Man arī laba vielmaiņa, ideāls svars, varu ēst daudz un neapvelties. Bet man ir tā saucamā ēdiena paģira, ja saēdos daudz sāļu, saldu vai vienkārši daudz, ir smagi pēc tam, slikts miegs, slāpst. Nepatīk tā sajūta. Ja gadās, tad labāk, lai tas ir branča, pusdienu vai launaga laikā, lai pa nakti tomēr ir labs miegs vai var paspēt vakarā iziet pastaigā. Tiklīdz ievēroju, ka man tā ir, vairs nevaru nepamanīt. Labs triks - pamatēdienam vienmēr pagatavot klāt svaigos salātus, tad nevarēs tik daudz apēst ko treknāku. Parastu makaronu vietā var nopirkt pilngraudu, var ātri pierast, būs ilgāka sāta sajūta, kā arī mazāku porciju var apēst, liesāku sieru, liesāku gaļu, nu katrā ziņā visam var atrast liesākas opcijas. Biezpienu ņemu 0,5% un taisu ar grieķu jogurtu. Daudz dārzeņi, pākšaugi, dārzeņu zupas, kariji, mērces, pastās esmu iemanījusies likt dārzeņus. Desu, sviestu un batlmaizi vienkārši nepērku, tik cik reizēm pie vecākiem ciemos apēdu. Un tā pierod. Jebkurā gadījumā mājās gatavots pat trekns ēdiens būs veselīgāks, jo vienkārši būs svaigs un izvairīsies no nezināmām 100 sastāvdaļām. Ja gribas cepumus, izcep pati, pat ja tur ir vesela paka sviesta. Es vismaz tā domāju, ka reizēm no tā treknā ir mazāk jābaidās kā no visādām piedevām utt.