Ar “tas pats” domāju, ka nav zāles, kas ārstē gripu (tikai komplikācijas), bet ir tikai vakcīnas. Es varbūt kļūdos, nav bijusi saskarsme ar šo visu.
sla @ 06.06.2021 18:01Nedrīkst iedalīt un diskriminēt cilvēkus. Ja valdība to akceptēs un nevakcinētie vairs neko nevarēs izdarīt, aiziet uz zāli, spa, terapiju, izlidot no valsts ārā, zaudēt darbu... viss, te jau tā pati depresīvākā valsts Eiropas Savienībā, plus vēl lielāka depresija sakarā ar ierobežojumiem, ja vēl diskriminācija, tad vispār viena daļa cilvēku pakārtos. Vienīgais ko vakcinētiem būtu jāiegūst ir nozīmīte 'esmu vakcinēts' nevis visvisādie benefiti, loterijas, visas vietas vaļā tikai viņiem u.t.t.
RedBull @ 06.06.2021 22:34Autore pajautāja kā jutās tie, kuri vakcinējās un kādu uzmundrinājumu... bet komentāros diskusijas vajag vai nevajag vakcinēties..
Ne tāds bija topics
Jau tā to viedokļu pilns nets, diez vai autore nav tadus lasijusi citur
ir zāles, kas pasargā no nesaslimšanas ar gripu/saaukstēšanos/c19 un tas ir D vitamīns, cinks un c vitamīns. Triks tajā ir tikai tāds, ka tas ir jādzer pietiekoši, lai D vitamīns būtu virs 50ng/ml.Greyworld @ 06.06.2021 19:37Ar “tas pats” domāju, ka nav zāles, kas ārstē gripu (tikai komplikācijas), bet ir tikai vakcīnas. Es varbūt kļūdos, nav bijusi saskarsme ar šo visu.
.Putns. @ 06.06.2021 22:57ir zāles, kas pasargā no nesaslimšanas ar gripu/saaukstēšanos/c19 un tas ir D vitamīns, cinks un c vitamīns. Triks tajā ir tikai tāds, ka tas ir jādzer pietiekoši, lai D vitamīns būtu virs 50ng/ml.
Tas var nozīmēt, ka D vitamīns jādzer vairāk par normu sākot no 4000iu-12000iu dienā.
miss99 @ 06.06.2021 23:27
Man d vitamīns jau gadiem 50-54ng/ml, kovidu jau izslimoju divreiz,abas reizes smagi, nu nav tas nekāds burvju līdzeklis.
Sheit bija jautajums par blakusparadibam. Pavisam nesen bija tema tieshi par vai pret poteshanos. Kapec atkal jamalj viens un tas pats? Starp citu,tieshi tie,kas ir pret, sheit izsakas nedaudz “agresivak”. Ieprieksheja diskusija neizteicos,jo katrs savu viedokli uzskata par vispareizako. Pati neesmu slimojusi ar Covid un ari neviens no gjimenes locekljiem,pat tuvakiem radiem. Es vispar ljoti reti sliimoju. Pedejos 2 gadus pat iesnas nav bijushas un manas majas neeksiste aptiecinja. Ja nu gadas saslimt,aizeju uz aptieku un noperku sev nepiecieshamas zales. Neslimojam nevis tapec ,ka no bernibas laizijam durvju rokturus(noteikti to un vel trakakais lietas ari darijam),bet izvairijamies no publiskam vietam un necienojamies pie draugiem. Bet shis virus diemzel noliek uz lapstinjam ari cilvekus ar ljoti labu imunitati. Tadus,kuri regulari sporto, uztura lieto ljoti veseligu partiku un ir uz Jus ar alkoholu un pat nesmekje. Man ljoti daudz pazinjas ir parslimojushi ar Covid gan sheit,gan arpus Latvijas. Un parslimoja ljoti dazadi. Bija vecaka gadu gajuma cilveki,kuri parslimoja bez simptomiem un gados jauni ar labu imunitati,kuri parslimoja ljoti smagi. Zaudeta oza un garshas sajuta pec Covid,kura neatgriezas ari pec 4-5 meneshiem,un zaudeta liela dalja maru uz galvas ir tikai tads sikums. Ja kadam paveicies parslimot viegli,tas nebut nenozime,kas tas bija tieshi jusu labas imunitates delj. Jums vienkarshi paveicas! Sakotneji nebiju planojusi poteties tieshi tapec,ka paljavos uz savu imunitati. Bet bija diezgan ilgs laiks pardomam,garas sarunas ar cilvekiem,kuri ir parslimojushi un protams sarunas ar medicina stradajoshiem gan Latvija,gan ari arpus tas. Nolemu vakcineties. Esmu sanemusi abas Pfizer potes. Pati pote ir nesapiga. Pasha vakara un nakamaja diena spejas plecs un viss. Man personigi nebija pat kaut kada saguruma ne pec 1.,ne pec 2.potes. Es nevienu bridi nevienu neaicinu poteties. Lai katrs lemj pats par sevi. Ludzu neatbildet uz manu komentaru tiem,kas ir 100% pret vakcineshanos. Izteicu savu viedokli un pieredzi neuzspiezot un neagalvojot,ka tieshi mana izvele ir pareiza.Navsirds @ 05.06.2021 22:47Sveiki!
Domāju visu laiku par vakcinēšanos. Vēlos vakcinēties, taču visu laiku pārdomāju, jo milzīgas bailes no ārstiem (no visiem ārstiem), kā arī no blakusparādībām. Ir daži pazīstamie, kuri ir vakcinējušies un jutušies dažas dienas slikti. Vēlētos zināt jūsu blakusparādības, kuri ir vakcinējušies un varbūt kādu uzmundrinājumu ? jo nu esmu tādā situāciju jau ilgu laiku, tādēļ sāku justies slikti..
Paldies ?
jāsaka, ka arī cinks spēlē lomu imūnsistēmas uzturēšanā - tas tieši ietekmē t-šūnu daudzumu un aktivitāti https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5107842/miss99 @ 06.06.2021 23:27
Man d vitamīns jau gadiem 50-54ng/ml, kovidu jau izslimoju divreiz,abas reizes smagi, nu nav tas nekāds burvju līdzeklis.
Miaa @ 06.06.2021 22:55
Nu, autore pati raksta, ka bail no blakusparādībām. Manuprāt, noderīgi, ja savu viedokli uzraksta ne tikai tie, kuriem pēc vakcīnas viss bijis čikiniekā, bet arī tie, kuriem šajā jautājumā ir pretējas domas un viedoklis. Pēc tam, izlasot visus šos komentārus, lai cilvēks pats izsver visus plusus un mīnusus, un pieņem galējo lēmumu.

C00L Dzipsy @ 07.06.2021 15:52Skumji, ka cilvēki vakcinējas, lai tiktu uz "ballītēm" nevis, lai it kā "pasargātu" sevi. Un tie nav tikai nezināmi sabiedrībā cilvēki, piemēram, Saulietis, Timma, Amuna, utt., visi Covid "iesmējēji" un "neticīgie" potēsies tikai, lai atvieglotu sev dzīvi un tiktu uz ballītēm. Skumji, skumji. Tas tikai parāda kādi "bezmugurkaulnieki" ir cilvēki un nepastāv līdz galam par saviem uzskatiem.
Keana @ 07.06.2021 20:45
Šī iemesla dēļ atsekoju Sanai , pilnīgi nokaitināja ar saviem storijiem. Negribi vakcinēties, nevakcinējies, bet tā kladzināšana, ka "vot potējos pret savu gribu, jo savādāk ceļot neļauj, uz restorānu arī nevar". Neej uz restorāniem, neceļo un nebūs jāpotējas. Elementāri