Man arī ir vairāki tattoo, bet vienīgais un, manuprāt, svarīgākais, ko no sevis varu ieteikt - kārtīgi, kārtīgi un vēlreiz kārtīgi izdomāt, ko esi izvēlējusies likt uz ādas. Tas drošvien lielā mērā varētu būt atkarīgs no paša cilvēka un personalitātes, jo drošvien ir arī tādi, kas divreiz nedomājot zinās, ko tetovēs, ja kādreiz tetovēs. Jābūt lielai pārliecībai un apzinībai. Man personīgi ar saviem tattoo nav nekādu problēmu, nevienu pašu nenožēloju un visi patīk, bet man ir bijis tā, ka tagad varu teikt - labi, ka neuztetovēju to, ko gribēju iesākumā (tas nebija nekas briesmīgs, vnk sapratu, ka nebūtu ar to tetovējumu sadzīvojusi tieši tajā vietā).
Protams, nenoliedzami šis neattiecas uz visiem, jo es apbrīnoju, kā var uztetovēt uz savu ķermeni dzeloņdrātis, miroņgalvas u.c. Man tas uzreiz saistas ar tādiem, kam kkādā mērā pie vienas vietas un viņi pat īsti nesaprot, ko paši vispār ielaiduši ādā un par to arī nākotnē nesatraucas, jo tas tattoo tur ir un viss. Pat nezinu, kā lai to pasaka.
Nu nez. Itkā tagad šo rakstot likās, ka uzrakstīju ļoti labu ieteikumu, bet vispār, ja tā padomā, tas tāpat katram savādāk. Kāds uztetovēs kko, ko pirmo ieraudzījis googlē, kāds pirms tetovēšanās pārdomās no visiem rakursiem, vai vispār to grib un vajag.