Covid vakcīna un psoriāze

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 17.02.2012
Sveikas,
Vai te ir kāda, kurai ir psoriāze un kura ir vakcinējusies pret Covid? Vai kāda kurai kāds radinieks, vai pazīstams cilvēks ar psoriāzi ir vakcinējies? Gribētos dzirdēt atsauksmes no reāliem cilvēkiem. Jo gan ģimenes ārsts, gan ādas ārsts saka ka vakcīna itkā ir droša, bet risks, ka ādas stāvoklis var pasliktināties pastāv. Šobrīd vēl neesot pietiekami daudz informācijas, tāpēc itkā nēesot pamata teikt ka slimība saasināsies, bet nevar arī apgalvot ka tā nebūs. Un, protams, ārsti nevarot teikt, pagaidi, nevakcinējies, esot jāsaka, ka ieguvumi atsverot riskus.
22.05.2021 13:07 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Tad jau es pati personīgi,vīrs un daži mani radinieki esam izvilkuši nelaimīgo lozi,pat ar perfektajām asins analīzēm esam norāvuši kovidu pa pilno, šobrīd cīnāmies ar dažādu orgānu bojājumiem

Ja tev un virknei radu ''ar perfektām asins analīzēm'' ir neparasti smaga slimības gaita un ļoti līdzīgas, smagas sekas, tad jau izklausās, ka jums dzimtā ir kaut kādi ģenētiski zemūdens akmeņi, un tas veselības stāvoklis nemaz tik perfekts nav. Līdz šim acīmredzot paveicās nenoraut nevienu vīrusu, kas šīs problēmas veiksmīgi ekspluatē.
23.05.2021 14:47 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Par to, ka rijot vitamīnus nevar dabūt perfektu veselību, pilnīgi piekrītu. Nedaudz pārpratu komentāru.
23.05.2021 14:49 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
miss99 @ 23.05.2021 12:01

Tad jau es pati personīgi,vīrs un daži mani radinieki esam izvilkuši nelaimīgo lozi,pat ar perfektajām asins analīzēm esam norāvuši kovidu pa pilno, šobrīd cīnāmies ar dažādu orgānu bojājumiem ?

Tā izskatās, ka nelaimīgā loze. Jo man radinieki visa ģimene pārslimoja, slimoja kādas 4 dienas, ne vairāk un tagad viss ok. Kā arī darba kolēģei no Covid tikai pāris dienas galva pasāpēja un ir ok. Un no sporta nodarbību grupiņas vairāki cilvēki izslimojuši, arī ļoti vieglā formā un ir tagad ok. Visiem šiem cilvekiem kopīgs veselīgs dzīvesveids un +/- regulāras fiziskās aktivitātes.
Toties nupat gados vecs radinieks, kuram bija abas vakcīnas, saslima ar Covid un nomira :( bet viņam jau bija veselības problēmas, slimība tikai saasināja visu
23.05.2021 22:58 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Un es vienkārši nevarēju neuzrakstīt. Man tiešām žēl to cilvēku, kuriem ir veselības problēmas un kuri ir spiesti testēt vakcīnu uz savas ādas piespiedu kārtā.
Es neesmu vakcīnu nīdēja vai noliedzēja. Es atbalstu vakcīnas kā tādas, jo tās mūs sargā no daudzām slimībām. Bet es NEATBALSTU to, kas šobrīd notiek. Uzskatu, ka visam tiktiešām vajadzētu būt brīvprātīgi un izvērtējot riskus savai veselībai. Bet kas šobrīd sanāk - cilvēki tiek dzīti izmisumā, jo viņiem būtībā nav izvēles. Un nevienu protams neuztrauc, ka varbūt tiem cilvēkiem ar alerģijām un autoimūnajām saslimšanām pēc tam slimība tā saasināsies, ka viņi pat no mājas iziet negribēs. Viņi būtībā šobrīd tiek diskriminēti.
24.05.2021 06:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits