Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gēla nagi mājās

Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
Sveikas. Pieļauju, ka šeit ir kāda, kas pati liek sev gēla nagus. Domāju tieši gēla, nevis gēllakas. Arī gribētos pašai likt, taču kas tieši ir vajadzīgs? Pagaidām man ir lampa, gēls, gēla lakas, bāze un tops, primeris un tās papīra formiņas(nu lai garākus dabū). Vienreiz uz viena naga mēģināju, bet nonāca viegli nost viss. Pie manikīres esmu tikai gēllakas likusi, takā īsti pat nezinu, kā tas process notiek pareizi.
24.05.2021 22:16 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Sāc ar to, ka atbīdi kutikulu.
Vajag attaukotāju, lai noņemtu lieko taukainumu no nagiem.
Tad ar pašu maigāko vīli novīlē pašu nagu, lai paliek matēts.
Tad jau pašu tipsi jāliek. Es tavā gadījumā, ja nekad to neesi darījusi, nedarītu ar papīra strēmelēm, būs nereāli izveidot pareizu formu, ja nav piešauta roka. Labāk nopērc tipšus un pielīmē ar nagu līmi.
Tad nogriez vajadzīgo garumu tipsim, apvīlē tādu formu kādu vēlies (izmanto sākumā rupjāku vīli, pa virsu smalkāku). Visideālākajaā gadījumā nagu frēze.
Tad liec bāzi.
Tad veido pašu gēlu, vai tu tur liec franci, vai spīguļus, citus bruļikus, vieta fantāzijai. Tiklīdz vienu nagu sataisi, liec lampā.
Ka visus nagus esi salikusi, tad attauko, noņem lipīgo gēla slāni, ja tev ir lipīgais gēls.
Tad atkal jāvīlē forma, jāpieslīpē viss.
Tad jāliek praimeris, lampā iekšā un vuala. Nagi gatavi.
Ieteiktu nemiksēt firmas, izmantot vienas firmas produktus, mēdz gadīties, ka viņas nesadraudzējas kopā.
Galvenais labi sagatavot pašu naga pamatni.
Un, vispār, iesaku nopirkt manekena roku, kur var ielikt tipšus un trennēties, pirms bojāt savus nagus.
P.S. Gēla nagi jau sen kā izgājuši no aprites. Bet nu tas tā. Katram laikam jāiziet cauri šim posmam, lai saprastu, ka nav nekas skaistāks un labāks par saviem dabīgajiem nagiem, kurus regulāri kopt.
24.05.2021 22:27 |

Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
Paldies. Palielam sapratu, bet izveidot formu ar papīra strēmeli man toreiz nebija problēma, sanāca smuki ar pirmo 😀 taču kāda manikena roka gan laba ideja. Par dabīgajiem nagiem- visu mūžu man dabīgie, un man viņi ir trausli, sevišķi pēdējos pāris gadus, lūzt un lobās ik pa laikam, un pretīgi, ka viens nags īss, tad nogriežu visus, un gribas tak garākus.
25.05.2021 00:11 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Forele123 @ 25.05.2021 00:11
Paldies. Palielam sapratu, bet izveidot formu ar papīra strēmeli man toreiz nebija problēma, sanāca smuki ar pirmo ? taču kāda manikena roka gan laba ideja. Par dabīgajiem nagiem- visu mūžu man dabīgie, un man viņi ir trausli, sevišķi pēdējos pāris gadus, lūzt un lobās ik pa laikam, un pretīgi, ka viens nags īss, tad nogriežu visus, un gribas tak garākus.

Ja tavi dabīgie nagi lobās, lūzt un ir trausli, tad gēla nagi var arī neturēties, jo veidosies kabatas, kas mākslīgos nagus padarīs tikai trauslus un viņi lūzīs pie mazākā sitiena.
Iesaku sakārtot organisma iekšējo pasauli. Uztaisi analīzes, lai saprastu kas organismam trūkst. Pirmais, kas tev trūkst ir vitamīns A un vitamīns E. Ieteiktu ar šiem vitamīniem kopā dzer vitamīnu C, labāk uzsūksies. Un, protams, arī D, B un H vitamīni.
Pirms bojāt jau tā trauslos dabīgos nagus, padomā desmit reizes. Pēc gēla uzklāšanas nagi būs sabojāti neatgriezeniski. Ja gēls neturēsies, tad nagi paliks tik plāni kā papīrs, ļoti sāpēs. Ja gribēsi gēlu noņemt, rēķinies ar to pašu.
Nu nav nekas skaists tajos gēla nagos, nu nav. Klasiskais manikīrs. Gribas ko spožāku, uzklāj nagu laku.
25.05.2021 00:20 |

Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Gēla nagi ir ļoti pieprasīti un kā vēl..nezinu no kā ir radies priekštatats kads bija minēts. kArī es dodu priekšroku dabīgajiem, bet tas galīgi nenozīmē, ka gēla nagi ir izgājuši no aprites. Joprojām tik pat populāri cik bija pirms 3gadiem.
Arī nav garantija, ka Tev viņi turēsies stingri klāt, tas atkarīgs no Tavu nagu tipa. Ir nagi kam nu ne pa kam neturēsies gēla nagi virsū un tā nebūs ne meistara vaina, ne Tava.
25.05.2021 09:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits