Vakcinācija

Reitings 45
Reģ: 14.07.2020
Sveiki!
Domāju visu laiku par vakcinēšanos. Vēlos vakcinēties, taču visu laiku pārdomāju, jo milzīgas bailes no ārstiem (no visiem ārstiem), kā arī no blakusparādībām. Ir daži pazīstamie, kuri ir vakcinējušies un jutušies dažas dienas slikti. Vēlētos zināt jūsu blakusparādības, kuri ir vakcinējušies un varbūt kādu uzmundrinājumu 😅 jo nu esmu tādā situāciju jau ilgu laiku, tādēļ sāku justies slikti..
Paldies 🌸
05.06.2021 22:47 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Tramonto @ 20.06.2021 21:53
Radler teksts @ 20.06.2021 19:13[/quote Pilniba tev piekritu. Jau bija tema Par un Pret. Un tieshi tie,kuri ir pret,ir agresivaki. Tas ir mans noverojums lasot abas diskusijas.

Nu, nu... Pirms pāris dienām Facebook ieraudzīju kafejnīcas "Kūriņš" postu, kurā tiek teikts, ka kafejnīca nolēmusi nešķirot cilvēkus vakcinētajos un nevakcinētajos. 99% komentāru, cik var noprast, tad no nevakcinētajiem, ir pozitīvi. Cilvēki saka paldies kafejnīcas īpašniekiem par nostāju. Un tie daži agresīvie komentāri ir tieši no vakcinētajiem. Kā tad tā, šie esot vakcinējušies, bet nevarot baudīt labumus! Visi, kuri nevakcinējas, ir antivaxeri un sazvērestības teoriju piekritēji! Visi nevakcinētie esot egoisti un parazīti, jo nedomājot par sabiedrības labumu, bet tikai par sevi! Tāda pati situācija vērojama arī komentāros citviet, kā arī manis pašas paziņu un pat draugu lokā. Tādu agresivitāti, vīzdegunību un sevis uzcelšanu uz pjedestāla, kāda nāk tieši no vakcinētajiem, neesmu novērojusi starp nevakcinētajiem. Mazliet atgādina agresīvos vegānus, kuri arī iedomājušies, ka ir pasaules glābēji un tāpēc lien citu šķīvjos, citus saukājot par egoistiem un slepkavām. Šeit situācija tāda pati. Un, pat ja šajā diskusijā kāds, kurš ir pret vakcināciju, izklausās agresīvs, tad tas nav bez iemesla, jo, redzot to vājprātīgo stulbumu, kas notiek apkārt un to cirku, kuru Latvijā vada latviešu Fauči (t.i. Kariņš), reāli sanāk uzvilkties, jo reizēm grūti noticēt, ka dēļ viena vīrusa, kuram ir 99% izdzīvošanas iespēja, visa pasaule sajukusi prātā un cilvēki pārvērtušies par aitām, kuras sagremos visu, ko tām pasniegs mediji un valdības galvas.
20.06.2021 22:45 |

Reitings 556
Reģ: 01.03.2016
Miaa @ 20.06.2021 22:45

Nu, nu... Pirms pāris dienām Facebook ieraudzīju kafejnīcas "Kūriņš" postu, kurā tiek teikts, ka kafejnīca nolēmusi nešķirot cilvēkus vakcinētajos un nevakcinētajos. 99% komentāru, cik var noprast, tad no nevakcinētajiem, ir pozitīvi. Cilvēki saka paldies kafejnīcas īpašniekiem par nostāju. Un tie daži agresīvie komentāri ir tieši no vakcinētajiem. Kā tad tā, šie esot vakcinējušies, bet nevarot baudīt labumus! Visi, kuri nevakcinējas, ir antivaxeri un sazvērestības teoriju piekritēji! Visi nevakcinētie esot egoisti un parazīti, jo nedomājot par sabiedrības labumu, bet tikai par sevi! Tāda pati situācija vērojama arī komentāros citviet, kā arī manis pašas paziņu un pat draugu lokā. Tādu agresivitāti, vīzdegunību un sevis uzcelšanu uz pjedestāla, kāda nāk tieši no vakcinētajiem, neesmu novērojusi starp nevakcinētajiem. Mazliet atgādina agresīvos vegānus, kuri arī iedomājušies, ka ir pasaules glābēji un tāpēc lien citu šķīvjos, citus saukājot par egoistiem un slepkavām. Šeit situācija tāda pati. Un, pat ja šajā diskusijā kāds, kurš ir pret vakcināciju, izklausās agresīvs, tad tas nav bez iemesla, jo, redzot to vājprātīgo stulbumu, kas notiek apkārt un to cirku, kuru Latvijā vada latviešu Fauči (t.i. Kariņš), reāli sanāk uzvilkties, jo reizēm grūti noticēt, ka dēļ viena vīrusa, kuram ir 99% izdzīvošanas iespēja, visa pasaule sajukusi prātā un cilvēki pārvērtušies par aitām, kuras sagremos visu, ko tām pasniegs mediji un valdības galvas.

Redzēju arī šo postu, jā ir pozitīvi komentāri un atbalsts šai kafe par nedalīšanu vakcinētajos un nevakcinētajis, bet tieši šajos pašos komentāros ir piebildes kurās tiek noniecināti vakcinētie cilvēki. Gandrīz katrā komentārā redzams, ka nevakcinētie cilvēki ir vienīgie loģiski domājošie un ar mugurkalu. Tad nu domā pats, kurš te ir agresīvāks.. :/
20.06.2021 23:01 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Visi, kuri nevakcinējas, ir antivaxeri

Man arī tas ļoti lec acīs, ka jebkura piesardzība pret jaunām vakcīnām, kuru īstermiņa blaknes un jo īpaši ilgtermiņa sekas nav labi zināmas, tiek norakstītas kā antivaxerisms. Ar piebildi - es gan uzticos zinātnei! Kādai tieši? Tur jau ir tā problēma, ka te tās trūkst. Un nezinu vai rakstītājas ir lietas kursā, ka vakcīnas izstrādā nevis 'zinātne', bet uzņēmumi, kuru primārais mērķis ir peļņa. Tas, kas ir ierakstīts bioloģijas grāmatā, ir viens. Tas, kādus produktus grūž ārā biznesi, jau ir kaut kas pilnīgi cits. Un tagad jau sāk nākt ārā dažādi dati. Godīgi sakot, mani tā vakcīnu tēma ne pārāk interesē, es tikai gribu redzēt datus. Kas šobrīd izskatās, ka būs daudz sliktāki, nekā gaidīts. Bet to rādīs laiks.
Strīdi par to, kurš ir un kurš nav agresīvāks utt. ir tikai diskusijas novirzīšana no tēmas.
20.06.2021 23:07 |

Patīk
Reitings 726
Komentārs no Facebook (nav veltīts man, bet citai personai, kura iesaistījās diskusijā ar konkrēto personu): "tādus kā Tu es saucu par parazītiem,kuri domā tikai par sevi,kkādu savu stipro veselību,kkādu savu risku,bet joprojām var 100% inficēt citus nevakcinētos,bērnus utt.Un beigās,kad vakcinēto dēļ būs pūļa imunitāte,varēs kopā ar visiem baudīt pandēmijas beigas."
Sāksim ar to, ka arī vakcinētie var inficēt citus. Kā arī bērni, kuriem pat maskas nav obligāti jānēsā, var būt lielākie vīrusa pārnēsātāji, pat paši to nenojaušot. Un vēl, ja runa iet par eksperimentālas vakcīnas izmantošanu, jā, es patiešām domāju vispirms par sevi, savu veselību, savu dzīvību un savu organismu, nevis kaut kādu sabiedrību. Ne sabiedrība, ne Kariņš, ne komentāra autors nenāks palīgā, ja pēc vakcīnas ar mani kaut kas notiks. Bet nu tā loģika vispār ir interesanta. Ja cilvēkam ir, piemēram, diabēts, bet viņš saķers Covid un nomirs, tad nāves iemesls, protams, būs Covid. Ja šis pats cilvēks, kuram ir diabēts, vakcinēsies un pēc pāris dienām nomirs, nāves iemesls bez šaubām būs diabēts. Diemžēl, dzirdēts jau par pārāk daudziem tādiem gadījumiem, lai ignorētu likumsakarības. Tiesa gan, visi par to klusē, jo izdevīgāk taču bija dienu un nakti biedēt, ka diennaktī saslimuši n-tie tūkstoši. Par to, ka kādam tieši vakcīna būtu varējusi izprovocēt veselības problēmu saasināšanos, kas rezultējušās ar personas nāvi, neviens nerunās, jo tas nebūs izdevīgi.
Kā arī nezinu par kādām pandēmijas beigām tiek runāts. Diemžēl, neredzu, ka tuvākajā nākotnē šis farss varētu beigties. Kafejnīcas, kino, teātrus tik un tā neapmeklēju ne agrāk, ne man viņi vajadzīgi tagad, bet visādi citādi manā burbulī tāda pandēmija nemaz tā īsti nebija sākusies, ja neskaita, ka nācās pieciest atsevišķus ierobežojumus. Tāpat kā tikos ar vecākiem, tā tikos. Kā rīkojām radu un draugu sanākšanas, tā rīkojām. Es nezinu kam būtu jānotiek manā galvā, lai es vairāk kā gadu nesatiktos ar saviem vecākiem, sēžot un gaidot kad uzradīsies maģiskā vakcīna pēc kuras saņemšanas varēšu beidzot tikties ar saviem tuviniekiem. Visu šo laiku dzīvoju tā, kā dzīvoju agrāk un, kad saķēru Covid, saķēru to ne jau lielveikalā, ne jau uz ielas un ne jau tusiņā, bet no radinieka, kurš, savukārt, inficējās slimnīcā, kurā bija ievietots saistībā ar problēmām ar sirdi. Likteņa ironija.
Mans ieteikums - mazāk skatīties tv un lasīt vietējos medijus, bet pieslēgt veselo saprātu un fucking DZĪVOT, ne nepārtraukti baidīties no nevakcinētajiem, antivaxeriem, konspirāciju teoriju atbalstītājiem un briesmīgā vīrusa ar tūkstots un vienu paveidu no kuriem pret katru nāksies vakcinēties ar 10 vakcīnām visa atlikušā mūža garumā. Lai visiem laba veselība!
20.06.2021 23:08 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Lizavay @ 20.06.2021 22:21

Diskusijai aktīvi nesekoju līdzi, neveru vaļā katru šeit ievietoto linku ar it kā ziņu portālu pierādijumiem cik vakcīna ir slikta, nelasu dažu indivīdu garos tekstus ar vārdiem - pētijumi, čipi, eksperiments utt. Nemācēšu teikt par kādiem faktiem konkrēti Jūs runājat, runāju par kopējo noskaņojumu šajā tēmā. Cilvēks vēlas vakcinēties, grib dzirdēt citu pieredzi - lieliski, kāpēc ir nepieciešams sākt diskutēt, veidot kašķi, likt lietā savus faktus par jautājumu kas vispār nav diskusijas vērts?Katram šajā jautājumā ir savs viedoklis, kas ir ļoti labi un tā tam būtu jābūt, bet ne antivaxeri pārliecināsi ar CNN ziņu fragmetu vai ZVA aprakstu par preperātu, ka vakcīna ir laba un nepieciešama, ne cilvēku, kas uzticas zinātnei, cilvēkiem kas šajā darbā ir profesionāli un medicīnai kā tādai, ka vakcīna ir slikta.. Priekš kam apzināti šķelt sabiedrību? Es saku, ja ir vēlme gūt iekšējo gandarījumu un atbalstu viedoklim, ka vakcīnas ir nelabvēlīgas - droši pilns ar antivaxeru grupām, tur domubiedri būs pietiekami, kas jūsmos par katra raksta un pierādijuma no kāda phd ieguvēja fizikā štatos, kas izdomājis parunāt par vakcīnām, kaut sajēga medicīnā mazāka par jebko citu.

