Nesauktu sevi par labu cilvēku. Īsti nemāku izrādīt savas emocijas, bieži sāpinu pat sev tuvus un dārgus cilvēkus, jo esmu ļoti asa, ātri iekarstu, strīdos varu pateikt vārdus, kuri var otru ļoti sāpināt. Esmu drausmīga egoiste, drausmīgi skopa, slinka, neiejūtīga. Varu melot, krāpties un izmantot citus cilvēkus, ja tas kaut kādā veidā man dod labumu. Patīk paņirgāties par citu neveiksmēm, problēmām. Trūkst empātijas. Ļoti pārdzīvoju, raudu par cietušiem dzīvniekiem, bet nespēju just līdzi cilvēkiem, man ir vienaldzīgas citu problēmas un pārdzīvojumi. Varbūt izklausos pēc socippāta, nezinu. Agrāk biju ļoti jūtīga, klusa, kautrīga, ņēmu pie sirds katru savā virzienā negatīvi izteikto vārdu, nemācēju par sevi pastāvēt. Bet dzīve mani izmācīja. Vistuvākie cilvēki nodeva, izmantoja manu labo sirdi, attiecībās tiku krāpta, darbā izmantota, jo nemācēju pateikt "nē". Piegriezās. Paliku par bezjūtīgu maitu un jutu, ka paliek vieglāk dzīvot, ja uz visu ir pofig. Jā, zinu, ka karma ir kuce, tāpēc gan jau paradīzē netikšu (nu, tas tēlaini izsakoties, jo paradīzei, tāpat kā ellei, tik un tā neticu), taču mainīties neplānoju. Cilvēki man tik un tā nekad tā īpaši nav patikuši, tāpēc pat priecājos, ka ar mani neviens diži nevēlas draudzēties. Dzīvoju viena ar saviem kaķiem un baudu dzīvi.