Sveikas, dāmas!
Vai kādai KĀDREIZ (ne šomēnes, ne šoruden un, varbūt pat ne šogad) būtu vēlme un drosme braukt kopā atpūtā uz Spānijas dienvidiem tādā mazbudžeta, slinki izklaidējošā braucienā?
Jā, jā jau uzreiz pirmos 20 riskus un mīnusus apzināju, saprotu, cik ļooti riskanti ir braukt uz citu valsti, kur esi iesprosta kopā ar vēl 5 nepazīstamām sievietēm :D
Kašķi būs neizbēgami, to visu saprotu. Bet tai pat laikā, domāju, ka ir pietiekami daudz pieaugušu, nobriedušu personību, kas var pielāgoties situācijām, nepsihot par sīkumiem un cienīt līdzbraucējas. :)
Varbūt par daudz filmas esmu saskatījusies, bet iztēlojos to apmēram tā:
Sakombinēju vislētākos lidojumus,savācamies maza kompānija, atkarībā no skaita, atrodu apartamentus foršā vietā un braucam!
(pirms tam noteikti jāizrunājas un jāsaprot vai vispār ir pa ceļam un nopietni nenopietni jāizstrādā krīzes menedzmenta noteikumi :D ).
Tad aizlidojam, aizbraucam uz mītni, iekārtojamies un nu sākas piedzīvojumi. :) nav jāmostas un jāiet gulēt visām vienā laikā, nav viss jādara kopā..
vienkārši čilojam, no rīta izdzeram kafiju, ejam uz baseinu vai pludmali, ATPŪŠAMIES, sauļojamies, dzeram sangriju, smejamies, kad apnīk, ejam atpakaļ, nomainam outfitus, dodamies tālāk, kur deguns rāda, apskatīt pilsētu, aizbraukt uz tuvējo ciemu, vakariņās, šopingā, uzkāpt kalnā, uz tinder randiņu, palikt mājās uz terases ar grāmatu vai attālinātiem darbiem utt.
Kāda gribēs rīta krosu, kāda ilgāk pagulēt.. kāda vakara jogu un gulēt, kāda tai pat laikā uz beach bāriem apspriest spāņu džekus, tas viss ir ok :) Tā tā nedēļa paies, būs gan iedegums, gan kultūra, gan izklaide un to visu pavada laba kompānija un meiteņu sarunas.
Katrai pašai jāsaprot vai šāds pasākums būtu piemērots, es pagaidām tikai dalos ar ideju un interesē vai es tāda vienīgā, kura varētu doties tādā piedzīvojumā. Noteikti nebūs piemērots princesēm un lux mīļotājām, bet sirdī vienkāršiem, atvērtiem cilvēkiem, kam nav problēmu arī pagaidīt pārlidojumu 4 h un uz apskates ojektiem doties ar vilcienu.
Domāju, ka ar lidojumiem un naktsmājām, piemēram, uz 7 dienām tas izmaksātu katrai ap 400 eur, ja kā piemēru ņemu 5 cilvēkus.
P.S. vieta man zināma, atkrīt satraukumi kā,ko atrast, kā, kur aizbraukt, vai airbnb neizrādīsies mežā utt.
P.S.S Atkārtošos, ka tā ir tikai ašā ideja un noteikti to neplānoju peļņas nolūkos.
P.S.S.S. Labprāt dzirdētu arī pieredzes stāstus par šādiem braucieniem- gan labos, gan sliktos :D