"Diskusijai aktīvi nesekoju līdzi, neveru vaļā katru šeit ievietoto linku ar it kā ziņu portālu pierādijumiem cik vakcīna ir slikta, nelasu dažu indivīdu garos tekstus ar vārdiem - pētijumi, čipi, eksperiments utt. Nemācēšu teikt par kādiem faktiem konkrēti Jūs runājat.."
Šī jau arī ir lielākā problēma cilvēkiem, kuri atbalsta vakcīnas. Noliec viņiem uz paplātes vakcīnu izstrādātāju vai mūsu pašu ZVA aprakstu par vakcīnu un viņi pat nepapūlas iedziļināties saturā. Uzreiz TU ESI ANTIVAKSERIS! Ko vispār nozīmē šis vārds?
Kādai informācijai uzticās potētie cilvēki? Medijiem? Politiķiem? Kariņš saka, ka jāpotējas - potējamies??
20.06.2021 23:12 |

Patīk
Reitings 726
putns @ 20.06.2021 23:07

Man arī tas ļoti lec acīs, ka jebkura piesardzība pret jaunām vakcīnām, kuru īstermiņa blaknes un jo īpaši ilgtermiņa sekas nav labi zināmas, tiek norakstītas kā antivaxerisms. Ar piebildi - es gan uzticos zinātnei! Kādai tieši? Tur jau ir tā problēma, ka te tās trūkst. Un nezinu vai rakstītājas ir lietas kursā, ka vakcīnas izstrādā nevis 'zinātne', bet uzņēmumi, kuru primārais mērķis ir peļņa. Tas, kas ir ierakstīts bioloģijas grāmatā, ir viens. Tas, kādus produktus grūž ārā biznesi, jau ir kaut kas pilnīgi cits. Un tagad jau sāk nākt ārā dažādi dati. Godīgi sakot, mani tā vakcīnu tēma ne pārāk interesē, es tikai gribu redzēt datus. Kas šobrīd izskatās, ka būs daudz sliktāki, nekā gaidīts. Bet to rādīs laiks.
Strīdi par to, kurš ir un kurš nav agresīvāks utt. ir tikai diskusijas novirzīšana no tēmas.

Piekrītu! Neesmu antivaxeris, taču, pirmkārt, kā jau raksti, esmu piesardzīga pret tikko izveidotu vakcīnu. Otrkārt, neesmu vakcinējusies pret to pašu gripu un nekad arī neesmu ar to slimojusi, jo uzticos savas imūnsistēmas spējai šīm slimībām dot prettriecienu. Un, ja palasa par atsevišķu vakcīnu ražotāju pagātni (Johnson&Johnson tiesas prāvas par olnīcu vēža rašanos sievietēm, Pfizer kriminālā vēsture saistībā ar prettiesiskām darbībām, iesaistīšanos nelegālā un korumpētā mārketinga praksē, ārstu uzpirkšana, nelabvēlīgu pētījumu rezultātu noklusēšana utt.), nākas izdarīt secinājumu, ka ne jau sabiedrības veselība, bet miljardu peļņa ir vienīgais šo ražotāju dzinējspēks.
20.06.2021 23:14 |

Reitings 4759
Viena liela un kopīga lieta visiem vakcīnu piekritējiem - nevis likt galdā faktus, statistiku, utt., bet galvenais ir visus komentārus iesākt ar "tu esi antivakseris, ko tu te bārsties ar saviem ZVA, CNN, FoxNews linkiem". Tāda sajūta, ka visi potētie cilvēki ir apbižojušies uz pārējo nāciju, kura izvērtē situāciju, ievāc informāciju un paši pieņem lēmumu nevis pakļaujas valdības un farmācijas spiedienam vakcinēties. Lielisks piemērs bija MyFitness, kurš sākumā paziņoja, ka nešķiros cilvēkus vakcinētajos un nevakcinētajos, pēc pāris dienām jau meta kažoku uz otru pusi un ielaida sporta klubos vakcinētos, bet ne par to stāsts, stāsts par to, ka vakcinētie zem pirmā posta pauda sašutumu par to, ka viņi speciāli vakcinējās, lai tiktu uz sporta klubiem. Diezgna skumji, ja tāda iemesla dēļ ir jāvakcinējas.
20.06.2021 23:22 |

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Un es tikai teicu, ka pietiektā tēma ir par BLAKUSPARĀDĪBĀM....
Viss... nesaprotu vispār motivāciju te iet, lai ierakstītu pierādījumu, kurš tika atrast par vakcīnu negatīvo ietekmi. Ieguvāt informāciju priekš sevis, izdarījāt secinajumus un labi. Dzīvojiet laimīgi. :) Mums visiem sava galva uz pleciem, ja jautājums ir par blakusparādībām, tad cilvēks ir puslīdz nosvēries vakcinēties, kāpēc rakstīt pierādījumus, strīdēties, teikt, ka otras puses argumenti fufelis un kavet laiku...
Zinu, zinu, tagad man klups virsū, ka es pati atnācu ierakstit šo koementaru un palasīj diskusiju, ka vispār foruma var izteikt visi jebkādu viedokli utml.
Bet nu tiešām diskusija ir tādā agresīvā tonī un konkreti šeit(nevis fb komentāros bai vel sazin kur) no perosnām, kuras nevakcinēsies.... visu laiku tiek mesti pierādījumi no dazadiem saiitiem, tiek vietas paralēles, tiek teikts, ka srguemtni ko nosauc otra puse ir mazvērtīgi utml...
20.06.2021 23:29 |

Reitings 4759
Radler @ 20.06.2021 23:29
Un es tikai teicu, ka pietiektā tēma ir par BLAKUSPARĀDĪBĀM....
Viss... nesaprotu vispār motivāciju te iet, lai ierakstītu pierādījumu, kurš tika atrast par vakcīnu negatīvo ietekmi. Ieguvāt informāciju priekš sevis, izdarījāt secinajumus un labi. Dzīvojiet laimīgi. :) Mums visiem sava galva uz pleciem, ja jautājums ir par blakusparādībām, tad cilvēks ir puslīdz nosvēries vakcinēties, kāpēc rakstīt pierādījumus, strīdēties, teikt, ka otras puses argumenti fufelis un kavet laiku...
Zinu, zinu, tagad man klups virsū, ka es pati atnācu ierakstit šo koementaru un palasīj diskusiju, ka vispār foruma var izteikt visi jebkādu viedokli utml.
Bet nu tiešām diskusija ir tādā agresīvā tonī un konkreti šeit(nevis fb komentāros bai vel sazin kur) no perosnām, kuras nevakcinēsies.... visu laiku tiek mesti pierādījumi no dazadiem saiitiem, tiek vietas paralēles, tiek teikts, ka srguemtni ko nosauc otra puse ir mazvērtīgi utml...

Nu bet mēs, tie kuri nevakcinējas, liek jums priekšā faktus kāpēc mēs to nedaram. Jūs vakcinētie savukārt tikai bļaustaties par to, ka jābeidz šī diskusija. Kur ir jūsu fakti, statistika vakcinēties?
Diskusija agresīvā tonī? Nevienā komentārā nesaskatu agresiju. Tā ir katra lasītāja interpretācija kā viņš uztver tekstu kuru pats lasa.
20.06.2021 23:35 |

Reitings 556
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 23:35

Nu bet mēs, tie kuri nevakcinējas, liek jums priekšā faktus kāpēc mēs to nedaram. Jūs vakcinētie savukārt tikai bļaustaties par to, ka jābeidz šī diskusija. Kur ir jūsu fakti, statistika vakcinēties?
Diskusija agresīvā tonī? Nevienā komentārā nesaskatu agresiju. Tā ir katra lasītāja interpretācija kā viņš uztver tekstu kuru pats lasa.

Kāds Jums ir jautājis kāpēc Jūs nevakcinējaties, ka jāliek priekšā fakti? :D
20.06.2021 23:39 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Bet nu tiešām diskusija ir tādā agresīvā tonī

Cool Dzipsy jau praktiski visur tādā stilā komentē, ne tikai šeit. Par mani (bet mazākā mērā) arī kaut ko līdzīgu varētu teikt. Vispār tas nebūtu pārsteidzoši, ja nesekošana mediju/valdību/sabiedrības spiedienam korelētu ar agresijas līmeni cilvēkā, tas pat būtu loģiski. Varu derēt, ja šādu pašu tēmu uztaisītu kādā vīriešu forumā, tur būtu daudz vairāk 'antivaxeru' komentāru nekā šajā, un daudz mazāk žēlabu par to, ka kāds atkal lietojis vārdu 'pētījums' vai 'eksperiments'.
20.06.2021 23:41 |

Reitings 4759
Lizavay @ 20.06.2021 23:39

Kāds Jums ir jautājis kāpēc Jūs nevakcinējaties, ka jāliek priekšā fakti? :D

Nu redz atkal!
Ar jums jau nav iespējams normāli diskutēt.
20.06.2021 23:41 |

Reitings 242
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 23:22
Viena liela un kopīga lieta visiem vakcīnu piekritējiem - nevis likt galdā faktus, statistiku, utt., bet galvenais ir visus komentārus iesākt ar "tu esi antivakseris, ko tu te bārsties ar saviem ZVA, CNN, FoxNews linkiem". Tāda sajūta, ka visi potētie cilvēki ir apbižojušies uz pārējo nāciju, kura izvērtē situāciju, ievāc informāciju un paši pieņem lēmumu nevis pakļaujas valdības un farmācijas spiedienam vakcinēties. Lielisks piemērs bija MyFitness, kurš sākumā paziņoja, ka nešķiros cilvēkus vakcinētajos un nevakcinētajos, pēc pāris dienām jau meta kažoku uz otru pusi un ielaida sporta klubos vakcinētos, bet ne par to stāsts, stāsts par to, ka vakcinētie zem pirmā posta pauda sašutumu par to, ka viņi speciāli vakcinējās, lai tiktu uz sporta klubiem. Diezgna skumji, ja tāda iemesla dēļ ir jāvakcinējas.

Lai arī cik ļoti negribu iesaistīties, bet ši uzrakstīšu.
Redzi, atkarīgs ko tu sauc par vērā ņemamiem faktiem un kā tos interpretē. Fakts ir tāds, ka pēc vakcīnas saņemšanas izstrādājas antivielas un risks saslimt ir mazāks un ja saslimsti - pārslimot ir vieglāk.(retāk ir smagas covid komplikācijas un retak covid 19 del nonāk slimnīcas) Protams, 100% nepasargā, bet tspat kā ērču encefalīts pote nepasargā 100%... tev tas nav nozīmīgs fakts, jo saslimt tāpat var un mirstība esot maza no covid....bet kāds cits uzskata, ka mirstība sim vīrusam ir salidzosi liela.
Kādsm fakts(jā, pierādīts fakts, kapec vakcīnas veidoja antivielas, tātad savu funkciju vakcīna pilda), ka būs antivielas skiet gana pamatots un liek justies drosi, kadam skiet, ka ja jau tapat var saslimt, tad fufelis
Kādsm varbūt ir rūgtā pieredze ar covid 19 - izslimojis pats, izslimojis radinieks, bijusas komplikācijas, miris tuvinieks covid 19 del utml. Tas ari ietekme apziņu vakcinēties vai nē...
Cik cilveku tik viedokļu.
20.06.2021 23:44 |

Reitings 4759
Radler @ 20.06.2021 23:44

Lai arī cik ļoti negribu iesaistīties, bet ši uzrakstīšu.
Redzi, atkarīgs ko tu sauc par vērā ņemamiem faktiem un kā tos interpretē. Fakts ir tāds, ka pēc vakcīnas saņemšanas izstrādājas antivielas un risks saslimt ir mazāks un ja saslimsti - pārslimot ir vieglāk.(retāk ir smagas covid komplikācijas un retak covid 19 del nonāk slimnīcas) Protams, 100% nepasargā, bet tspat kā ērču encefalīts pote nepasargā 100%... tev tas nav nozīmīgs fakts, jo saslimt tāpat var un mirstība esot maza no covid....bet kāds cits uzskata, ka mirstība sim vīrusam ir salidzosi liela.
Kādsm fakts(jā, pierādīts fakts, kapec vakcīnas veidoja antivielas, tātad savu funkciju vakcīna pilda), ka būs antivielas skiet gana pamatots un liek justies drosi, kadam skiet, ka ja jau tapat var saslimt, tad fufelis
Kādsm varbūt ir rūgtā pieredze ar covid 19 - izslimojis pats, izslimojis radinieks, bijusas komplikācijas, miris tuvinieks covid 19 del utml. Tas ari ietekme apziņu vakcinēties vai nē...
Cik cilveku tik viedokļu.

Kaut kādu jau funkciju tā vakcīna dara, to jau mēs neapstrīdam. Bet nevar cilvēkus potēt tirdzniecības centros dzīvajā rindā. Tas izskatās nožēlojami un izmisīgi.
Gudri ārsti iesaka pārbaudīt savu veselību pirms vakcīnas. Un tā bērnu potēšana bez vecāku atļaujas ir idiotisms.
Vakcīna joprojām nav beigusi savus klīniskos pētījumus, par to jau tas stāsts. Visi vakcinētie cilvēki šobrīd piedalās masu pētījumā (blakus parādības, nāves, vakcīnas iedarbības ilgums).
Amerikā šobrīd ārsti iestājas par savām tiesībām, lai viņiem būtu iespēja brīvprātīgi vakcinēties, nevis tamdēļ, ka to tā liek Baidens & Co.
Visā pasaulē šobrīd vakcīnu vajadzību nosaka nevis ārsti, bet politiķi.
ZVA melns uz balta raksta par Covid: "Vai bērni var tikt vakcinēti? Pašlaik vakcīnu bērniem lietot neiesaka. Eiropas Zāļu aģentūra ir vienojusies ar ražotāju par plānu klīnisko pētījumu veikšanai bērnu populācijā vēlākā laika posmā." A ko dara mūsu valdība? DAVAI potējam bērnus. WTF?
20.06.2021 23:54 |

Reitings 556
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 23:41

Nu redz atkal!
Ar jums jau nav iespējams normāli diskutēt.

Jā, nav vērts diskutēt, jo tam nav jēgas. Jums ir savs viedoklis šajā jautājumā, man savs. Man neinteresē ko publicē lielākā daļa masu mediji, kuri katrs publicē kādam konkrētam virzienam izdevīgu viedokli, kas atkal Jums ir informācijas ieguves materiāls. Vai kāda mūziķa noteikumi savos pasākumis attiecībā pret vakcinētajiem. Vērtīga informācija atrodama WHO, kā arī PubMed, Clinical Key ir ielikti ļoti labi pētijumi saistībā ar vakcīnām - tas tā ja gribas paplašināt zināšanas no medicīniskā viedokļa. :)
20.06.2021 23:59 |

Reitings 556
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 23:54

Kaut kādu jau funkciju tā vakcīna dara, to jau mēs neapstrīdam. Bet nevar cilvēkus potēt tirdzniecības centros dzīvajā rindā. Tas izskatās nožēlojami un izmisīgi.
Gudri ārsti iesaka pārbaudīt savu veselību pirms vakcīnas. Un tā bērnu potēšana bez vecāku atļaujas ir idiotisms.
Vakcīna joprojām nav beigusi savus klīniskos pētījumus, par to jau tas stāsts. Visi vakcinētie cilvēki šobrīd piedalās masu pētījumā (blakus parādības, nāves, vakcīnas iedarbības ilgums).
Amerikā šobrīd ārsti iestājas par savām tiesībām, lai viņiem būtu iespēja brīvprātīgi vakcinēties, nevis tamdēļ, ka to tā liek Baidens & Co.
ZVA melns uz balta raksta par Covid: "Vai bērni var tikt vakcinēti? Pašlaik vakcīnu bērniem lietot neiesaka. Eiropas Zāļu aģentūra ir vienojusies ar ražotāju par plānu klīnisko pētījumu veikšanai bērnu populācijā vēlākā laika posmā." A ko dara mūsu valdība? DAVAI potējam bērnus. WTF?

Kāpēc cepiens par bērniem? ZVA neiesaka vakcinēt bērnus, kuri ir jaunāki par 12 gadiem, bet sākot ar 12 gadiem rekomendē. Latvijā 12-16 vakcinācijas procesā jānāk līdzi ir vecākiem, jādod rakstiska atļauja. Virs 16 gadiem jaunieši jau paši var lemt par vakcināciju. Citās valstīs Eiropā un ārpus tās vakcinē sākot no 5 gadiem.
21.06.2021 00:08 |

Reitings 556

Diezgan loģiski. Ne jau mediķi atbild par vakcinācijas procesiem. Mediķi sniedz savu viedokli, skatījumu, pētijumus, pieredzi un ieteikumus. Valdība un politiskie spēki to apkopo un izrietot no tā - veic lēmumus attiecībā pret sabiedrību un turpmāko rīcību attiecībā pret esošo situāciju un rekomendācijām no ārstiem, epidemiologiem un jomas speciālistiem.
21.06.2021 00:19 |

Reitings 32
Reģ: 19.03.2021
Miaa @ 20.06.2021 22:45

Parasti piekritu tavam viedoklim,bet sheit ne. Es runaju tieshi par sho forumu. Un tieshi par sho diskusiju,kur tika jautats viedoklis tieshi par pashsajutu pec potes nevis tika uzdots jautajums poteties vai ne. Un tieshi tie,kuri ir pret,sho vakcinu sho diskusiju piepildija ar kartejiem negativajiem komentariem. Savu viedokli jau izteica diskusija Par un Pret vakcinacijai. Un ari ljoti plashi. Ne,vajag ari sheit iespraust savu viedokli! Forshi,ka tas ir atshkjirigs,bet nevajag izteikt to sheit! Ne ta tema un bija jau izteikts! Tapec ari saku,ka ir agresivi ar savu viedokli,jo iespraudis to kur vajag un nevajag!
21.06.2021 00:31 |

Reitings 242
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 23:54

Par potēšanu dzīvajā rinda tidzniecības centros... visdrīzāk mērķis ir palielināt vakcinēto skaitu un tempus. Cilvēks atnāk iepirkties, ja vēlas, tad vakcinējas tur pat. Varbūt kait kādā mērā manipulācija un “zemiski”, bet nepiekrītu, jo mērķis jau valdībai mav noindēt visus vai vēl ko. Elementāri - Jo vairāk cilvēki vakcinējas, jo mazāka iespēja, ka rudenī būs vispārīga ārkārtas situācija valstī. Neatceros, kur bet bija rakstīts, ka mērķis ir panākt, ka 70% no iedzīvotājiem ir vakcinēti un tad pilnīgi ierastajā ritmā varētu atgriezties. Tagd nezinu cik ir, bet tik daudz notiekti nav...
un citās valstīs par vakcinēšanos maksā, io valsts nevar pavilkt tik dauz lokdaunus, ekonomiski nevar.. cik daudz dīsktaves mums ir bijis, cik ilgi nav nekas strādājis.. tāpēc jau ir stimulēšana un ne jau tāpēc, lai padarītu vakcīnu par piespiedu pasākumu. Ar adatu neviens nedur un pakaļ neskrien.
Visu vērt vaļs tāpat? Neatceraties kā bija pandēmijas sākumā - slimnīcas pārslogotas, kad skaitījām brīvās gultas vietas covid pacientiem? Strauja viss vēršana vaļs, visu ierobežojumu atcelšana tiesi pie si var novestZ
Vienkarsi tidzniecibas centrs ir veids kā dsbut potenciālos cilbekus, ka vakcinējas un uzlabo situaciju
21.06.2021 02:16 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Nekad neesmu baidījies no vakcīnām, ne no blaknēm. Nekad nav arī tādas bijušas.
Ar no Covid Pfizer-BioNTech vispāt nekas nebija.
Vieglākais un ātrākais ceļš kā visu šo pandēmiju izbeigt ir vakcinēšanās.
Vakcinēšanas rezultāts jau ir redzams - inficēšanās skaita samazināšanās.
Citādi pandēmija var turpināties vēl kādus 4-5 gadus.
21.06.2021 07:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits