uzticēšanās

Reitings 174
Reģ: 20.06.2015
Ir tā, ka iepriekšējās attiecībās tiku vazāta aiz deguna ne pa jokam. Katru reizi, kad atpūtās bez manis, tā kaut kas notika - reizēm ballīte beidzās ar ātro palīdzību, reizēm policijā vai arī džeks piedzērās tiktālu ka aizmirsa, ka ir attiecībās un nokrāpa mani. Kā muļķīte gandrīz 2 gadus piedevu visu pēc kārtas.
Tagad jau esmu gandrīz 3 gadus citās attiecībās. Dzīvoju kopā ar draugu. Attiecību sākumā draugs mēdza aizbraukt patusēt bez manis, tagad tā ļoti ilgi nav bijis un tagad organizē ar džekekiem ballīti pēc mēneša.
Man sāk iestāties jau paranoja, jo ir pshiloģiska trauma no iepriekšējām attiecībām. Es savam draugam cenšos uzticēties, bet tāpat zinu, ka būs ļoti grūti, ja aizbrauks tusēt un nebūs visu nakti mājās. Esmu draugam stāstījusi par savu pagātni. Viņš man tikai pasaka, ka nav iemesla satraukties, jo nekas slikts nenotiks utt
Ko man darīt?
(es zinu, ka prolēma ir manī, bet kā man to risināt??)
05.07.2021 15:40 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Sagara @ 05.07.2021 21:58

Lai vai kā...šis stāsts nav par Tevi.

Tieši tapēc es cenšos citām ieskaidrot, ka jāuzvar savas cīņas un tad jāiet veselīgās attiecībās, nevis jāmēģina sevi izārstēt un blakus esošajam no tā jācieš.
05.07.2021 22:01 |

Reitings 52
Reģ: 30.01.2020
Sisenis @ 05.07.2021 22:01

Tieši tapēc es cenšos citām ieskaidrot, ka jāuzvar savas cīņas un tad jāiet veselīgās attiecībās, nevis jāmēģina sevi izārstēt un blakus esošajam no tā jācieš.

Pēc Tava teiktā sanāk, ja otrai pusei nevar ieskaidrot, ka vilkt zeķes sarkanā krāsā nav labi, tad jāiet tālāk un jāveido jaunas attiecības.. :D bezgalība!
05.07.2021 22:29 |

Reitings 171
Reģ: 13.05.2020
Noteikti ieplāno tajā vakarā aizbraukt pie vecākiem vai satikties ar draudzenēm. Ja negribas cilvēkos doties, tad pavingro, uztaisi gardas vakariņas, uzslēdz foršu filmu. Laiks ātrāk paskries, negribēsies tā sēdēt pie telefona, domāt, uztraukties, gaidīt ziņu utt. :) Mēs ar draugu esam uzlikuši lokācijas, līdz ar to viens otru redzam, kur esam. Varbūt tas var palīdzēt. Parasti čekoju, kad viņš no darba izbrauc, lai varu likt vakariņas sildīt. :D Bet noteikti tas ir liels darbs ar sevi. Varbūt jāpastaigā pie psihoterapeita. Ja šo 3 gadu laikā viņš nekad nav izrādījis neuzticību, tad nav par ko uztraukties. Ja ir rakstījis citām meitenēm utt, tad jau var saprast tavu uztraukumu.
05.07.2021 22:38 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Sagara @ 05.07.2021 22:29

Pēc Tava teiktā sanāk, ja otrai pusei nevar ieskaidrot, ka vilkt zeķes sarkanā krāsā nav labi, tad jāiet tālāk un jāveido jaunas attiecības.. :D bezgalība!

Jāiet tālāk kolīdz kaut kas ir jāieskaidro.
05.07.2021 22:46 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Sagara @ 05.07.2021 21:21

Nu beidz...konkrēti šajā gadījumā, nav iemesls.
Katra sieviete iztēlojās, ko viņas otra puse tādos tusiņos dara un kā pavada vakaru, un meklē, jelkādu, ieganstu, lai tik nebrauc prom, un paliek mājās.
Man šobrīd ir periods - varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt... ?

Nu gan tu iebrauci auzās! Kāda vēl "otra puse"? Varbut tu vēl arī tici "attiecībām" un "ģimenei"? Aūūū! Tu, meitenīt, saproti, ka dzīvo 21. gadsimtā! Nekas no tā vairs neeksistē. Laiks sākt dzīvot realitātē nevis ilūzijās! Tev un tēmas autorei vēl būs daudz tādu "otru pusīšu" un ar šo "varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt" kadru tu arī drīz šķirsies. Tas ir tikai laika jautājums!
Pateiksies man vēlāk!
06.07.2021 06:17 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Elisa_M @ 05.07.2021 20:11
Man arī mēdz uznākt tādas slimīgas greizsirdības, paranojas un vēl viss kas tiklīdz puisis grib viens kaut kur aiziet ar draugiem, jo es vienkārši viņam neuzticos. Ja esam kopā, viss kārtībā, bet, ja grib kaut kur aiziet bez manis, it īpaši ar konkrētiem cilvēkiem, visbiežāk mūsu starpā būs kašķis. Nu nevaru ciest, ka pārrijās, laicīgi nevar pārnākt mājās un gramstās gar citām. Ja attiecību sākumā būtu pierādījis, ka prot normāli tusēties, noteikti tagad tā nemocītos, bet vienmēr, kad kāds kaut kur viņu aicina, mani jau pārņem nepatīkamas sajūtas. Visu nakti visbiežāk pavadu domājot dažādus scenārijus un tā tālāk, jo ja ir bijusi nepatīkama pieredze un nav pietiekama gribasspēka to atstāt pagātnē, ir grūti valdīt emocijas. Ja ir draudzenes, super, dodies atpūsties pati, vismaz novērsīsi domas, jo zinu cik tā sajūta ir briesmīga.
Ar šādu situāciju griezāmies pie psihoterapeita, puisis arī gribēja mani atbalstīt. Nonācu pie secinājuma, ka vēlos, lai viņš vienkārši atzīst savas kļūdas, taču pats neuzskata, ka ir ko darījis nepareizi un neko nemainītu. Tā nu es vēl joprojām nevaru ciest katru viņa pasēdēšanu ar draugiem.

Kāpēc būt attiecībās, ja ir jādzīvo ar šādām sajūtām...?
Ja otrs ir parādījis, ka nevar uz viņu paļauties un uzticēties,viela pārdomām.
06.07.2021 08:03 |

Patīk
Reitings 2093
Nellija12 @ 06.07.2021 06:17

Nu gan tu iebrauci auzās! Kāda vēl "otra puse"? Varbut tu vēl arī tici "attiecībām" un "ģimenei"? Aūūū! Tu, meitenīt, saproti, ka dzīvo 21. gadsimtā! Nekas no tā vairs neeksistē. Laiks sākt dzīvot realitātē nevis ilūzijās! Tev un tēmas autorei vēl būs daudz tādu "otru pusīšu" un ar šo "varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt" kadru tu arī drīz šķirsies. Tas ir tikai laika jautājums!
Pateiksies man vēlāk!

Ja Tavā ceļā ir gadījies kāds personāžš, kuram ir citādākas vērtības, tad nav jābāž visi vienā maisā.
Ar tādu skatījumu uz dzīvi būs grūti dzīvot laimīgi....
06.07.2021 08:14 |

Reitings 52
Reģ: 30.01.2020
Nellija12 @ 06.07.2021 06:17

Pateiksies man vēlāk!

Gan pienāks laiks, un Tu kādam atkal noticēsi ;)
06.07.2021 09:46 |

Reitings 148
Reģ: 01.03.2021
Ir pāri, kas visu dara kopā, tādiem jāmeklē otra puse tāda pati, lai nav bezjēdzīgas greizsirdības scēnas no vienas vai otras puses.
Ir pāri, kas var pavadīt laiku arī šķirti, jo katram ir savi draugi, savi hobiji un nevienmēr viss jādara kopā.
Pagātnes traumas protams, ka ietekmē, bet tāpēc arī nevajag vainot sevi un palikt toksiskās attiecībās. Labāk būt vienai un pašpietiekamai, nevis paciest visu šo, tikai lai bikses būtu blakus.
06.07.2021 09:56 |

