Redrose @ 24.05.2021 14:36Kas tie par kazakiem , ja puse no komandas bija cita nacionalitāte. Kā jau internetā minēja, vienu Kanādas komandu uzvarēja, otru nesanāca.
Radler @ 24.05.2021 15:03Kivlenieks jau labs vārtsargs, bet piekritīšu, ka mačā pret Kazahstānu nevajadzēja likt, 2 spēles pēc kārtas...
Lai vai kā, es biju pārliecināta, ka bullīšos uzvarēsim un Kivlenieks nosargās vārtus, bet acīmredzot mums nepaveicās...
Man patīk, kad met bullīšus, bet pārāk nervus kutinoši
Radler @ 24.05.2021 15:04Gribētos jau, lai tiekam ceturdaļfinālā, bet domāju, ka nebūs... kaut gan nevar zināt. :) Varbūt dzimtās sienas palīdzēs ;D
atlēts @ 24.05.2021 14:55
Kopš kura laika 3 kanādieši, 1 zviedrs un pāris krievi ir otrā Kanādas nacionāla izlase? :D
Redrose @ 28.05.2021 20:42
Haha. ? nevajag visu uztvert tik nopietni. ?
Galvenais fakts ir tāds, ka šajā čepionātā daudzām komandām puse ir no citām nacionalitātēm un pēc tam brīnās, ak kā varēja Kazahstānai zaudēt...
Skatos šodienas spēli, pirmie vārti tika ielaisti riktīgi stulbas kļūdas dēļ, bet nu ok. Turu īkšķus par savējiem.
RedBull @ 29.05.2021 11:06Šī spēle ar Norvēģiju varēja izvērsties savādāk, ja ne tiesneši... vismaz 2 noraidījumi mūsējiem bija nepamatoti un gandrīz par galvas nonešanu Rēdliham tikai 2 min noraidījums
Uzskatu, ka sogad labi cīnījāmies, pret ASV zaudējam ar 4:2, bet nav slikts rezultāts. Bijam pelnijusi beidzot but 1/4 finālā... varbūt bija kludas, ja, atzīstu, bet tiesnesi norāva speli mums vakar
atlēts @ 29.05.2021 11:15
Nu beidz vainot tiesnešus. Bļāviens! :D Kas Jums ir ar tiem tiesnešiem visu laiku? Mūsējie pat nevar izspēlēt kombināciju vairākums, vakar ielaida vārtus mazākuma, bullīšos tikai parādīja savas kustības miljonu eiro vērtība, bet metieni bija 50 centu vērtība. Mums ir cīņasspars, bet mēs neprotam spēlēt ar piespēlēm, kombinācijam un ar pašu svarīgāko prātu. Paskaties kā citas izlases, tik lieliski prot saspēlēties un utt. Mūsējie tik pat labi varēja pret to pašu Itāliju nograbēt, jo reāli tikai 1 vārtus iemetam un 2 vārti tukšos... Tad jau itāļiem arī tiesnesis varēja norakt spēli, jo runājot par aizmuguri tajā situācija bija uz 50/50 robežas...
RedBull @ 29.05.2021 12:15
Es piekritu, ka pret Norvēģiju slikti nospēlējām aizsardzībā, bija slikti metieni utml., nespēlējām to labāko hokeju, bet arī tas viens tiesnesis Jerbažeks deva mūsējiem noraidījumus bez pamata un norvēģus pažēloja(īpasi epizodē pret Redlihu). Labi, neesmu eksperte. :)
Droši vien tāpat neiemestu bez noraidījumiem, bet tàpat biki izbesīja tas tiesnesis.
GhostGG @ 29.05.2021 12:54Mani nemaz nepārsteidz, ka šāds ir iznākums. Vesture atkartojās gada no gada. LV izlase vienmēr atbildīgajās spēles ir "pietaisījuši bikses". Katru gadu viens un tas pats - uzvar tos, kurus nevajag uzvarēt un zaudē tiem, kurus vajag uzvarēt. Gala rezultāts ir kā vienmēr - nav 1/4 fināls, bet priecājamies par to, ka "aizķērām" kādu punktu no lielajām izlasēm. Es nezinu, kas tas ir, mentalitāte tāda, vai kas. Protams, teorētiski vēl viss ir iespējams, bez lielas cerības neloloju.