uzticēšanās

Reitings 174
Reģ: 20.06.2015
Ir tā, ka iepriekšējās attiecībās tiku vazāta aiz deguna ne pa jokam. Katru reizi, kad atpūtās bez manis, tā kaut kas notika - reizēm ballīte beidzās ar ātro palīdzību, reizēm policijā vai arī džeks piedzērās tiktālu ka aizmirsa, ka ir attiecībās un nokrāpa mani. Kā muļķīte gandrīz 2 gadus piedevu visu pēc kārtas.
Tagad jau esmu gandrīz 3 gadus citās attiecībās. Dzīvoju kopā ar draugu. Attiecību sākumā draugs mēdza aizbraukt patusēt bez manis, tagad tā ļoti ilgi nav bijis un tagad organizē ar džekekiem ballīti pēc mēneša.
Man sāk iestāties jau paranoja, jo ir pshiloģiska trauma no iepriekšējām attiecībām. Es savam draugam cenšos uzticēties, bet tāpat zinu, ka būs ļoti grūti, ja aizbrauks tusēt un nebūs visu nakti mājās. Esmu draugam stāstījusi par savu pagātni. Viņš man tikai pasaka, ka nav iemesla satraukties, jo nekas slikts nenotiks utt
Ko man darīt?
(es zinu, ka prolēma ir manī, bet kā man to risināt??)
05.07.2021 15:40 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Nellijai tādi interesanti ieteikumi, puisis virs 1.90m tīri apsēklošanai. To es jau pāris diskusijās redzu :D
Vispār ir saprotams tas uztraukums, ja bijusi tiešām slikta pieredze. Varu pateikt tikai to, ka galvenais ir izrunāties, un var jau arī pastāstīt kā jūties, un, ka uzticies, bet lai vieglāk tiktu pāri pagātnes traumai, priecātos vakara gaitā saņemt kādas īsziņas vai zvanu. nu tā līdz brīdim, kad paranoja pāries.
Speciālista palīdzība vispār ideāli! Mums katram to vajadzētu, vienalga cik lielas vai mazas traumas piedzīvotas
06.07.2021 22:39 |

Reitings 174
Iepriekšējās reizēs vienmēr man ik pa laikam uzrakstīja, esot ballītēs, kamēr es aizmiegu. Viņš ļoti labi zina manu pagātni, tā kā saprot arī manas sajūtas.
Vienkārši pēc tā garā covid laika šī būs pirmā reize, kad būs kaut kāds pasākums, kur blakus nebūšu es :(
07.07.2021 08:41 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Ko jūs atbildat Nellijai, ja skaidri redzams, ka tas ir trollis? Ieraksti tādi, lai kacinātu pārējos. Ignorējiet, kāda jēga skaidrot kaut ko, ja viņa to uztver kā zīmi, lai turpinātu troļļot.
Autore, labs ieteikums ir par speciālistu. Vai arī parunājies ar kādu, kuram ir līdzīga pieredzi un kurš ir ticis galā ar to. Izrunājies vēlreiz ar puisi, palūdz, lai tad, ja tev uznāk "melnie", viņš tev loģiski izskaidro, kas un kā, kāpēc tev nevajag ne par ko uztraukties. Kaut vai lai uzraksta sms, ko dara, kā iet, lai tu nomierinātos. Ar laiku aizmirsīsi savu pagātni. Man bija līdzīga pieredze, bet strādfāju ar sevi, lai iznīdētu visas šīs domas, jo ar prātu sapratu, ka šis ir cits cilvēks, bet tomēr šaubas un bailes darīja savu. Palīdzēja tas, ka redzēju, kā pret mani viņš izturas ikdienā, jo tas radīja drošības sajūtu un mieru.
07.07.2021 11:26 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Un vai šis draugs ir radījis pamatu šaubām un neuzticībai?
07.07.2021 11:27 |

Reitings 174
Nav radījis nekādas šaubas un pamatu, lai būtu iemesls satraukties. Vienkārši ir pārāk nepatīkama 2 gadu pieredze. :(
Esmu teikusi, ka man var uznākt "melnie" un varu sākt satraukties bez iemesla. Par laimi draugs saprotošs, neko nesaka par to, tikai atgādina, ka viss būs labi un nekas slikts nenotiks. :) bet tāpat ļoti nepatīkama sajūta iekšā :(
Un, jā, es pati sev cenšos ieskaidrot, ka tagadējais draugs ne pa kripatiņu nelīdzinās bijušajam, bet laikam tās attiecības tā nopietni sačakarēja mani, kā nekā tās bija pirmās nopietnās attiecības un tiku čakarēta pa visiem 100.
Bet nesaprotu tos troļļus, kas nāk un raksta kaut kādus murgus, jo ir cilvēki, kas arī var Nellijai noticēt. Par laimi ne es :D
07.07.2021 11:34 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
TimeToDream2 @ 07.07.2021 11:26
Ko jūs atbildat Nellijai, ja skaidri redzams, ka tas ir trollis? Ieraksti tādi, lai kacinātu pārējos. Ignorējiet, kāda jēga skaidrot kaut ko, ja viņa to uztver kā zīmi, lai turpinātu troļļot.
Autore, labs ieteikums ir par speciālistu. Vai arī parunājies ar kādu, kuram ir līdzīga pieredzi un kurš ir ticis galā ar to. Izrunājies vēlreiz ar puisi, palūdz, lai tad, ja tev uznāk "melnie", viņš tev loģiski izskaidro, kas un kā, kāpēc tev nevajag ne par ko uztraukties. Kaut vai lai uzraksta sms, ko dara, kā iet, lai tu nomierinātos. Ar laiku aizmirsīsi savu pagātni. Man bija līdzīga pieredze, bet strādfāju ar sevi, lai iznīdētu visas šīs domas, jo ar prātu sapratu, ka šis ir cits cilvēks, bet tomēr šaubas un bailes darīja savu. Palīdzēja tas, ka redzēju, kā pret mani viņš izturas ikdienā, jo tas radīja drošības sajūtu un mieru.

