Vakcinācija

Reitings 45
Reģ: 14.07.2020
Sveiki!
Domāju visu laiku par vakcinēšanos. Vēlos vakcinēties, taču visu laiku pārdomāju, jo milzīgas bailes no ārstiem (no visiem ārstiem), kā arī no blakusparādībām. Ir daži pazīstamie, kuri ir vakcinējušies un jutušies dažas dienas slikti. Vēlētos zināt jūsu blakusparādības, kuri ir vakcinējušies un varbūt kādu uzmundrinājumu 😅 jo nu esmu tādā situāciju jau ilgu laiku, tādēļ sāku justies slikti..
Paldies 🌸
05.06.2021 22:47 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Vai tiešām potētie cilvēki PIRMS neiepazīstas ko raksta paši zāļu ražotāji un ZVA??? Galvenais, lai būtu atvieglojumi?
Vai vakcīna samazina vīrusa transmisiju starp personām?
Vēl nav zināma vakcīnas ietekme uz SARS CoV 2 vīrusa izplatību sabiedrībā, tostarp cik lielā mērā vakcinētās personas var nēsāt un izplatīt šo vīrusu.
Cik ilgstoša ir vakcīnas sniegtā aizsardzība?
Pašlaik nav zināms, cik ilgstošu aizsardzību nodrošina vakcīna. Klīnisko pētījumu ietvaros vakcinētās personas tiks apsekotas 2 gadu garumā, lai iegūtu plašāku informāciju par aizsardzības ilgumu.
Vai bērni var tikt vakcinēti?
Pašlaik vakcīnu bērniem lietot neiesaka. Eiropas Zāļu aģentūra ir vienojusies ar ražotāju par plānu klīnisko pētījumu veikšanai bērnu populācijā vēlākā laika posmā.
20.06.2021 16:38 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Ā, un Reinika instā nekā vairs nav, bet atradu šādu rakstu ar šādu patiesi ''zinātnisku'' un ''pierādošu'' pieeju no Ph.D. Laura Reinika :D
Kā atklāj Reiniks, pēc pirmajām analīzem viņam konstatētas antivielas, taču to skaits neatbildis ekspektācijām, tāpēc mūziķis nolēmis veikt vēl vienu testu jau citā laboratorijā
..
"Es jums parādīšu gan vienus, gan otrus rezultātus. Principā, abi ir labi, es vienkārši gribu smukāku cipariņu," video skaidro mūziķis.

Lol. Man nav saprotama šī apsēstība ar slavenībām.
20.06.2021 16:41 |

Reitings 4759
putns @ 20.06.2021 16:41
Ā, un Reinika instā nekā vairs nav, bet atradu šādu rakstu ar šādu patiesi ''zinātnisku'' un ''pierādošu'' pieeju no Ph.D. Laura Reinika :D
Lol. Man nav saprotama šī apsēstība ar slavenībām.

Lauris Reiniks kā pierādījumu avots? 😁
Iegāju viņa IG, nekā tur nav.
20.06.2021 16:46 |

Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 16:46

Lauris Reiniks kā pierādījumu avots? ?
Iegāju viņa IG, nekā tur nav.

Nav vairs, jo tie bija storiji, kur taisīja analīzes vairākās laboratorijās. Tie storiji sev nav pieejami, jo bija paris nedelas atpakal
20.06.2021 17:43 |

Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
putns @ 20.06.2021 16:36

Nominēju kā Lilit 2021 pērli.
Man šķiet, ka Tev ir ļoti vāja izpratne par to, ko nozīmē 'pierādīt'. Par pierādījumu to varētu uzskatīt tad, ja Reiniks būtu (1) uztaisījis covid testu, negatīvu (2) uztaisījis antivielu testu, negatīvu (3) pilnīgi izolējis sevi no pasaules, garantējot, ka kovidu nevar dabūt (4) savakcinējies (5) uztaisījis antivielu testu, pozitīvu. Šobrīd Tu pat nezini, vai viņam antivielas nebija jau pirms vakcīnas.
Vispār jau neviens pat nebija teicis, ka pēc vakcīnas neizveidojas nekāda imunitāte, tikai to, ka tāpat ir risks saslimt (ko arī Tu pati atzīsti). Varbūt tomēr tajās Cool Dzipsy rupjībās ir arī kāda daļa patiesības?

Negribu strīdēties. Beidzam šo tēmu. :)
20.06.2021 17:47 |

Reitings 4759
RedBull @ 20.06.2021 17:47

Negribu strīdēties. Beidzam šo tēmu. :)

Kā tad ar šo?
"Kā atklāj Reiniks, pēc pirmajām analīzem viņam konstatētas antivielas, taču to skaits neatbildis ekspektācijām, tāpēc mūziķis nolēmis veikt vēl vienu testu jau citā laboratorijā.. Es jums parādīšu gan vienus, gan otrus rezultātus. Principā, abi ir labi, es vienkārši gribu smukāku cipariņu," video skaidro mūziķis."
20.06.2021 18:07 |

Reitings 436
Galvenais, ka pati uzrunā nevakcinētos, sola kaut kādus ''pierādījumus'', bet kā sāc kaut nedaudz diskutēt, tā uzreiz - mani tas neinteresē. Bet vispār jau tā ir standarta pieeja.
Uz atvadām tikai iepostošu grafiku no CDC datiem - nāvju skaits nedēļā ASV. Sarkanā līnija ir influenza/pneumonia (principā gripa) izraisīto nāvju skaits, tīri salīdzinājumam. Zilā līnija, kas sāk krasi augt ap to laiku, kad sākās vakcinēšana, ir 'Symptoms, signs and abnormal clinical and laboratory findings, not elsewhere classified (R00-R99)' vai citiem vārdiem, neizskaidrotas nāves.

Tur gan jāņem vērā, ka abu līniju beigās krītošās astes ir saistītas ar ātrumu, kādā nāves tiek piereģistrētas datubāzē, un ir nepilnīgi dati.
Vai kaut kādu sakarību saskatīšana te ir tāda pati 'konspirāciju teorija', kāda līdz nesenam laikam skaitījās uzskats, ka Covids ir nācis no Vuhanas laboratorijas, jo bija daudz dažādu sakritību - spriediet paši.
Tagad jau sāk parādīties arī arvien vairāk datu par blaknēm - miokardītu, neiroloģiskām problēmām, invaliditāti, dažādām paralīzēm, spontānajiem abortiem utt. Un te jau ir runa tikai par īstermiņu. Ilgtermiņa dati vēl dažus gadus jāpagaida, un ir pamats gaidīt dažādas problēmas arī no tiem.
Vakcinēties vai nē ir katra paša izvēle, kā jau te daudzreiz ir ticis rakstīts, bet būtu vēlams iepazīties ar riskiem un vakcīnu alternatīvām (piemēram, ivermectin, kas ir lietošanā no 1987. gada un par kuru ir saņemta Nobela balva). Un darīt to nevis caur Instagramu, Facebooku vai Delfiem, bet leģitīmiem avotiem.
Es noteikti neesmu vienīgā, kas gaida internacionālu skandālu par visu krāpšanu, manipulācijām, cenzūru utt., kas ir notikusi no paša covid sākuma līdz pat šim brīdim. Nezinu kā jūs, bet es šajā kovida laikā ļoti vīlos pasaulē, kurā dzīvoju.
20.06.2021 18:34 |

Reitings 4759

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Interesanti, ka tēmas autore jautāja par BLAKUSPARĀDĪBĀM un tad te dažas panesās strīdēties vai vajag vai nē vakcinēties. Jau ntās tēmas par vakcīnām un katra puse cenšas pierādīt savu taisnību - cik labas vai sliktas vakcīnas.
Es esmu vakcinējusies, bet līdzīgi kā te jau izskanējis - savai drošībai. Jo man tā gribas. Viss. Nu, kāds vakcinējas, lai varētu ceļot. Nu un? Man māsīca ceļo salīdzinoši daudz(4-5 reizes gadā), viņai viens no iemesliem kāpēc vakcinējās bija, lai nav jāsēž pašizolācijā un nav jāmaksā katru reizi par testiem. Kādam varbūt iemesls ir sporta zāle. Nu un. Man personīgi pilnīgi vienalga. Tāpat zinu cilvēkus, kuri nevakcinējas, jo nav līdz galam pārbaudīta vakcīna. Nu un arī tas mani neuztrauc.
Nesaprotu kāpēc iekarst, rakstīt vienu un to pat, ja skaidrs, ka ir ļoti niecīga iespēja pārliecināt vakcinēto, ka vakcīnas esot sliktas un tāpat pārliecināt nevakcinēto, ka vakcīnas labas.
Tauta, nomierinās. Katram pašam jāuzņemas atbildība par savu veslību. Nav ko kašķus meklēt
20.06.2021 19:13 |

Reitings 2171
Reģ: 28.04.2019
Es noteikti neesmu vienīgā, kas gaida internacionālu skandālu par visu krāpšanu, manipulācijām, cenzūru utt., kas ir notikusi no paša covid sākuma līdz pat šim brīdim. Nezinu kā jūs, bet es šajā kovida laikā ļoti vīlos pasaulē, kurā dzīvoju.

Piekrītu. Kāpēc es esmu pieskaitāma kopā ar to pārējo dumjo cilvēka rasi? 🙄
ASV ārsti Teksasā tiesājas pret nelikumību, ka viņus darbā spiež vakcinēties. Ir uzsākta lieta pret Dr. Fauči, par to, ka viņš meloja un izveidoja milzīgus zaudējumus amerikāņiem, sakarā ar pandēmiju. Kā viss izrādijās, maskas nepasargā, vakcīnas arī ne, aizvērtu biznesa metode arī nestrādā.
20.06.2021 19:41 |

Reitings 4759
Bruce Springsteen koncertu nevar ameklēt personas kuras vakcinētas ar Astrazeneca 😁😁😁😁
https://www.theguardian.com/music/2021/jun/18/bruce-springsteen-vaccine-astrazeneca-broadway
20.06.2021 19:54 |

Reitings 4759
*apmeklēt
20.06.2021 19:54 |

Reitings 436
Radler, varbūt tā ir raksturu atšķirība. Tev ir vienalga, ka Tavi līdzpilsoņi injicē eksperimentālus preparātus, jo žurnālisti un politiķi viņus ir iedzinuši panikā un/vai bez pamata padarījuši viņu dzīves ārkārtīgi sarežģītas. Citiem cilvēkiem nav vienalga.
20.06.2021 19:57 |

Reitings 556
Reģ: 01.03.2016
Radler @ 20.06.2021 19:13
Interesanti, ka tēmas autore jautāja par BLAKUSPARĀDĪBĀM un tad te dažas panesās strīdēties vai vajag vai nē vakcinēties. Jau ntās tēmas par vakcīnām un katra puse cenšas pierādīt savu taisnību - cik labas vai sliktas vakcīnas.
Es esmu vakcinējusies, bet līdzīgi kā te jau izskanējis - savai drošībai. Jo man tā gribas. Viss. Nu, kāds vakcinējas, lai varētu ceļot. Nu un? Man māsīca ceļo salīdzinoši daudz(4-5 reizes gadā), viņai viens no iemesliem kāpēc vakcinējās bija, lai nav jāsēž pašizolācijā un nav jāmaksā katru reizi par testiem. Kādam varbūt iemesls ir sporta zāle. Nu un. Man personīgi pilnīgi vienalga. Tāpat zinu cilvēkus, kuri nevakcinējas, jo nav līdz galam pārbaudīta vakcīna. Nu un arī tas mani neuztrauc.
Nesaprotu kāpēc iekarst, rakstīt vienu un to pat, ja skaidrs, ka ir ļoti niecīga iespēja pārliecināt vakcinēto, ka vakcīnas esot sliktas un tāpat pārliecināt nevakcinēto, ka vakcīnas labas.
Tauta, nomierinās. Katram pašam jāuzņemas atbildība par savu veslību. Nav ko kašķus meklēt