Reitings 174
Paldies par atbildēm un ieteikumiem, tiešām vērsīšos pie speciālista uz konsultāciju, jo vajag tikt galā ar saviem demoniem.
Bet visas, kuras saka "šķiries" utt, vai tiešām ir jāšķiras, ja ikdienā savstarpēju konfliktu nav un ir uzticēšanās līdz brīdim, kad otra pusīte dodas uz 1 nakti ārpus mājas? ikdienā viss ir vislabākajā kārtībā. Arī tagad par ballīti nezāģēju otru cilvēku, vienkārši iekšēji cenšos to visu sagremot un pēc iespējas mazāk izrādīt uz āru, jo tas radīs konfliktus.
Secināju, ka mēģināšu atrast speciālistu, kurš man var palīdzēt jau līdz ballītei, bet tāpat organizēšu pasēdēšanu ar draudznēm, lai tā nakts paiet vieglāk. Kā arī būšu ar draugu vienlīdzīgās situācijās un man nebūs iemeslu viņam pēc tam pārmest.
06.07.2021 13:22 |

Reitings 174
Iepriekšējo attiecību sākumā man 10000% uzticēšanās otram cilvēkam, bet pati biju muļķe, ka ļāvu viņam sevi tik ilgi vazāt aiz deguna, tāpēc arī tagad ir greizsirdība, iekšējas histērijas un paranoja par to, kas varētu notikt :) ceru, ka ar speciālista palīdzību varēšu dabūt to mieru, kas bija sen, sen atpakaļ :D
06.07.2021 13:24 |

Patīk
Reitings 2093
AuhorX @ 06.07.2021 13:22
Paldies par atbildēm un ieteikumiem, tiešām vērsīšos pie speciālista uz konsultāciju, jo vajag tikt galā ar saviem demoniem.
Bet visas, kuras saka "šķiries" utt, vai tiešām ir jāšķiras, ja ikdienā savstarpēju konfliktu nav un ir uzticēšanās līdz brīdim, kad otra pusīte dodas uz 1 nakti ārpus mājas? ikdienā viss ir vislabākajā kārtībā. Arī tagad par ballīti nezāģēju otru cilvēku, vienkārši iekšēji cenšos to visu sagremot un pēc iespējas mazāk izrādīt uz āru, jo tas radīs konfliktus.
Secināju, ka mēģināšu atrast speciālistu, kurš man var palīdzēt jau līdz ballītei, bet tāpat organizēšu pasēdēšanu ar draudznēm, lai tā nakts paiet vieglāk. Kā arī būšu ar draugu vienlīdzīgās situācijās un man nebūs iemeslu viņam pēc tam pārmest.

Ar negatīvo pieredzi vajag tikt galā pirms jaunām attiecībām,tad ir vieglāk veidot laimīgas attiecības, jo ne visi ir vienādi.
Nellija12
Visās diskusijās iesaka šķirties😁
06.07.2021 14:00 |

Reitings 174
Ar negatīvo pieredzi vajag tikt galā pirms jaunām attiecībām,tad ir vieglāk veidot laimīgas attiecības, jo ne visi ir vienādi.

Jā, tagad to es saprotu, bet, kad tikko iepazinu tagadējo draugu, biju gatava darīt visu iespējamo, lai tikai mums viss izdotos, jo bija tas "klikšķis", kāds nekad dzīvē nebija izjusts. Vienkārši likās, ka tas ir mans cilvēks, tāpēc arī sākumā nedomāju par iepriekšējo attiecību traumām. Kad izveidojās attiecības, tad tikai sapratu, ka man pagātne velkas līdzi.
Tiešām mīlu viņu un esmu gatava strādāt ar sevi, lai tās attiecības nepaliktu toksiskas, kad grib atpūsties bez manis.
Varbūt kāda var ieteikt pie kāda speciālista man vērsties? :)
06.07.2021 14:10 |

Reitings 31
Reģ: 27.01.2021
Jā, būtu bijis labāk, ja ar šo traumu būtu tikts galā pirms jaunām attiecībām. Bet nu tagad steigšus jādodas pie psihologa risināt. Jo nu ar tādu paranoiķi jau arī čalis ilgi neizturēs. Ja ne krāps, tad vienkārši kādā brīdī izbesīs zemais pašvērtējums, no kā arī izriet tā paranoja. Un tad jau būs 2 traumas, ar kurām tikt galā.
06.07.2021 16:12 |

Reitings 527
Avozeta @ 06.07.2021 16:12
Jā, būtu bijis labāk, ja ar šo traumu būtu tikts galā pirms jaunām attiecībām. Bet nu tagad steigšus jādodas pie psihologa risināt. Jo nu ar tādu paranoiķi jau arī čalis ilgi neizturēs. Ja ne krāps, tad vienkārši kādā brīdī izbesīs zemais pašvērtējums, no kā arī izriet tā paranoja. Un tad jau būs 2 traumas, ar kurām tikt galā.