Nu tad mini kaut vienu lietu, kur es kaut ko ne tā uzrakstīju, trolle!
07.07.2021 19:30 |

Reitings 527
AuhorX @ 07.07.2021 11:34
Nav radījis nekādas šaubas un pamatu, lai būtu iemesls satraukties. Vienkārši ir pārāk nepatīkama 2 gadu pieredze. :(
Esmu teikusi, ka man var uznākt "melnie" un varu sākt satraukties bez iemesla. Par laimi draugs saprotošs, neko nesaka par to, tikai atgādina, ka viss būs labi un nekas slikts nenotiks. :) bet tāpat ļoti nepatīkama sajūta iekšā :(
Un, jā, es pati sev cenšos ieskaidrot, ka tagadējais draugs ne pa kripatiņu nelīdzinās bijušajam, bet laikam tās attiecības tā nopietni sačakarēja mani, kā nekā tās bija pirmās nopietnās attiecības un tiku čakarēta pa visiem 100.
Bet nesaprotu tos troļļus, kas nāk un raksta kaut kādus murgus, jo ir cilvēki, kas arī var Nellijai noticēt. Par laimi ne es :D

Kas tur ko noticēt? Mūsdienu meitenes (mani ieskaitot) izvēlas labākos gēnus nākamās paaudzes radīšanai. Tas, vai vīrietis paliek līdzās ir mazsvarīgi. Fakts.
Vairumu attiecību (70-80%) izjauc tieši sievietes. Ja ņem vērā neoficiālās attiecības, tad tas skaitlis ir vēl augstāks. Fakts!
Jo vairāk sievietēm ir seksuālo partneru, jo grūtāk viņām ir izveidot emocionālo saikni ar vīrieti. Fakts!
Vari nosaukt kaut vienu manis minētu lietu, kas ir uzskatāma par murgiem!
Vairums mūsdienu sieviešu (ieskaitot mani) savus labākos gadus (18-25) pavada/ir pavadījušas, lai "iztrakotos". Nevienam nav noslēpums, ka aiz vārda "iztrakošanās", protams, ir domāti neskaitāmi seksuāli piedzīvojumi ar dažādiem gara auguma vīriešiem, kuri lieliski kalpo kā "donori".
Cik daudz dažādu seksuālo partneru tev jau ir bijis?
07.07.2021 19:44 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Nellija12 @ 07.07.2021 19:44

Kas tur ko noticēt? Mūsdienu meitenes (mani ieskaitot) izvēlas labākos gēnus nākamās paaudzes radīšanai. Tas, vai vīrietis paliek līdzās ir mazsvarīgi. Fakts.
Vairumu attiecību (70-80%) izjauc tieši sievietes. Ja ņem vērā neoficiālās attiecības, tad tas skaitlis ir vēl augstāks. Fakts!
Jo vairāk sievietēm ir seksuālo partneru, jo grūtāk viņām ir izveidot emocionālo saikni ar vīrieti. Fakts!
Vari nosaukt kaut vienu manis minētu lietu, kas ir uzskatāma par murgiem!
Vairums mūsdienu sieviešu (ieskaitot mani) savus labākos gadus (18-25) pavada/ir pavadījušas, lai "iztrakotos". Nevienam nav noslēpums, ka aiz vārda "iztrakošanās", protams, ir domāti neskaitāmi seksuāli piedzīvojumi ar dažādiem gara auguma vīriešiem, kuri lieliski kalpo kā "donori".
Cik daudz dažādu seksuālo partneru tev jau ir bijis?

Omg...prātiņ nāc mājās....
Ko lai saka-veiksmi Tev ar to "iztrakošanos"....😁
08.07.2021 11:29 |

Reitings 144
Reģ: 21.11.2017
Saproti, ka viņš nav tavs bijušais.
Un uzdod pati sev jautājumus "vai tu darītu muļķības, ja aizbrauktu uz meiteņu tusiņu? vai tu krāptu? vai tu ballētos tā, ka tas beidzas ar ātro palīdzību vai policiju?" Ja tava atbilde ir "nē", tad vienkārši nomierinies un saproti, ka ja kaut kas notiks, tad tu esi labāka par viņu. :)
08.07.2021 14:01 |

Reitings 527
Annija35 @ 08.07.2021 11:29

Omg...prātiņ nāc mājās....
Ko lai saka-veiksmi Tev ar to "iztrakošanos"....?

Tieši tas, par ko es iepriekš runāju. Nekādu argumentu, tikai "Tu esi trolle, tāpēc, ka es tā teicu...".
08.07.2021 18:58 |

Reitings 174
Nellija12, tad kā īsie džeki, kuru augums ir zem 190cm atrod sev sievietes, kuras vēlas ar viņiem radīt bērnus?
Jā, sievietes lielākoties pārtrauc attiecības, bet ne jau aiz garlaicības, bet gan tāpēc, ka nespēj paciest vīrieša izturēšanos/uzvedību. Jā, iespējams Tev ir taisnība - visas sākumā izvēlas vīrieti pēc tā, vai viņš būtu derīgs "pēcnācēju radīšanai", bet izskats jau ir tas pirmais, kas piesaista ik vienam un rozā briļļu periodā vienmēr viss ir rožaini, kad brilles krīt, tad tikai pamani otra cilvēka trūkumus.
Vecums 18-25 ir paredzēts, lai iztrakotos? Nu, man ir 23 (un tuvākajām draudzenēm arī vecums ir 22-25g), neesmu gan dzirdējusi, ka viņas liktos iekšā gultā visu laiku ar dažādiem puišiem, kuru augums ir 190+. Personīgi es un tuvākās draudzenes uzskatām, ka labāk ir iztrakoties ar savu otru pusīti. Zini, tomēr arī drošāk - mazāka iespēja palikt par vientuļo māti vai saķert kādu STS. ;)
09.07.2021 06:08 |

Reitings 527
AuhorX @ 09.07.2021 06:08
Nellija12, tad kā īsie džeki, kuru augums ir zem 190cm atrod sev sievietes, kuras vēlas ar viņiem radīt bērnus?
Jā, sievietes lielākoties pārtrauc attiecības, bet ne jau aiz garlaicības, bet gan tāpēc, ka nespēj paciest vīrieša izturēšanos/uzvedību. Jā, iespējams Tev ir taisnība - visas sākumā izvēlas vīrieti pēc tā, vai viņš būtu derīgs "pēcnācēju radīšanai", bet izskats jau ir tas pirmais, kas piesaista ik vienam un rozā briļļu periodā vienmēr viss ir rožaini, kad brilles krīt, tad tikai pamani otra cilvēka trūkumus.
Vecums 18-25 ir paredzēts, lai iztrakotos? Nu, man ir 23 (un tuvākajām draudzenēm arī vecums ir 22-25g), neesmu gan dzirdējusi, ka viņas liktos iekšā gultā visu laiku ar dažādiem puišiem, kuru augums ir 190+. Personīgi es un tuvākās draudzenes uzskatām, ka labāk ir iztrakoties ar savu otru pusīti. Zini, tomēr arī drošāk - mazāka iespēja palikt par vientuļo māti vai saķert kādu STS. ;)

Viņas ir spiestas radīt ar viņiem bērnus, jo ne visas var tikt pie 190+. Daļai nākas pielāgoties.
Tas, ka mēs viņus nespējam paciest tieši apliecina, ka, izņemot pēcnācēju radīšanu, viņi mums vairāk īsti nav vajadzīgi. Ja nu vienīgi pēc tam atrast kādu idiotu, kurš palīdzētu materiālā ziņā rūpēties par cita vīrieša pēcnācējiem.
Par vecumu - saprotu un respektēju tavu viedokli/izvēli!
09.07.2021 06:40 |

Reitings 174
Viņas ir spiestas radīt ar viņiem bērnus, jo ne visas var tikt pie 190+. Daļai nākas pielāgoties.
Tas, ka mēs viņus nespējam paciest tieši apliecina, ka, izņemot pēcnācēju radīšanu, viņi mums vairāk īsti nav vajadzīgi. Ja nu vienīgi pēc tam atrast kādu idiotu, kurš palīdzētu materiālā ziņā rūpēties par cita vīrieša pēcnācējiem.
Par vecumu - saprotu un respektēju tavu viedokli/izvēli!

Nē, nepiekritīšu. Zinu sievietes/meitenes, kuru tips ir īsi puiši un ar pliku galvu. Viņas pat neskatās uz citādākiem. Ne visām patīk 190+ ;)
Protams, ka mēs pašas arī visu varam izdarīt, taču neuzskatu, ka man mana otra pusīte saista tikai tāpēc ka būtu piemērots pēcnācēju radīšanai. Ir pārāk daudz kopīgu interešu un ir forši un patīkami pavadīt kopā laiku
paldies! :)
09.07.2021 06:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits