Sveiki. Man vajag uzinstalēt 7.windu!!! Katrs meistars pasaka kaut ko savu. Vai te būtu kāds interesents, kas to varētu izdarīt??? Jo meistari prasa krāmēt iekšā jaunas detaļas, ķipa, lai atvērtu vienu epastu vaļā, cosmo un facebooku. Vēl viens saka, ka 10.w., ir slikta, cits saka, ka OK. Kompim cietais disks ir 500 gigabaiti, rams 2 vai 4, uzlīme noplēsta. Tas mans kompis ir jaudīgs, vai nav??? Veiksmīgu dienu!!! Paldies.
Kāpēc vajag tieši Win7? Win7 Microsofts vairs neatbalsta un jau kādu laiku vairs nav atjauninājumu (un arī nebūs). Win10 var novilkt Microsoft mājaslapā bez maksas. Iesaku to izdarīt un pašai/am arī pārinstalēt OS, tur nav nekā sarežģīta. Internetā arī pilns ar instrukcijām, kā to izdarīt. Kompis tev ir normāls.
Ja ir 2004. gadā pirkts dators, tad tas nav nenormāli, ka ik pa laikam to apgreido. Protams, ne tāpēc, ka bez apgreida ''nevarēs e-pastu atvērt'', tie ir murgi. Man arī ir viens 2002. gada IBMs, nav ne apgreidots, ne remontēts, labā darbā kārtībā ikdienas lietošanai, bet ne Win7, ne Win10 nevarētu tam uzinstalēt bez apgreida. Autore - kāpēc joprojām lieto tik vecu datoru, ņemot vērā, cik daudz tev tas izmaksā?
Te nav kāds datorspeciālists, kas palīdzēt??? Pēdējo reizi, kad nomainīju visus jaunus dzelžus. Man uzlika 2012.gadā XP Windu. Meistars pateica, ka portatīvo jaunu pirkt nevajag.
Protams, ka ir tādi meistari, kuri teiks, ka jaunu datoru nevajag, ja reiz esi maksātspējīga un gatava gadu no gada datorā "ielikt" 200 eiro. Ņem jaunu datoru, būs Tev gan Windows 7, 10, gan jauda un viss pārējais. Taču palutini sevi!
Ja reiz tiešām tik daudz iegrūd datorā, tad varu Tev teikt vienu- 2012.gadā iegādājos portatīvo datoru acer par 239 latiem. Tas joprojām darbojas ar 60 eiro ieguldījumu šogad (klaviatūra, cietais disks un lādētājs). Man gan draugs pats visu nomainīja tāpēc nebija jāmaksā par darbu, bet fakts paliek fakts. Pati vairs nelietoju, bet mans tēvs gan un nesūdzas- var atvērt e-pastu, skatīties video, izmantot wordu ja nepieciešams un scrollot facebooku. Pirms 2 gadiem nopirku lenovo datoru par 339 euro. Nekādas dižās programmas nepavilks, bet skolas vajadzībām un interneta lietošanai vairāk nekā pietiek. Drīzāk apsver jauna vai varbūt pat lietota datora iegādi 😉 zinu arī cilvēkus, kas iegādājušies lietotus datorus ap 100 eiro un ir pilnīgi apmierināti, jo internetu lietot var- gan rēķinus apmaksāt, gan facebooku scrollot.