Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pirmā piedzeršanās reize :D

 
Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
Labvakar! :)
Bezmiega naktī aizdomājos un atcerējos, ka pirmo reizi piedzēros, kad mācījos 10.klasē. Tie bija pilsētas svētki. Bijām 4 meitenes no kurām bija viena nedzērāja, kas mūs pietiecās pieskatīt. Es un vēl 2 meitenes dzērām sākumā šnabi(tā bija pirmā reize, kad to pamēģināju), to aizdzērām ar sulu. Tā nu uz trijatā izdzērām visu tukšu un tad pievienojās pazīstami puiši, kuriem bija Džons vai kaut kas tāds, lielā plastmasas pudelē, puiši bija jau pālī, mēs arī labtik, bet dzērām vēl to pa riņķi no pudeles. Atceros, ka pa ceļam pie draudzenes(pa nakti palikām pie viņas) es izvēmos, acīmredzot tā kombinācija nebija laba, ha :D un tad vienkārši atkritu pie draudzenes uz grīdas horizontāli, aizmigu. Atceros, ka pēc tam nenormāli galva sāpēja un nosolījos vairs tik traki nekad nedzert.
Un re, vairāk kā 4 gadu pagājuši un nedzeru tik traki ar. Bija mana pirmā un vienīgā piedzeršanās reize :D
Tagad esmu sapratusi, ka pusaudžu gadi, kad bija ''kruti'' dzert ir garām un man liela daļa alkohola nemaz negaršo un neredzu jēgu sevi spiest dabūt iekšā + nepatīk mocīties paģirās un sliktā pašsajūtā, tāpēc es bez sirdsapziņās pārmetumiem mierīgi darba dienas vakarā, ja sagribās varu sidriņu vai vīna glāzi un aiziet gulēt, nākamajā dienā esmu svaiga un viss forši. Man neprasās piedzerties. Pat, kad viss totāli piegriezies.
Kā ir ar jums? Varbūt atceraties cik gados un kā(ko dzerot, kādā situācijā piedzērāties)?
Jūs labāk retu reizi piedzeraties līdz bezfilmai vai tuvu tam vai arī esat cilvēks, kuram patīk iedzert, bet ne piedzerties?
07.07.2021 02:11 |
 
Reitings 58
Reģ: 21.03.2019
Es pirmo reizi tā kārtīgāk iedzēru festivālā ar draudzenēm. Man bija 19 un Jāger teltī bija nenormāli labie kokčiki un tā vien ātri palika dikti jautri. :D Es nekad neesmu piedzērusies līdz “melnai bildei” vai vemšanai no alkohola.
Ir grūti būt cilvēkam, kurš tikai iedzer (glāze kokčas, nu, līdzīgi kā Tev). Ballītēs daudzi neizprot kāpēc man negribas piedzerties kā viņiem. Īsti neesmu uz alkoholu kritusi un mierīgi varu iztikt bez, tāpat ir gana jautri un izbaudu vakaru! :)
07.07.2021 09:14 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Laikam vienīgā un, manuprāt, trakākā piedzeršanās reize bija 20 gadu vecumā, kad ar draudzeni iegājām veikalā un ieraudzījām kaut kādu alkohola pudeli ļoti skaistā krāsā, iepriekš neplānoti to nopirkām, divatā sēdējām un dzērām. Jāpiemin, ka nekad iepriekš tā īsti nebiju dzērusi. Nākamajā rītā bija ļoti slikti, vēmu, sāpēja galva, bet bija jāiet uz darbu. Muļķe, nu kur prāts darba dienā vienkārši prikola pēc dzert kaut ko šņabveidīgu. 😀 Tagad zinu savu mēru un nekad vairs tā nepārdzeršos, fuj, pēc tam tik pretīga sajūta. Alkoholu ārpus mājām, piemēram, kādā klubā vai ballītē vairs lietot nepatīk, vislabāk jūtos, ja kādu vieglo dzērienu retu reizi varu nobaudīt mājās kopā ar draugu.
07.07.2021 09:42 |
 
Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
pirmā reize kad piedzēros bija 15 gados. dzeraudzenei bija palicis no ekskursijas sarkanais LB šņabis ar kaut kādu sulu, un tad nu izdomājām to izdzert pie vēlvienas meitenes. Atceros ka bija jautri, bet pēactam bija bail mājā iet, jo mamma tak pamanīs. Tad nosēdēju pie draudzenes līdz pusnaktij, un pēctam gāju mājās, cik atceros nepamanīja, ka neesmu skaidrā 😂
pusaudžu gados biju liela ballētāja un 16,17 gados bieži tika dzerts nedēļas nogalēs. Tādu reizi, ka būtu līdz bezfilmai gan neatceros ka būtu bijusi.
Tagad arī ballītēs patīk iedzert, tik tās ballītes vairs nav katru nedēļas nogali par laimi 😂
07.07.2021 12:48 |
 
Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Pirmo reizi piedzēros, kad man bija 19, jo tad sāku dzīvot atsevišķi no vecākiem, studēt sāku citā pilsētā un radās brīvība. Vecāki man vienmer bijuši diez gan kontrolējoši, tāpēc daudzi tusiņi naktī un vazāšanās apkārt man gāja secen. Draugu man daudz arī nebija. Domāju, ka tie bija iemesli kāpēc agrak nepiedzēros. Piedzēros ar jaunajiem kursa biedriem Aristoteļa svētkos. Piedāvāja iedzert, es piekritu, jo gribēju “iederēties”. Sākām ar rumkolu, pēc vienas sekoja nākama un tad ar nelielu kompāniju aizgājām uz bāru(tagad neatceros vairs nosaukumu), bet tur paņēmām šotiņus un dzērām tos. Tā kā es pirms tam biju dzērusi tikai max 1-2 glāzes šampanieša un kad biju pilngadīga pati biju nopirkusi kokteiļus veikalā, tad man tās rumkolas un šotini bijs par daudz, bet rādīt, ka vairs nevaru negribēju. Es pateicu, ka iziešu ārā izsaukt taksi, jo jau vēls, bet patiesiba man palika slikti, ws izgaju un netālu no bāra, Vecrīgā uz bruģīša pievēmu. Un izdomāju turpināt ceļu kājām, lai nepieņemtu taksistam auto. Nakamaja rītā par brīnumu galva nesāpēja, mezinu, varbūt tāpēc, ka biju labi izgulējusies un vakara sajēgu si izdzert oglītes ar ūdeni(atceros, ka kads man tā mācīja)
Es laikam esmu cilvēks, kuram kā kuro reizi. Pārsvarā sanāk iedzert. Tagad vasara patīk Aperol Spritz, sidrs auksts vai kāds kokčik. Reizēm vīna glāze pie mājās gatavotam vakariņām. Taču, kad man viss totāli noriebjas, tad man ir vēlme piedzerties un parasti, ja ir iespējams tā, ka nākama diena brīva, tad es arī to izdzeru - piedzeros. :D
07.07.2021 15:02 |
 
10 gadi
Reitings 4010
Reģ: 02.01.2011
Bezfilmas nav bijis. Iedzeru, bet piedzerties nepatīk.
07.07.2021 17:20 |
 
Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Biju liela tusētāja. Sāku dzert apm.~15 gados. Ielīdu ne tajā kompānijā, ar mammu tā dēļ bija lieli strīdi.
Tusējos pamatīgi līdz pat vidusskolas beigām. Varēju pat uz skolu neiet , jo tusiņos biju nedēļas vidū. Tagad arī pa brīvdienām patīk pasēdēt kompānijā un iemalkot kādu dzērienu.
08.07.2021 18:36 |
 
Reitings 106
Reģ: 12.02.2017
Piedzērusies neesmu daudz reizes, bet pēdejā reize bija nesen(19 gados), kad pirmo reizi paliku viena mājās pa nakti bez vecākiem un izdomāju to nosvinēt. Nopirku šnabi, pa virsu kolu, lai nejūt, un kādas pāris glāzes sanāca izdzert.
Viss, ko atceros, ka stundu bija jautri, bet pēc tam ātri atlūzu, jo palika slikti. Pamodos uz grīdas un gāju 4 naktī pastaigā(jau skaidrā prātā, bet ar lielām pohām), jo bija ļoti slikti un prasījās svaigu gaisu. Pēc tam vēl kārtīgi vēmu. Bet šo laikam nenožēloju, jo kopš tā laika vispār vairs neesmu pat glāzi iedzērusi, jo atceros to sabojāto nākamo dienu un slikto dūšu pēc visa.
08.07.2021 22:10 |
 
Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
jamaika @ 08.07.2021 18:36
Biju liela tusētāja. Sāku dzert apm.~15 gados. Ielīdu ne tajā kompānijā, ar mammu tā dēļ bija lieli strīdi.
Tusējos pamatīgi līdz pat vidusskolas beigām. Varēju pat uz skolu neiet , jo tusiņos biju nedēļas vidū. Tagad arī pa brīvdienām patīk pasēdēt kompānijā un iemalkot kādu dzērienu.

Man līdzīgi. Pirmoreiz alkoholu nogaršoju 15 gadu vecumā, tāds trakāks tusiņu laiks sākās 17 gadu vecumā, tad arī pirmoreiz piedzēros. Var teikt, ka viss vidusskolas un vēlāk arī studiju laiks pagāja vienās vienīgās ballītēs. Ja vajadzētu skaļi stāstīt visu, kas piedzīvots un visu, kas darīts, ui, būtu mazliet neērti. :D Tagad vairs neballējos tik traki kā agrāk, taču ballītes man joprpojām patīk un alkohols garšo. :D
08.07.2021 22:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits