Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attālums, atsvešināšanās, strīdiņi, aizdomas par neuzticību

Reitings 50
Reģ: 20.12.2018
Sveiki dāmas, šeit atkal diskusiju no puiša, jo nav īsti kā paskatīties uz šo no sievietes pusi.
Tātad izskaidrošu situāciju. Dēļ covid 19 pēdējo pusgadu maz esmu bjjis mājās, tagad arī bija plānots, ka būśu prom mēnesi, bet sanāks 3, vēl 1 palicis. Iepriekšējo reizi biju prom arī 3 mēnešus, kas mums nebina viegli, bet visu laiku sarakstijāmies, sazvanījāmies, viss bija tik jauki un mīļi, ka laiks skrēja laika spārniem un biju laimīgākais vīrietis uz pasaules, jo kuram vēl tik saprotošu draudzeni.
Bet šoreiz ir savādāk, sākumā likās viss kā ierasts, līdz viņa man pirms 1.5 mēneši naktī uzrakstīja, ka viņai šķiet, ka atsvešinamies. Es par to ļoti satraucos, protams saprotu, tas ir dabiski, attālums noteikti nav vieglākā lieta attiecībās, bet es esmu vecmodīgs, ja mīli tad nekas nav šķērslis. Tad nu teicu, ka jā varbūt tā ir, lai gan es tā nejutos, teicu, ka sazvanamies retāk, ka vajag biežāk, uz to īsti nereağēja, arī visu laiku, kad es piedāvāju sazvanīties atsaka pārsvarā, es saprotu protams kapēc, ir augstskola, daudz jāmācās, brīvdienās brauc pie vecākiem (par śo es gan nesaprotu, kapēc pie viņiem braucot nevar sazvanīties ar draugu). Saprotu, ka viņa ir jaunāka par mani man 25 viņai 21, sākusi tusēt ar vecajiem draugiem, jaunas emocijas, pavasaris vēl, kā saka riesta laiks, varbūt zemapziņā tas maina uzvedību. Bija strīdi mana stulbuma dēļ, kad es gaidīju zvanu no viņas, bet nesagaidīju, viņa bija tusēt ar draugiem, it kā runājām, ka piezvanīs varbūt, bet nepiezvanīja, es ļoti apvainojos, viņa īsti nesaprata kapēc, izteicu nesmukas piezīmes, bet labi pārdzīvojām...Agrāk vispār nebiju greizsirdīgs, arī tagad nav pamata, bet tādas sajūtas rodas....prasīju vai viņa vispār grib būt kopā, saka ka jā....gribam arī precēties...bērnus un visu pārējo, bet visi šie pēdējo mēnešu notikumi mani raisa lielu nesaprašanu.....
Vairs nejūtu to mīļumu kāds bija......Varbūt tas tiešām, jo viņai ir stresiņi skolā? Nāk sesijas utt....arī tas ka mēs neesam kopā, tiksimies pēc 3ned...
Zinu ka sīkums, bet arī man pēdējo bildi neielaiko instagramā, vet citam čalim ielaiko....jā zinu bērnu stulbums, bet pat tas man pieķērās pie sirds.....
Šīs man ir pirmās nopietnās atriecības, tapēc nezinu kā rīkoties..
Negribu kā muļķis uzbāsties, kas laikam ir sanācis pēdējās dienās...varbūt ieslēgt vēso un paskatīties kas notiks???
Ceru, ka dāmas vispār kaut ko sapratāt no mana šī sirds izkratīšanas teksta.
22.05.2021 13:46 |

Reitings 50
Pat uzrakstīju tam čalim kam viņa ielaikoja bildi, bet izdzēsu, varbùt uzrakstīt pajautāt kā viņš viņu pazīst?
22.05.2021 13:47 |

Reitings 50
Vai varbūt, tas rozā briļu periods ir beidzies, un kāpjam jaj nākamajā līmenī?
22.05.2021 13:48 |

Reitings 50
Saprotu ka attālums bieži nogalina attiecības, bet mums izdodas....un tas nebūs mūžīgi, tagad vienkārśi tāds stulbs periods
22.05.2021 13:52 |

Reitings 50
Jo esmu pēc horoskopa lauva, kas ļoti izpaužas manā raksturā un godīgi sakot es vairs nevaru izturēt šo situāciju dāmas..varbūt nogaidīt, aizbraukšu uz lv un viss būs skaisti atkal?
22.05.2021 13:55 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Es domāju ka meitene ir sapratusi, ka attāluma attiecības nav priekš viņas. Protams, tusēt var iet lai izvēdināt galvu, bet es domāju, ka tur notiek kas vairāk par tusiņu.
Kā arī..kāpēc nevar sazvanīties ar tevi esot pie vecākiem? Nu kas tas pa murgu
Neizpildītie solījumi, atsvešināšanās, tusiņi, melošana..vecīt, neesi naivs.
22.05.2021 14:34 |

Reitings 50
Es par to pašu, domāju vai mīlestība man nav aizmālējusi loğisko domāšanu? It kā viņa nav tāds cilvēks, vēl nesen sākām dzīvot kopā...ahh stulbums
22.05.2021 14:37 |

Reitings 50
Par melošanu es neko neminēju, nedomāju, ka viņa man melo, es viņai uzticos
22.05.2021 14:38 |

Reitings 69
Reģ: 03.07.2020
Attāluma attiecības nav attiecības, ja viņa nav gana svarīga, lai uzturētos tuvāk, tad pareizi dara, ka pamet.
22.05.2021 15:02 |

