Mulkjibas! Rimi ir ljoti labi sporta paklajinji. Mans maksaja nedaudz virs 15€ un kalpo ideali!RedBull @ 31.05.2021 21:36Hey!
Es te bišķīt esmu pasākusi rubriku...kur nopirkt to un šo, bet nu labi, nenomētājiet ar akmeņiem :D
Kā izvēlēties labu paklājiņu sportam?(varbūt ir kāds materiāls uz kur jāmet acis?)
Un ne pārāk dārgu. Cena apmierinātu līdz 20 euro. :)
Skatījos Rimi, bija vienu momentu, bet nu atvainojos, tāds mēsls, ka nav vērts 15 euro maksāt. Tur jau bija redzams, ka caurumi būs pēc pirmā mēneša. Par tādu sūdu pat 5 euro nemaksātu.
Skatos tagad internetā, veikalā Fans..nu, ir dažādas cenu kategorijas, dažādu materiālu. PVC putas kā materiāla veids galīgi nešķiet naudas vērts, bet kas zina, varbūt es vispār neko šajā lietā nejēdzu
La Volpe @ 31.05.2021 23:00Mulkjibas! Rimi ir ljoti labi sporta paklajinji. Mans maksaja nedaudz virs 15€ un kalpo ideali!
Es nesaprotu vispar kadelj tu jauta,lai tev iesaka labus paklajinjus,ja pati uz aci spej novertet cik sudigs ir Rimi paklajins un tas driz plisis. Tada gadijuma uz aci novertesi ari “labos “ paklajinjus,kurus vari nopirkt internetveikala. Njem Google mati prieksha un atradisi savu isto paklajinju! Man Rimi paklajinji cenu amplituda 15-20€ kalpo gadiem un nekas neplist,jo nepirzu tajos bet vingroju.RedBull @ 01.06.2021 00:05
Nu, tad, kad es biju tur, nezinu, pirms 2 nedēļām kaut kur, tie, kurus redzēju likās mēsls. Nezinu kā to materiālu sauc, bet vienkārši bez maz vai paralona gabals, kurš drīz saplīsīs. Bet iespējams, ka tu atradi citus un pirki senāk.
Arī instagrama lietotāja @ediens_un_vel kaut kad nesen storijos bija teikusi, ka rimi paklājiņš saplīsa drīz un atkārtoti nepirktu.