Tev, meitenīt, ne psihologs vajadzīgs, bet apsēklotājs. Vēlams ar augumu virs 190 cm.
06.07.2021 18:12 |

Reitings 527
Annija35 @ 06.07.2021 08:14

Ja Tavā ceļā ir gadījies kāds personāžš, kuram ir citādākas vērtības, tad nav jābāž visi vienā maisā.
Ar tādu skatījumu uz dzīvi būs grūti dzīvot laimīgi....

Mēs, meitenes, zemapziņā izvēlamies tādus personāžus, kuriem ir citādākas vērtības un kuri ir ideāli piemēroti mūsu apaugļošanai (tēmas autore ir ideāls piemērs). "Vienā maisā" arguments ir diezgan smieklīgs, ņemot vērā vientuļo māmiņu un šķirto laulību daudzumu Latvijā.
...un laime nav kas tāds, ko var sasniegt. Tā ir izvēle!
06.07.2021 18:19 |

Reitings 17
Reģ: 03.03.2021
Ja tu uztraucies,ka tevi varētu nokrāpt,tātad pasākumā būs arī citas sievietes? Kādēļ tu nebrauksi līdzi?
06.07.2021 19:39 |

Reitings 174
hhoney, nē, tā būs džeku pasēdēšana, bet tur būs gan brīvi, gan aizņemti puiši. tā kā dzērumā var rasties ideja pasaukt arī meitenes :)
bet man ne tikai par krāpšanu ir bailes, jo, kā jau minēju, ex visas ballītes bez manis beidzās policijā / ātrajos vai citas meitenes apskāvienos. Man vienkārši ir bail, ka neatkārtojas kaut kas līdzīgs, kā iepriekš :)
Nellija12 , protams, ka laime ir izvēle, bet ja tu jūties laimīgs un mīlēts kopā ar cilvēku, ar kuru esi, tad variants šķirties un sameklēt "apsēklotāju" nešķiet aizraujošs. vienkārši reizēm ir vajadzīga speciālista palīdzība no malas, lai sakārtotu savu prātu un varētu būt vēl laimīgāks. ne vienmēr ar pašu spēkiem ir iespējams tikt ar visu galā un sasniegt pilnīgu laimi ;) palasīju arī citu diskusiju komentārus un varu tikai Tev novēlēt atrast normālu džeku, kurš tevi padarīs laimīgu un beidzot sapratīsi, ka ne visām attiecību problēmiņām ir tikai risinājums šķirties, jo ja cilvēks ir svarīgs, tad par savu laimi arī vajag pacīnīties.
+ ja es izšķiršos un iekāpšu nākamajās attiecībās, tad nekas jau labāks nebūs, jo tās paranojas vilksies līdzi arī nākamajās attiecībās. Tad pēc tava ieteikuma "šķirties", varu tikai secināt, ka man attiecības vispār nekad dzīvē nevar veidoties.
06.07.2021 20:03 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Mani iepriekšējās attiecībās arī krāpa, bet teiksim tā, viņam tas gēnos ir krāpt sievietes ar ko ir kopā. Tagad jaunājās attiecībās pašā sākumā varbūt nedaudz pavīdēja man pagātnes niķi, bet nu viss ir okay, pēc mēneša jau precamies. Viss būs labi, tiešām neliec visus vienā maisā 😉
06.07.2021 20:53 |

Patīk
Reitings 2093
Nellija12 @ 06.07.2021 18:19

Mēs, meitenes, zemapziņā izvēlamies tādus personāžus, kuriem ir citādākas vērtības un kuri ir ideāli piemēroti mūsu apaugļošanai (tēmas autore ir ideāls piemērs). "Vienā maisā" arguments ir diezgan smieklīgs, ņemot vērā vientuļo māmiņu un šķirto laulību daudzumu Latvijā.
...un laime nav kas tāds, ko var sasniegt. Tā ir izvēle!

Cilvēkam ir iespēja izvēlēties ar kuru veidot attiecības.
Nevis tikkai, lai kāds būtu blakus, bet apzināta izvēle-vai tas cilvēks man der, vai nē,kādas ir viņa dzīves vērtības utt.
06.07.2021 21:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits