Attālums, atsvešināšanās, strīdiņi, aizdomas par neuzticību

Reitings 50
Reģ: 20.12.2018
Sveiki dāmas, šeit atkal diskusiju no puiša, jo nav īsti kā paskatīties uz šo no sievietes pusi.
Tātad izskaidrošu situāciju. Dēļ covid 19 pēdējo pusgadu maz esmu bjjis mājās, tagad arī bija plānots, ka būśu prom mēnesi, bet sanāks 3, vēl 1 palicis. Iepriekšējo reizi biju prom arī 3 mēnešus, kas mums nebina viegli, bet visu laiku sarakstijāmies, sazvanījāmies, viss bija tik jauki un mīļi, ka laiks skrēja laika spārniem un biju laimīgākais vīrietis uz pasaules, jo kuram vēl tik saprotošu draudzeni.
Bet šoreiz ir savādāk, sākumā likās viss kā ierasts, līdz viņa man pirms 1.5 mēneši naktī uzrakstīja, ka viņai šķiet, ka atsvešinamies. Es par to ļoti satraucos, protams saprotu, tas ir dabiski, attālums noteikti nav vieglākā lieta attiecībās, bet es esmu vecmodīgs, ja mīli tad nekas nav šķērslis. Tad nu teicu, ka jā varbūt tā ir, lai gan es tā nejutos, teicu, ka sazvanamies retāk, ka vajag biežāk, uz to īsti nereağēja, arī visu laiku, kad es piedāvāju sazvanīties atsaka pārsvarā, es saprotu protams kapēc, ir augstskola, daudz jāmācās, brīvdienās brauc pie vecākiem (par śo es gan nesaprotu, kapēc pie viņiem braucot nevar sazvanīties ar draugu). Saprotu, ka viņa ir jaunāka par mani man 25 viņai 21, sākusi tusēt ar vecajiem draugiem, jaunas emocijas, pavasaris vēl, kā saka riesta laiks, varbūt zemapziņā tas maina uzvedību. Bija strīdi mana stulbuma dēļ, kad es gaidīju zvanu no viņas, bet nesagaidīju, viņa bija tusēt ar draugiem, it kā runājām, ka piezvanīs varbūt, bet nepiezvanīja, es ļoti apvainojos, viņa īsti nesaprata kapēc, izteicu nesmukas piezīmes, bet labi pārdzīvojām...Agrāk vispār nebiju greizsirdīgs, arī tagad nav pamata, bet tādas sajūtas rodas....prasīju vai viņa vispār grib būt kopā, saka ka jā....gribam arī precēties...bērnus un visu pārējo, bet visi šie pēdējo mēnešu notikumi mani raisa lielu nesaprašanu.....
Vairs nejūtu to mīļumu kāds bija......Varbūt tas tiešām, jo viņai ir stresiņi skolā? Nāk sesijas utt....arī tas ka mēs neesam kopā, tiksimies pēc 3ned...
Zinu ka sīkums, bet arī man pēdējo bildi neielaiko instagramā, vet citam čalim ielaiko....jā zinu bērnu stulbums, bet pat tas man pieķērās pie sirds.....
Šīs man ir pirmās nopietnās atriecības, tapēc nezinu kā rīkoties..
Negribu kā muļķis uzbāsties, kas laikam ir sanācis pēdējās dienās...varbūt ieslēgt vēso un paskatīties kas notiks???
Ceru, ka dāmas vispār kaut ko sapratāt no mana šī sirds izkratīšanas teksta.
22.05.2021 13:46 |

Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Gotti @ 22.05.2021 17:53
Esmu diezgan pārliecināts, ka būs, vēl 25 dienas palikušas, jo tuvāk nāk, jo grūtāk paliek..vispār trakums tā mīlestība, esot attiecībās tik daudz ko jaunu par sevi esmu uzzinājis.....?

