakstes un kaut ko pretī. Bet es ticu, ka saprata, ka labāk sūdu ne kustināt. Un ticu, ka viņai ir viltus profils, bet ne lai stalkotu, bet lai vāktu pierādījumus pret to stulbeni. Ne velti Kivim nekas neizdevās ar to krriminalpantu, Kima drīkst netikties, ja nevēlas un uzvārdi nomainīti. Un gan jau ir ko vēl nezinām. Bet malacis, domāju iespējams, kādreiz kaut ko publicēs, lai pie vietas noliktu.MelnāVārnaKrā @ 19.02.2023 08:15
Ārens vispār izliekas par beigtu, bet Madaru vēl sanāk pakaitināt, tāpēc arī metas virsū viņai
Nākamā mīla var sagaidīt dunci mugurā, burtiskā nozīmē. Andža, ja būtu gudrs, tad pa kluso aizmuktu uz ārzemēm. Bet dullā atspēlēsies uz Miu.Tusnelda1 @ 19.02.2023 00:36
To, kā Liene uzvedas, kad pamesta, redzēja visi! Pēc tam, kad Bulis bija piekrāpis Lieni (ha ha) un aizmucis atpakaļ pie sievas. Tad bija gan apeņu vicināšana, gan zākāšanās, gan pakaļskriešana, savu bērnu iesaistīšana, intervēšanās dzeltenajā presē, demonstratīva klosterī iešana...