Sveikas meitenes! Lūdzu nenosodiet mani te, es tikai vēlos palīdzēt. Lai gan tuvojas drīz Jāņi, daudzām iespējams ir jau radīti gan savi plāni, gan savi kolektīvi, varbūt kādai darbs, bet man palūdza viens puisis šajā forumā ierakstīt piedāvājumu. Šis piedāvājums protams ir spontāns, varbūt pēdējā brīdī, bet ja kāda ir ieinteresēta, tad iespējams sazināties ar vienu no šiem puišiem un Jāņus pavadīt savādāk, bet ne sliktāk.
Ideja ir tāda, ka divi draugi puiši domā savus Līgo svētkus pavadīt Līvānos pie dabas, pie ūdens tilpnes un ar palikšanu teltīs. Tiek plānots radīt ugunskuru, kādu copi uzlaist, protams iepazīties un iegūt jaunus draugus, tas ir domāts jūs meitenes. Puiši ir jauki, ar labu humora izjūtu, draudzīgi, labsirdīgi un uz dzīvi vērsti pozitīvi. :) Cik noprotu, tad puišiem sākotnējais plāns ar meitenēm pajuka, tāpēc tiek meklētas jaunas un šajā pēdējā brīdī. Domāju, ka šī ir laba iespēja izrauties no ik dienas rutīnas, piedalīties vasaras piedzīvojumā un iespējams, ka arī pavadīt lielisku laiku un iegūt jaunus draugus. Var arī ņemt draudzeni līdzi, puiši ir attiecību statusā brīvi un atvērti.
Tā kā puišu šeit nav, viens no viņiem soctīklos īsti nav, bet tas nemaina faktu, ka nav svarīgs otra izskats, bet gan vienkāršs vasaras piedzīvojums. Ja esi spontāna, ieinteresēta, pasteidzies, jo pieteikties var līdz 22.jūnija vakarpusei. Otrā dienā doties uz Līvāniem un Jāņu vakarā braukt mājup ar labām emocijām! Ja esi no Rīgas, tas nekas, ir viens puisis, kas ar auto var gan atvest, gan arī pēc pasākuma aizvest mājup. (kā arī ja pagadās meitenes pa ceļam, viens no viņiem izbrauc ar auto no Jelgavas puses) Puišu vecums ir 21 un 27 gadi, jauni, izskatīgi, slaidi un atvērti.
Sīkākai informācijai iedošu e-pastu :)
Jaukus Saulgriežus un Jāņus! 🌿