Reitings 50
Kā tas ir jāsaprot? Man ir darbs Norvēğijā, cenšos sākt savu biznesu Latvijā? Viņai to esmu izskaidrojis, man ir savi mērķi dzīvē, un esam šo izrunājuši
22.05.2021 15:05 |

Reitings 50
Attiecības ir attāluma covid dēļ, komandējumi sanāk ilgāki kā ierasts
22.05.2021 15:05 |

Reitings 50
Bet es saprotu viņu, viņa ir jauna, skaista, varbūt domā, ka es viņai traucēju baudīt jaunību...nezinu ko īsti domāt, varbūt esmu par daudz sadomājies
22.05.2021 15:06 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Pamēģini vińu noignorēt, kaada reakcija vinai bus uz śo?
Es zinu tikkai to, ka ,ja sievietei vīrietis ir ĺoti svarìgs vińa nespēs iztikt bez komunikācijas ( jaa,mes bieži vien iespītejamies un gaidam pirmo soli no vìrieśa puses), bet, takaa tu jau esi izradijis pietiekamu uzmaniibu un viņa imteresi neizrāda, pamegini noignoreet arī tu. Vai vińa maz apjautaasies,kur esi palicis?
21g ir ĹOTI JUNS CILVĒKS.. cilveki apkart,tusińi ,alko vis kopaaa briziem sajauc galvu un iedomaajamies,ka var dzivot taja mirklii un momentaa..
Iespejams viņa tiesham saprot, ka attaluma attiecibas isti nedarbosies, jo sievietes grib sajust otru cilveku..
Bet,ja milestiba ir īsta, tad attaluks nav šķērslis.
Zinu ko runāju, jo pati esmu tādas ,jau 6mēneśus!
22.05.2021 15:25 |

Reitings 50
Negribu ignorēt viņu, man tas liekas bērnišķīgi un stulbi, bet atturīgāks sarunās varētu gan būt.
Protams viņa apjautājas par mani, atsūta man viskautko un mēs komunicējam, varbūt tiešām es visu saasināti uztveru, pēdējais gads bijis diezgan stresains
22.05.2021 16:35 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Es atkal domāju, ka nevajag iepriekš sarunāt laikus, kad sazvanīties, bet vienkārši piezvanīt un parunāties, kad negaida, piemēram, kādā vakarā. Izrunāties un tad redzi, kas notiek. :)
22.05.2021 17:20 |

Reitings 50
It kā jau esam visu izrunājuši, viss ir kārtībā, bet nepamet tā sajūta...kā jau teicu, varbūt uzpūšu ziloni no mušas, bet paldies par atsaucību dāmas!
22.05.2021 17:24 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Man ir bijis kas līdzīgi. Tieši tādas pašas sajutas, arī par tajiem pašiem like. Es zinu kā Tu juties. Zinu kā tas ir kad nevari saprast otru cilvēku, it kā ir ok, bet pats jūti ka nu nav.. es pilnīgi ticu, ka jūsu attiecības tomēr meitenei vairs nav tik lielu jūtu vai arī ir atsvešinājusies kamēr esi prom, bet esmu pilnā pārliecībā ka satiekoties atkal visa kaisle būs no jauna klāt. 😉
Manā gadījumā arī it kā viss bija ok, bet nu katru dienu man nebija garastāvokļa..it kā sazvanījāmies, sarakstījāmies bet to emociju nebija, likā ka viņš to dara tikai tādēļ jo tā vajag.lai es neapvainotos. Kad satikāmies un atkal sākam dzīvot kopā viss apgriezās kājām gaisa, jo kā viņš teica, bez manīm pārāk sliktas domas galva bija, nebija garastāvokļa, nebija emociju esam kopā vai nē. Bet satiekoties ir kas cits un nu jau mēs esam saderināti. Laimīgas beigas manā gadījumā un atceroties to laiku liekas nu kaaaa??!! Neatceros pat kāds vins ir bez garastāvokļa. 😅
22.05.2021 17:46 |

Reitings 50
Esmu diezgan pārliecināts, ka būs, vēl 25 dienas palikušas, jo tuvāk nāk, jo grūtāk paliek..vispār trakums tā mīlestība, esot attiecībās tik daudz ko jaunu par sevi esmu uzzinājis.....😀
22.05.2021 17:53 |

Reitings 50
Starp citu dāmas, cik ilgā laikā pēc saderināšanās ir pieņemts precēties? Jo mēs gribam precēties nākotnē, domāju kad būtu īstais brīdis bildināt
22.05.2021 18:02 |

Reitings 512
Reģ: 04.03.2016
Es domāju, ka viņu arī iespaido situācija, kas ir pasaulē + Tu neesi blakus.
Es iedomājos, ka man tā būtu, iespējams zinot, ka cilvēks nav blakus, tikai runājat un viss kaut kā iespējams apniktu, ka nevaru dalīties ar otru cilvēku ikdienas dzīvē utt.
22.05.2021 18:02 |

Reitings 50
Pilnībā piekrītu, it kā cenšamies dalīties tādos šķietami ikdienas sīkumos, tas tomēr satuvina manuprāt, ja esat širti kādu laiku, bet tas var apnikt, laikam mums abiem ir nedaudz apnicis, bet tas laikam ir dabiski. ai labi, tiksim gan jau galā ar šo, šis laiks daudziem ir sarežğījumu pilns, zinu ka ar šo sievieti vēlos pavadīt visu atlikuśo dzīvi kopā, tapēc nesteigšos ar lēmumiem un izturēšos ar cieņu
22.05.2021 18:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits