Elvīra458 @ 18.02.2023 14:33Gluži manas domas! :D Vai arī atradīs kādu itāli no laukiem, kā Kombuļu Inesei bija.
Bet.... vai vispār kādreiz Andris bijis viens? Viņš jau no vienām attiecībām uzreiz nākamajās iekšā. Liene visu laiku uzpasē. Kā tad viņš viņu pametīs? :D Ļoti sarežģīti.
HaileyBerry @ 18.02.2023 14:00Lienei Deimone esot iedvesma????
Ariete @ 18.02.2023 17:42Nu ļoti labi ka Mia paliek pie Graudiņiem. Vismaz kārtīgi paēd un drošībā.
MeltedCheese @ 18.02.2023 16:53Liene baigi važnā grib iztaisīties. Itkā bez viņas nu nekādi Andris nevarētu uz pasākumu aizdoties. Pašcieņas nekādas nav. Vaktētāja.
Protams, ka ir ok, ka Miai ir krustmāte, kuru viņa paskatīsies ar lielāko prieku. Bet tikai skumji, ka Lienīte to izmantos arvien biežāk un biežāk. Kā teikt, lai ir, kur nogrūst Miu. Pati vazāsies līdzi Andrim un pazemos sevi!
Katzenfamilie @ 18.02.2023 20:29Interesanti par GrabuljLienes un Andrisa attiecibam toreiz izteicas Viesturs Rudzitis:" Uz to, kas notiek ar Kiviču, man grūti skatīties ar humoru, jo intelekts, kā šķiet, tur ir beidzies. Atklāti sakot, man Kiviča ir žēl. Reiz viņš mani intervēja savā raidījumā un atstāja labu iespaidu. Mums bija sirsnīga saruna, varēja just, ka viņam piemīt intelekts un empātija. Tas, kas ar viņu notiek tagad, nevar labi beigties. Man pat ir bail par to, kas notiks tālāk.
Kivičs ir atkarīgais, viņš nespēj turēties pretī sieviešu vilinājumam. Sievietes valdzinājuma priekšā viņš ir vārgulis.
Tāpat kā alkoholiķim nedrīkst dot pasmaržot alkoholu, Kivičam nedrīkst rādīt sievietes, kuras vajag glābt. Kā sapratu, stāsts bija tāds: viņš brauca no koncerta un piecos no rīta iegāja naktsklubā, kurā nezin kāpēc bija trīs bērnu māte, kas atradās kaut kādā nelaimīguma stāvoklī. Viņi satikās, uzplauka mīla.
Es gan uzskatu, ka tā nav mīla, bet atkarība. Tā ir Kiviča nespēja paiet garām sievietei, kurai ir problēmas un kura tev pamet ar pirkstu. Te ir zināma līdzība ar donu Kihotu un priekšstatu, ka īsts vīrietis ir tas, kas glābj nelaimīgas sievietes."
MeltedCheese @ 18.02.2023 21:56Atradies glābējs! Izglābis no laukiem? Itkā Madara pati nezinātu, kur Rīga atrodas! ???
Pat sporta zālē nevar no saviem grabuļiem šķirties?Elvīra458 @ 18.02.2023 19:12https://failiem.lv/f/68a4ar4ad
No lielo vēdekļu ēnas izskatās kā fingāls. :D
Bet lūpas gan traģiskas vienā pusē
cmykk @ 18.02.2023 21:39
ja tā padomā par to sieviešu glābšanu, tad tas tā ir.
kaut kādā intervijā pats teica, ka Danu esot izglabis, samaksājis par grūtniecības pātraukšanu(no L.Subatnieka), pabarojis, apģērbis. Madaru tak ar paglāba no laukiem!
Jaunsprofils @ 18.02.2023 22:30Liene ir ig kādā q&a atbildējusi, kādēļ visu laiku braukā līdzi Andrim, nevis sēž mājās ar bērnu?