Nav tāds pieņemtais laiks. 🙂 mēs gribējām precēties nepilnu gadu pēc saderināšanās , bet sākās Covid un mums viss atcēlās. Laiks ir tad kad jūs paši tam esat gatavi. Ir jāņem vērā cik lielas kāzas vēlaties, budžets . Ja vēlaties pēc pus gada un ziniet, ka visu laikā paspēsiet, tad kādēļ gan ne? Zinu paziņu kura savu vīrieti aizvilka jau nākamajā nedēļā uz dzimtsarakstu nodaļu pieteikt tuvāko datumu. 😁
22.05.2021 19:22 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Ne gluži ignorēt,bet paskatīties,vai viņa vispar interesējas,kas notiek jùsu starpā.. arī tas ,ka covid ,covid, ja abi grib un zin ko grib,tad covid nav šķērslis! Ipaśi tagad ,kad robežas jau atkal taisas vaļâ, saakas vakcinëšanâs utt.
Lai izdodas..
22.05.2021 19:45 |

Reitings 395
Reģ: 15.04.2015
Varbūt tu visu laiku uzbāzies ar zvaniem un rakstīšanu? Mani arī nogurdinātu uzspiestas sarunas runāšanas pēc. Esi mēģinājis nedot ziņu un gaidīt vai pati rakstīs?
Iespējams, ka vienkārši Tev ārzemēs ir vientuļāk, bet viņai mājas turpinās dzīve un Tev ir daudz laika overthinkot. Es laikam pagaidītu līdz satiktos un tad spriestu.
22.05.2021 20:01 |

Reitings 50
Tā atbildēšu jums visām 3 reizē.
Par pirmo - par kāzām vēl pāris gadus nedomājam, sākumā domājam paņemt kopīgu suni un paskatīties kā mums izdodas to audzināt un tikt galā, mazais treniņš kā saka tālākajai dzīvei. Abi gribam precēties, bet vēl sīkāk neesam neko plānojuši
Otrais -
jā esmu mēğinājis, tad pati padod ziņu, paprasa kā man iet, vai jebko citu uzraksta.
Un piekrītu, varbūt esmu pārāk sadomājies, jo maijā norvēğiem ir daudz sarkano datumu, daudz brīvdienu, brīvā laika utt.
Paldies meitenes, lai arī cik dīvaini tas nebūtu, jūsu atbildes bik visu salika pa plauktiņiem, ar čomiem nav jēga runāt par attiecībām, viedoklis no malas laikam ir zelta vērts
22.05.2021 20:09 |

Reitings 50
Varbūt tiešām ejam ārā no uķi puķi fāzes vienkārši un ejam tālāk attiecībās...jo mana draudzene to zin, man ir tieksme visā iedziļināties līdz sīkumiem utt. varbūt esmu visu vienkārši uztvēris pārāk asi
22.05.2021 20:17 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
Gotti @ 22.05.2021 20:17
Varbūt tiešām ejam ārā no uķi puķi fāzes vienkārši un ejam tālāk attiecībās...jo mana draudzene to zin, man ir tieksme visā iedziļināties līdz sīkumiem utt. varbūt esmu visu vienkārši uztvēris pārāk asi

Manuprāt, rozā briļļu periods pazūd ar laiku, tikai uzsākot kopdzīvi, tā kā tam nevajadzētu pazust.
Par Instagram - lai arī cik ļoti tu gribētu, neieteiktu rakstīt citiem. Tikai no malas izskatīsies pēc crazy case filled with insecurities (ja vien tas nav tavs mērķis).
Labāk tādas konfrontācijas un visas savas šaubas kopumā izrunāt aci pret aci, jo tomēr visādus attaisnojumus ir vieglāk izdomāt, kā arī samelot, jo.. nu.. attālums.
23.05.2021 22:46 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Ne visi var izturēt attāluma attiecības. Pati tādās patreiz arī esmu bet ilgi vairs nebūšu,jo beidzot sasniedzām to ko vēlamies lai būtu kopā pavisam ikdienā un viss ir nokārtojies! Ja starp cilvēkiem ir īsta mīlestība un meitene jūtas droša kaut puisim esot attālumā, tad viss sanāks. Jūsu gadījumā izklausās, ka esat pārāk jauni un meitene nespēj būt attaluma attiecībās.
23.05.2021 23:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits