Sveiki dāmas, šeit atkal diskusiju no puiša, jo nav īsti kā paskatīties uz šo no sievietes pusi.
Tātad izskaidrošu situāciju. Dēļ covid 19 pēdējo pusgadu maz esmu bjjis mājās, tagad arī bija plānots, ka būśu prom mēnesi, bet sanāks 3, vēl 1 palicis. Iepriekšējo reizi biju prom arī 3 mēnešus, kas mums nebina viegli, bet visu laiku sarakstijāmies, sazvanījāmies, viss bija tik jauki un mīļi, ka laiks skrēja laika spārniem un biju laimīgākais vīrietis uz pasaules, jo kuram vēl tik saprotošu draudzeni.
Bet šoreiz ir savādāk, sākumā likās viss kā ierasts, līdz viņa man pirms 1.5 mēneši naktī uzrakstīja, ka viņai šķiet, ka atsvešinamies. Es par to ļoti satraucos, protams saprotu, tas ir dabiski, attālums noteikti nav vieglākā lieta attiecībās, bet es esmu vecmodīgs, ja mīli tad nekas nav šķērslis. Tad nu teicu, ka jā varbūt tā ir, lai gan es tā nejutos, teicu, ka sazvanamies retāk, ka vajag biežāk, uz to īsti nereağēja, arī visu laiku, kad es piedāvāju sazvanīties atsaka pārsvarā, es saprotu protams kapēc, ir augstskola, daudz jāmācās, brīvdienās brauc pie vecākiem (par śo es gan nesaprotu, kapēc pie viņiem braucot nevar sazvanīties ar draugu). Saprotu, ka viņa ir jaunāka par mani man 25 viņai 21, sākusi tusēt ar vecajiem draugiem, jaunas emocijas, pavasaris vēl, kā saka riesta laiks, varbūt zemapziņā tas maina uzvedību. Bija strīdi mana stulbuma dēļ, kad es gaidīju zvanu no viņas, bet nesagaidīju, viņa bija tusēt ar draugiem, it kā runājām, ka piezvanīs varbūt, bet nepiezvanīja, es ļoti apvainojos, viņa īsti nesaprata kapēc, izteicu nesmukas piezīmes, bet labi pārdzīvojām...Agrāk vispār nebiju greizsirdīgs, arī tagad nav pamata, bet tādas sajūtas rodas....prasīju vai viņa vispār grib būt kopā, saka ka jā....gribam arī precēties...bērnus un visu pārējo, bet visi šie pēdējo mēnešu notikumi mani raisa lielu nesaprašanu.....
Vairs nejūtu to mīļumu kāds bija......Varbūt tas tiešām, jo viņai ir stresiņi skolā? Nāk sesijas utt....arī tas ka mēs neesam kopā, tiksimies pēc 3ned...
Zinu ka sīkums, bet arī man pēdējo bildi neielaiko instagramā, vet citam čalim ielaiko....jā zinu bērnu stulbums, bet pat tas man pieķērās pie sirds.....
Šīs man ir pirmās nopietnās atriecības, tapēc nezinu kā rīkoties..
Negribu kā muļķis uzbāsties, kas laikam ir sanācis pēdējās dienās...varbūt ieslēgt vēso un paskatīties kas notiks???
Ceru, ka dāmas vispār kaut ko sapratāt no mana šī sirds izkratīšanas teksta.