Knabsab @ 15.02.2023 19:09
Gluži manas domas. Plekste pati ir apsēsta ar Madaru, Kivim pat nekas nav jāsaka. Vins iespējams tikai pakomentē viņas dubultzodus, bet nav zvanīts ka salīdzina ar Madaru.
Plekste gan domā, ka 5x aizejot uz gym sāk kaut kādas formas veidoties... nu, ja labāk stalkotu Madaru, tad redzētu ka viņas ķermenis arī tomēr ir vairāku gadu darba rezultāts, ko protams viņas vecumā ir vieglāk sasniegt, nekā 42os gados, kad nekas jēdzīgs iepriekš dzīvē nav darīts. Turklāt, lai augtu muskuļu masa ir jāuzņem olbaltumvielas pēc treniņa. Jāpagaida nākamais Q&A lai pajautātu, kā viņa ieguvusi tik satriecošas auguma aprises un vai var pačukstēt kādu proteīnu lieto ?
Izskatās, ka šovakar ir atkorķēts Mežezers.Knabsab @ 15.02.2023 23:39O! Ļena šodien forumu lasījusi. Kāda kuram esot daļa par to ko katrs ēd. Kādreiz visi esot bijuši FIT un SLIM ??? toch veca viņa palikusi, ja tik ļoti jāsalīdzina kā bija kādreiz un kā ir tagad. Katrā laikā savas problēmas, bet Lienes nodzertais prāts jau laikam nespēj to saprast.
Sportojusi no 7 gadu vecuma? Vot, es arī tautu dejās gāju visu skolas laiku. So what? Vai tā būtu panaceja labam augumam? Kaut kādu pamatu jau ieliek, bet ja neturpina sportot (un mūsu Lienīte to kopš bērnu dzimšanas īsti nebija darījusi - t.i. pēdējos 20 gadus), tad tāds kārnas miesas paskats vien ir. Protams ir ok, bet neredzu ar ko īpašu tur lepoties. Nekāds smaga darba un sviedru rezultāts tur nav redzams.
kapriza__ @ 15.02.2023 23:54Izskatās, ka šovakar ir atkorķēts Mežezers.
kapriza__ @ 15.02.2023 23:54Izskatās, ka šovakar ir atkorķēts Mežezers.
GrabuļLiene @ 15.02.2023 15:23Noteikti 26.gadi! Es teiktu 18, vīrs labi aizdzēris acis
Rumblerx @ 16.02.2023 08:20Jēzus Marija, Łenkas lūpas…Škības, nesimetriskas..Un, nee, man neskauž. Jo majo…Tà ir, ka pa hałavu kaktu kantoros špricè velns viń zin ko…