Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko man darīt?

 
Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Nezinu ko es no jums gribu dzirdet..laikam riktīgu sapurināšanu vai vienkārši atbalstu. Vai nekoEs nezinu..
Bet šobrīd ir ļoti grūti.
Esmu attiecības ar vīrieti 3gadus. Viņam vienmēr bijusas problēmas ar alkoholu. Vins var nedzert pilnība mēnesi un but ļoti sakarīgs un kārtīgs vīrietis, bet kad sāk dzert tad nevar apstāties un parasti paiet ~ 4dienas līdz beidz dzert, jo otros rītos sāk lāpīties, bet tā lāpīšanas pāriet uz piedzeršanos. (Dzēsts).
Viss sākas ar to ka viņam šeit parādījās draugi, ar kuriem tad nu vins ari dzer, tad kad nebija viņu viss bija tik satriecoši un ideāli, nedzēra nemaz, bet tagad…
Vins vispār man ir zelta cilvēks, mums tik ļoti saskan un vins ir tāds vīrietis kurš man naudu nekad nežēlos, pat ja pašam nebūs, man iedos, vienmēr pastāv par mani un aizstāves līdz pēdējam savējos, ir nenormali tīrīgs .Viņu var nosaukt par KĀRTĪGU UN ĪSTU vīrieti, bet ir taa problema alkohols kas visu sašķoba.
Es tik ļoti nogurusi, jo tas ir liels stress man , katru reizi skaidroties ar viņu. Šķirties pat nevaru iedomāties par to, uzreiz asaras acis no domas vien, jo mīlu viņu pārāk stipri. Arī nebūtu to tik viegli izdarīt, jo nedzīvojam Lv, man te ir darbs un mājas iekārtotas , esmu riktīgi iedzīvojusies, draugi ari ir, bet Latvijā man nekā nav, darbu ari noteikti atrast uzreiz nevarētu,jo Lv pieredzes vispār nav savos 25,gados.iekrājumu man ari vispār nav lai tagad ņemtu un aizbrauktu prom. Šķirties es varētu tikai pēc pus gada, bet ari nu nevēlos es to. Bet paciest man ari ir grūti..nu jau paliek nedaudz vieglāk jo saprotu ka viņu izmainīt nevaru un vienalga ko es teiktu vins nemainīsies,un lai nebūtu tik ļoti liela stresa, jo tas uzreiz manāms manā veselība,cenšos neraudāt un samierinaties, izliekos ka viss ir ok. Man par MR kavējas dažus mēnešus par 2,5 nedēļas dēļ stresa . Vins savu problēmu neredz.(man 25, viņam 33)
16.06.2021 08:26 |
 
10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Ej prom neatskatoties. Vai vismaz liec viņam saprast, ka aiziesi no viņa, ja tas tā turpināsies. Baigi neizklausās, ka kaut kas mainīsies.
16.06.2021 08:53 |
 
Reitings 87
Reģ: 06.04.2020
Nu ir divas iespējas, manuprāt, vai nu tiešām kārtīgi no sirds bez paceltas balss izrunājaties un meklējat risinājumu kas apmierina abus par viņa dzeršanas paradumiem, vai šķiries.
Pie izrunāšanās ietilpst arī vēršanās pie kāda speciālista ja nepieciešams vienalga - pāru psihiterapeits vai ārsts kurš palīdz tieši ar alkaholismu tikt galā. Ja esat attiecībās un gribat palikt attiecībās ir jārunā un lietas ir jāatrisina jo neba ne no kā cilvēkam ir tik lielas iedzeršanas problēmas, jo ja ir sociālā iedzeršana tīri socializēšanās pēc tā diezvai aizies 4-5 dienu plostā ar darba kavēšanu. Nu jāstrādā ir abpusēji pie attiecībām ar savu partneri, ja grib palikt kopā, ja negrib būt kopā abi vai viens no abiem tad atliek šķirties.
Bet ko lai citu saka? Runāt no sirds, izstāstīt savu sāpi un to kāpēc tev ir svarīgi, lai otrs cilvēks neplostotu, kādas būtu tavas pieņemamās robežas līdz kurai būtu tev pieņemams ka lieto viņš alkaholu un savukārt uzklausīt arī viņu - kāpēc viņš tā reizēm, varbūt vari ar kaut ko viņam palīdzēt, lai mazinātu toeksmi pēc alko, ja viņš ir ķieģeļu siena un atsakās no jebkādas tevis uzklausīšanas šajā jautājumā un tev tas nav pieņemams tad - tā arī pasaki, ka tad nekas cits tavuprāt nav darāms k@ šķirties.
16.06.2021 09:04 |
 
Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Piekrītu - stingra, kārtīga izrunāšanās. Bet arī uzklausot viņu, iemeslus kādēļ viņa prāt tā problēma ir radusies.
Un vari pateikt savu nostāju, ka tu vienkārši tā vairs nespēj, un izeja ir vai nu šķiršanās, vai arī kaut kam ir jāmainās.
Kāda speciālista palīdzība noteikti arī noder, un kārtīgi jāpamaina ikdienas dzīvi abiem, jāievieš jaunus paradumus, brīvā laika pavadīšanas veidus.
16.06.2021 09:22 |
 
Reitings 312
Reģ: 24.09.2015
Ir jau tikai 2 varianti- paciest un palikt vai šķirties. Kādēl jābrauc uz LV, ja šķiries? Turpini strādāt un dzīvot turpat, noīrē istabu/dzīvokli, kur problēma...
16.06.2021 11:15 |
 
Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Šķiries!
16.06.2021 19:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!