Tieši tā, jautāja par blakusparādībām un SAVU personisko pieredzi, ne rakstiem internetā vai "viena tante teica". Facebookā taču ir pietiekami daudz antivaxeru grupiņas un forumi, kur var dalīties ar visiem iemelsiem cik vakcīna ir slikta un nevajadzīga.
20.06.2021 21:11 |

Reitings 2171
Reģ: 28.04.2019
Lizavay @ 20.06.2021 21:11

Tieši tā, jautāja par blakusparādībām un SAVU personisko pieredzi, ne rakstiem internetā vai "viena tante teica". Facebookā taču ir pietiekami daudz antivaxeru grupiņas un forumi, kur var dalīties ar visiem iemelsiem cik vakcīna ir slikta un nevajadzīga.

Šis ir forums un šeit var apspriest visu. :D
20.06.2021 21:42 |

Reitings 4759
Lizavay @ 20.06.2021 21:11

Šeit nav tikusi ievietota informācija "viena tante teica".
Jeb tu uzskati, ka informācija, kura nāk no vakcīnu ražotājiem un mūsu pašu ZVA ir "viena tante teica" un "antivakseris"?
20.06.2021 21:44 |

Reitings 32
Reģ: 19.03.2021
Radler teksts @ 20.06.2021 19:13[/quote Pilniba tev piekritu. Jau bija tema Par un Pret. Un tieshi tie,kuri ir pret,ir agresivaki. Tas ir mans noverojums lasot abas diskusijas.
20.06.2021 21:53 |

Reitings 556
sla @ 20.06.2021 21:42

Šis ir forums un šeit var apspriest visu. :D

Taču jau bija atsevišķa diskusija par un pret, lūdzu - tur droši var izpausties. Kāpēc šeit kur tiek prasīta personiskā pieredze ir kārtējo reizi jāstrīdas, jāpierāda savs pretējais viedoklis par vakcinācijas procesu..
20.06.2021 21:58 |

Reitings 556
C00L Dzipsy @ 20.06.2021 21:44

Šeit nav tikusi ievietota informācija "viena tante teica".
Jeb tu uzskati, ka informācija, kura nāk no vakcīnu ražotājiem un mūsu pašu ZVA ir "viena tante teica" un "antivakseris"?

Diskusijai aktīvi nesekoju līdzi, neveru vaļā katru šeit ievietoto linku ar it kā ziņu portālu pierādijumiem cik vakcīna ir slikta, nelasu dažu indivīdu garos tekstus ar vārdiem - pētijumi, čipi, eksperiments utt. Nemācēšu teikt par kādiem faktiem konkrēti Jūs runājat, runāju par kopējo noskaņojumu šajā tēmā. Cilvēks vēlas vakcinēties, grib dzirdēt citu pieredzi - lieliski, kāpēc ir nepieciešams sākt diskutēt, veidot kašķi, likt lietā savus faktus par jautājumu kas vispār nav diskusijas vērts?Katram šajā jautājumā ir savs viedoklis, kas ir ļoti labi un tā tam būtu jābūt, bet ne antivaxeri pārliecināsi ar CNN ziņu fragmetu vai ZVA aprakstu par preperātu, ka vakcīna ir laba un nepieciešama, ne cilvēku, kas uzticas zinātnei, cilvēkiem kas šajā darbā ir profesionāli un medicīnai kā tādai, ka vakcīna ir slikta.. Priekš kam apzināti šķelt sabiedrību? Es saku, ja ir vēlme gūt iekšējo gandarījumu un atbalstu viedoklim, ka vakcīnas ir nelabvēlīgas - droši pilns ar antivaxeru grupām, tur domubiedri būs pietiekami, kas jūsmos par katra raksta un pierādijuma no kāda phd ieguvēja fizikā štatos, kas izdomājis parunāt par vakcīnām, kaut sajēga medicīnā mazāka par jebko citu.
20.06.2021 22:21 |

Reitings 436
'Diskusijai nesekoju, komentārus nelasu, nezinu par ko jūs te runājat, bet izbeidziet par to runāt!!!111'
Ko?
20.06.2021 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits