Šobrīd it kā strādāju labi atalgotā darbā, taču stresa līmenis un nemitīgā kašķu meklēšana un paņirgāšanās itin visā, ko es daru...ar laiku tas liek pārvērtēt savas prioritātes. Jo tomēr darbs ir vieta, kur tu pavadi lielāko daļu savas dzīves un, ja tu lielāko daļu savas dzīves pavadi indīgā darba vidē, tad kas labs tur sanāk? Tad kam man nauda, ja es pa dzīvi esmu kļuvusi par pastāvīgi aizkaitinātu, neapmierinātu un apātisku cilvēku? Ja es pat brīvajā laikā vairs nespēju sevi piespiest atpūsties un esmu vienmēr uzvilkta? Jā, nauda ir forši un daudz naudas ir vēl foršāk, bet par to jaunas nervu šūnas iegādāties nevar! Un man prieks par meitenēm, kuras darba vietā vairāku gadu garumā spēj distancēties no priekšniecības un kolēģiem, no intrigām un žults, kas pastāv darba vietā, it īpaši, ja tas tiek vērsts pret tevi. Es personīgi neesmu tik spēcīga un mani tas ļoti ietekmē, tādēļ, jā...es šobrīd pat nedomājot aulekšiem aizskrietu uz darba vietu, kur maksā mazāk, taču es būšu smaidīgāks un par dzīvi priecīgs cilvēks, nevis īgna un uzvilkta, toties varu atļauties manikīru un dārgas mantas🙁
Es lieliski saprotu, ka ir cilvēki, kuriem nav izvēles un nākas paciest to darba vidi, lai spētu eksistēt (īre, kredīti, komunālie, ēdiens utt.) Bet tā kā man ir vīrs, tad es personīgi varētu atļauties saņemt arī nedaudz mazāk!