Sagara @ 05.07.2021 21:58
Lai vai kā...šis stāsts nav par Tevi.
Sisenis @ 05.07.2021 22:01
Tieši tapēc es cenšos citām ieskaidrot, ka jāuzvar savas cīņas un tad jāiet veselīgās attiecībās, nevis jāmēģina sevi izārstēt un blakus esošajam no tā jācieš.
Sagara @ 05.07.2021 22:29
Pēc Tava teiktā sanāk, ja otrai pusei nevar ieskaidrot, ka vilkt zeķes sarkanā krāsā nav labi, tad jāiet tālāk un jāveido jaunas attiecības.. :D bezgalība!
Sagara @ 05.07.2021 21:21
Nu beidz...konkrēti šajā gadījumā, nav iemesls.
Katra sieviete iztēlojās, ko viņas otra puse tādos tusiņos dara un kā pavada vakaru, un meklē, jelkādu, ieganstu, lai tik nebrauc prom, un paliek mājās.
Man šobrīd ir periods - varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt... ?
Elisa_M @ 05.07.2021 20:11Man arī mēdz uznākt tādas slimīgas greizsirdības, paranojas un vēl viss kas tiklīdz puisis grib viens kaut kur aiziet ar draugiem, jo es vienkārši viņam neuzticos. Ja esam kopā, viss kārtībā, bet, ja grib kaut kur aiziet bez manis, it īpaši ar konkrētiem cilvēkiem, visbiežāk mūsu starpā būs kašķis. Nu nevaru ciest, ka pārrijās, laicīgi nevar pārnākt mājās un gramstās gar citām. Ja attiecību sākumā būtu pierādījis, ka prot normāli tusēties, noteikti tagad tā nemocītos, bet vienmēr, kad kāds kaut kur viņu aicina, mani jau pārņem nepatīkamas sajūtas. Visu nakti visbiežāk pavadu domājot dažādus scenārijus un tā tālāk, jo ja ir bijusi nepatīkama pieredze un nav pietiekama gribasspēka to atstāt pagātnē, ir grūti valdīt emocijas. Ja ir draudzenes, super, dodies atpūsties pati, vismaz novērsīsi domas, jo zinu cik tā sajūta ir briesmīga.
Ar šādu situāciju griezāmies pie psihoterapeita, puisis arī gribēja mani atbalstīt. Nonācu pie secinājuma, ka vēlos, lai viņš vienkārši atzīst savas kļūdas, taču pats neuzskata, ka ir ko darījis nepareizi un neko nemainītu. Tā nu es vēl joprojām nevaru ciest katru viņa pasēdēšanu ar draugiem.
Nellija12 @ 06.07.2021 06:17
Nu gan tu iebrauci auzās! Kāda vēl "otra puse"? Varbut tu vēl arī tici "attiecībām" un "ģimenei"? Aūūū! Tu, meitenīt, saproti, ka dzīvo 21. gadsimtā! Nekas no tā vairs neeksistē. Laiks sākt dzīvot realitātē nevis ilūzijās! Tev un tēmas autorei vēl būs daudz tādu "otru pusīšu" un ar šo "varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt" kadru tu arī drīz šķirsies. Tas ir tikai laika jautājums!
Pateiksies man vēlāk!
Nellija12 @ 06.07.2021 06:17
Nu gan tu iebrauci auzās! Kāda vēl "otra puse"? Varbut tu vēl arī tici "attiecībām" un "ģimenei"? Aūūū! Tu, meitenīt, saproti, ka dzīvo 21. gadsimtā! Nekas no tā vairs neeksistē. Laiks sākt dzīvot realitātē nevis ilūzijās! Tev un tēmas autorei vēl būs daudz tādu "otru pusīšu" un ar šo "varētu viņš kaut kur uz pāris dienām aizbraukt" kadru tu arī drīz šķirsies. Tas ir tikai laika jautājums!
Pateiksies man vēlāk!
AuhorX @ 06.07.2021 13:22Paldies par atbildēm un ieteikumiem, tiešām vērsīšos pie speciālista uz konsultāciju, jo vajag tikt galā ar saviem demoniem.
Bet visas, kuras saka "šķiries" utt, vai tiešām ir jāšķiras, ja ikdienā savstarpēju konfliktu nav un ir uzticēšanās līdz brīdim, kad otra pusīte dodas uz 1 nakti ārpus mājas? ikdienā viss ir vislabākajā kārtībā. Arī tagad par ballīti nezāģēju otru cilvēku, vienkārši iekšēji cenšos to visu sagremot un pēc iespējas mazāk izrādīt uz āru, jo tas radīs konfliktus.
Secināju, ka mēģināšu atrast speciālistu, kurš man var palīdzēt jau līdz ballītei, bet tāpat organizēšu pasēdēšanu ar draudznēm, lai tā nakts paiet vieglāk. Kā arī būšu ar draugu vienlīdzīgās situācijās un man nebūs iemeslu viņam pēc tam pārmest.
Ar negatīvo pieredzi vajag tikt galā pirms jaunām attiecībām,tad ir vieglāk veidot laimīgas attiecības, jo ne visi ir vienādi.
Avozeta @ 06.07.2021 16:12Jā, būtu bijis labāk, ja ar šo traumu būtu tikts galā pirms jaunām attiecībām. Bet nu tagad steigšus jādodas pie psihologa risināt. Jo nu ar tādu paranoiķi jau arī čalis ilgi neizturēs. Ja ne krāps, tad vienkārši kādā brīdī izbesīs zemais pašvērtējums, no kā arī izriet tā paranoja. Un tad jau būs 2 traumas, ar kurām tikt galā.
Annija35 @ 06.07.2021 08:14
Ja Tavā ceļā ir gadījies kāds personāžš, kuram ir citādākas vērtības, tad nav jābāž visi vienā maisā.
Ar tādu skatījumu uz dzīvi būs grūti dzīvot laimīgi....
Nellija12 @ 06.07.2021 18:19
Mēs, meitenes, zemapziņā izvēlamies tādus personāžus, kuriem ir citādākas vērtības un kuri ir ideāli piemēroti mūsu apaugļošanai (tēmas autore ir ideāls piemērs). "Vienā maisā" arguments ir diezgan smieklīgs, ņemot vērā vientuļo māmiņu un šķirto laulību daudzumu Latvijā.
...un laime nav kas tāds, ko var sasniegt. Tā ir izvēle!