Galvenais, ka pati uzrunā nevakcinētos, sola kaut kādus ''pierādījumus'', bet kā sāc kaut nedaudz diskutēt, tā uzreiz - mani tas neinteresē. Bet vispār jau tā ir standarta pieeja.
Uz atvadām tikai iepostošu grafiku no CDC datiem - nāvju skaits nedēļā ASV. Sarkanā līnija ir influenza/pneumonia (principā gripa) izraisīto nāvju skaits, tīri salīdzinājumam. Zilā līnija, kas sāk krasi augt ap to laiku, kad sākās vakcinēšana, ir 'Symptoms, signs and abnormal clinical and laboratory findings, not elsewhere classified (R00-R99)' vai citiem vārdiem, neizskaidrotas nāves.

Tur gan jāņem vērā, ka abu līniju beigās krītošās astes ir saistītas ar ātrumu, kādā nāves tiek piereģistrētas datubāzē, un ir nepilnīgi dati.
Vai kaut kādu sakarību saskatīšana te ir tāda pati 'konspirāciju teorija', kāda līdz nesenam laikam skaitījās uzskats, ka Covids ir nācis no Vuhanas laboratorijas, jo bija daudz dažādu sakritību - spriediet paši.
Tagad jau sāk parādīties arī arvien vairāk datu par blaknēm - miokardītu, neiroloģiskām problēmām, invaliditāti, dažādām paralīzēm, spontānajiem abortiem utt. Un te jau ir runa tikai par īstermiņu. Ilgtermiņa dati vēl dažus gadus jāpagaida, un ir pamats gaidīt dažādas problēmas arī no tiem.
Vakcinēties vai nē ir katra paša izvēle, kā jau te daudzreiz ir ticis rakstīts, bet būtu vēlams iepazīties ar riskiem un vakcīnu alternatīvām (piemēram, ivermectin, kas ir lietošanā no 1987. gada un par kuru ir saņemta Nobela balva). Un darīt to nevis caur Instagramu, Facebooku vai Delfiem, bet leģitīmiem avotiem.
Es noteikti neesmu vienīgā, kas gaida internacionālu skandālu par visu krāpšanu, manipulācijām, cenzūru utt., kas ir notikusi no paša covid sākuma līdz pat šim brīdim. Nezinu kā jūs, bet es šajā kovida laikā ļoti vīlos pasaulē, kurā dzīvoju.