Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Depresija

Reitings 20
Reģ: 24.05.2021
Cik smagā depresijā Jūs esat nonākušas? Cik ilgā laikā Jūs tur nonācāt? Kas bija tas, kas jūs noveda šajā stāvoklī?
Ja kaut kas palīdzēja, tad kas palīdzēja pārvarēt depresijas krīzes mirkļus? Kas izraisija krīzes?
24.05.2021 19:14 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
It kā man ir šāda diagnoze klīniskā depresija.
Garš stāsts, kas sākās jau bērnībā gan emocionālā , gan fiziskā vardarbība no mātes alkoholiķes, nabadzība , rezultātā arī skolā mani apsmēja par to ka nebija vietas kur matus pat izmazgāt un staigāju ar vienām šūtām biksēm 4 gadus, kurus katru vakaru lāpīju. Nedo dievs paprasītu savai mātei naudu kā nepilngadīgais viņas bērns priekš jaunām biksēm. Momentāli pa kaklu dabūju par nieka 5 latiem
Jau tad biju apķērīgs bērns un zināju kādas sekas man tas atstās. Gāju pēc palīdzības. Diemžēl neviens mani neuztvēra nopietni, be skolas psiholoģe, ne skolas direktors, ne klases skolotāja,ai gan viņas redzēja kā pret mani izturas
Pirmo reizi vērsos pie psihiatra 22 gadu vecumā. Lietoju medikamentus. Nekādu rezultātu. Šobrīd eju uz terapiju pie psiholoģes. Pagaidām grūti spiest vai palīdz, jo nesen uzsāku atkal.
24.05.2021 19:30 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Paturpinot savu komentāru, nu šis tas jau ir pamainījies šo gadu laikā. Ir palicis labāk, bet rezultāts ir tik minimāls, ka ikdienas dzīvē nav nekādu izmaiņu
24.05.2021 19:32 |

Reitings 24
Tagad visas foruma tēmas būs balstītas uz pašnāvībām un depresijām?
24.05.2021 19:35 |

Reitings 20
Grishaverse @ 24.05.2021 19:35
Tagad visas foruma tēmas būs balstītas uz pašnāvībām un depresijām?

Kāpēc lai forumā nevarētu rakstī par depresiju un savām psiholoģiskajām problēmām? Tādas pašas kā fiziskās dzīves problēmas.
24.05.2021 19:48 |

Reitings 20
Par depresiju
24.05.2021 20:06 |

Reitings 20
Tweek @ 24.05.2021 19:30
It kā man ir šāda diagnoze klīniskā depresija.
Garš stāsts, kas sākās jau bērnībā gan emocionālā , gan fiziskā vardarbība no mātes alkoholiķes, nabadzība , rezultātā arī skolā mani apsmēja par to ka nebija vietas kur matus pat izmazgāt un staigāju ar vienām šūtām biksēm 4 gadus, kurus katru vakaru lāpīju. Nedo dievs paprasītu savai mātei naudu kā nepilngadīgais viņas bērns priekš jaunām biksēm. Momentāli pa kaklu dabūju par nieka 5 latiem
Jau tad biju apķērīgs bērns un zināju kādas sekas man tas atstās. Gāju pēc palīdzības. Diemžēl neviens mani neuztvēra nopietni, be skolas psiholoģe, ne skolas direktors, ne klases skolotāja,ai gan viņas redzēja kā pret mani izturas
Pirmo reizi vērsos pie psihiatra 22 gadu vecumā. Lietoju medikamentus. Nekādu rezultātu. Šobrīd eju uz terapiju pie psiholoģes. Pagaidām grūti spiest vai palīdz, jo nesen uzsāku atkal.

Kad par 5 ls bikses varēja nopirkt? Second hand?
Nesaprotu, kā tu vispār izaugi par normālu cilvēku tādos apstākļos. Kas ar tēvu? Kā tu varēji dzīvē iekārtoties nākot no tādas vides?
24.05.2021 20:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits