Šķidrumu dzeru ļoti daudz, par vitamīnu trūkumu gan neiedomājos... sen neesmu dzērusi kādu vitamīnu kompleksu. Kādreiz ik pa laikam padzēru. Man ir savulaik analīzēs bijis mazliet samazināts dzelzs līmenis, bet tas bija ļoti sen un pilnīgi nekas ārkārtējs. Ğimenes ārste ieteica ēst vairāk gaļu un bietes. To arī daru. Vienīgi man savulaik bija lielāks svars. Pēdējā pusotra gada laikā nokritušies 17 kg, bet uztura ziņā šķiet, ka uzņemu pietiekami. Svars nokritās, jo ļoti maz našķojos. Ēdu gaļu, griķus, rīsus, makaronus, kartupeļus, daudz dārzeņus. Asinsanalīzes gan neesmu nodevusi kopš 2018.gada, jo nav bijusi vajadzība. Visādi citādi jūtos labi. Par apaviem es ļoti šaubos, jo šogad jaunus apavus neesmu pirkusi, pie tam visas šīs 3 dienas esmu staigājusi dažādos apavos, jo tā bija pirmā doma. Kolēğe minēja, ka varētu būt sēdoša darba rezultāts, jo tāds tas man ir tikai pāris mēnešus. Varbūt organisms nesaprot, kas notiek. Bet nu.. tik un tā.. lai nu ko, bet neesmu dzirdējusi, ka kādam tirpst pēdas no sēdoša darba 😁