lasīju, ka nedrīkst jo esot ķīmija, bet lai gan kaut parasts krēms arī savā ziņā ir ar ķimikālijām..🤷♀️ Jā, par to ka karsēties nav ok jau zināms ✌sla @ 24.05.2021 18:06Balināju matus 2x, 2x krāsoju matus, mazgājamās matu krāsas liku vairākas reizes. Vienreiz uzliku akrila nagus, bet sapratu, ka nav ērti ar gariem nagiem. Paštonējošo noteikti drīkst, tas ir labāk nekā sauļoties, jo man ārste lika izvairīties no karsēšanās, sauļošanās, vannošanās utt.
Lexxie @ 24.05.2021 18:27lasīju, ka nedrīkst jo esot ķīmija, bet lai gan kaut parasts krēms arī savā ziņā ir ar ķimikālijām..?♀️ Jā, par to ka karsēties nav ok jau zināms ✌
kay @ 24.05.2021 19:25Vienīgais, kas, manuprāt, var notikt krāsojot matus vai taisot permanent grūtniecības laikā, ir tas, ka krāsa var līdz galam nepieķert. Nu, piemēram, iesi atjaunot matu krāsu un liksies, ka ne līdz galam kaut kas. Runāju tieši par gaišiem matiem.
Pati dodos gan krāsot matus, gan uz manikīru un pedikīru. Tā arī bija, ka blondais tonis nelikās atjaunots, drīzāk palika tāds dzeltenīgs, bet tā kā grūtniecībā tikai divreiz sanāk krāsot matus tad pieciešu. Uz brūniem nepāriešu... Tagad vēl vasarā saulīte. Nedaudz pabalēs saulē. ?
lady Madra @ 24.05.2021 19:52
Tev ir blondi mati un tu viņus krāso reizi 4 mēnešos? Tas kā? Un pēc kā izskatās?
kay @ 24.05.2021 20:02
A kā vajadzētu izskatīties? ?
Man šķiet ka sauļoties jau var, bet nevar pārkarst visu dienu,piemēram Jūrmalā.. jo man personīgi āda tiešām jūtīgāka palikusi gaidot bēbi. Es krāsoju matus ar putiņām, kur nav amonjaks, bet protams tā noturība ir maz uz 2 nedēļām,kad viss izmazgajas ārā 🙁PRADACANDY @ 24.05.2021 20:49Kā ir ar sauļošanos? Tiešām pat 30min nevar saulītē pasēdēt?
Pirmos 3 mēnešus nekrāsoju matus, bet tad sapratu, ka nekas tāds nenotiks. Pirms tam gāju pie manikīres, tagad pasūtīju lampu un nagus lieku mājās, jo dēļ covid ierobežojumiem tāpat nevarēja iet. Paštonējošo pārtraucu lietot, jo šķiet, ka negribas lieku ķīmiju smērēt uz ādas.
lady Madra @ 24.05.2021 20:12
Pēc gatavām šausmām atklāti :D Gaišie mati tak visvairāk redzās ja ataug. Jau pēc mēneša traki izskatās. Vienīgais veids kas nāk prātā kad vēl varētu reizi 4 mēnešos balitnāt/krāsot ir ja taisa Boulagne t.i. matu galus tikai
Kā ir ar sauļošanos? Tiešām pat 30min nevar saulītē pasēdēt?
Nav ne jausmas! Man pazīstama meitene turpina lietot visus paštonējošos,plus vēl bija pat uz pernamento make up.. Nu nezinu kas tur un kā, bet domāju, ka ir tādas procedūras kuras tak tos 9 mēnešus var pagaidīt..🤷♀️AndaPanda @ 25.05.2021 12:49Bet vai tad organiskos paštonējošos arī nedrīkst lietot?