Piekūns @ 08.07.2021 16:31
Nu nu... varbūt dzīve tiešām līdz pašam galam aizies pa happy flow un varēs visu mūžu gāzt ar jaunāko, ko autobūve piedāvā.
Motherofdragons @ 08.07.2021 17:23
Amazing, man novēl nabadzību un nāvi tikai tāpēc, ka uzskatu, ka skills braukt ar automātu nav auto braucējam obligāti nepieciešams ?
Piekūns @ 08.07.2021 17:35
Nu gan interpretēji ?
Mums vienkārši atšķiras uzskati. Es nācu no sliktiem apstākļiem un ja var iegūt papildus prasmi ar nelielu papildus ieguldījumu, kas nebaltā dienā var noderēt, tad man liekas tikai racionāli to iegūt.
sweetbalon @ 08.07.2021 17:53Paldies par komentāriem. Man interesētu maza, ekonomiska un ar manuālu ātrumkārbu automašīna. Pagaidām skatos uz Skoda Fabia. Gribētu kāda 2011-2013. Gada, tomēr, ja pērku lētāku, tad labāka gadījumā 2005. gada būtu ? varbūt ir vēl kāda, kurā būtu līdzīga Fabia? ?
Motherofdragons @ 08.07.2021 18:06
Cilvēks var pielāgoties daudziem apstākļiem, bet priekš kam sevi noskaņot uz tiem? Ietaupīto laiku un effortu var ieguldīt šeit un tagad noderīgās lietās, nevis klāt salmus kaut kādai izfantazētai iespējai, ka kādreiz man būs izbraukuma darbs, turklāt tikai ar manuālo ātrumkārbu ?. Labi, izbeidzu šo offtopicu ?
tajā cenu/ gadu kategorijā vēl varētu būt jau šeit pieminētais Audi A3, Toyota Corolla. Varbūt kāds Golfs vai VW Polo vai Luposweetbalon @ 08.07.2021 17:53Paldies par komentāriem. Man interesētu maza, ekonomiska un ar manuālu ātrumkārbu automašīna. Pagaidām skatos uz Skoda Fabia. Gribētu kāda 2011-2013. Gada, tomēr, ja pērku lētāku, tad labāka gadījumā 2005. gada būtu ? varbūt ir vēl kāda, kurā būtu līdzīga Fabia? ?
sweetbalon @ 08.07.2021 17:53Paldies par komentāriem. Man interesētu maza, ekonomiska un ar manuālu ātrumkārbu automašīna. Pagaidām skatos uz Skoda Fabia. Gribētu kāda 2011-2013. Gada, tomēr, ja pērku lētāku, tad labāka gadījumā 2005. gada būtu ? varbūt ir vēl kāda, kurā būtu līdzīga Fabia? ?
sweetbalon @ 09.07.2021 17:49Piekūns,
kāpēc ārpus pilsētas īpaši laimīga nebūšu?
Piekūns @ 09.07.2021 19:16
Būs problemātiski ko apdzīt, vismaz ar mazākajiem motoriem. Un katrs vējiņš šūpos. Protams, nekas traģisks. Braukt var. Bet ir labāki varianti. Pats tajā cenu kategorijā droši vien mēģinātu atrast kādu a4, bmw trešo sēriju vai ko līdzīgu, bet gadi tur jau tuvosies 2000šo sākumam un arī atrast labu eksemplāru viegli nebūs. Es teiktu, ja grib daudz maz pieklājīgu auto, kaut golf klases, tavos minētajos gados, budžets, kā minimums, būtu jādivkāršo.
Audi a3 ļoti patīk, bet biedē "mūžīgās audi problēmas". Liekas audi ir ļoti plīstoša mašīna vēl apsveru ideju par 1.serijas bmw. Vai ir kādas atsauksmes? 😊