Labvakar!
Kā jūs raksturotu sievieti - pelēko peli? Izskata, raksturā, uzvedībā?
Uzdūros uz vecas diskusijas un šokējos, ka daudzas rakstīja, ka pelēkā pele ir ta, kura neekspermentē ar izskatu - nekad nav matus krāsojusi, neievedo tos, nēsā zirgastē, nelieto kosmētiku ikdienā, ģērbjas zemes toņos, ir neuzlakotiem nagiem.. raksturā kautrīga, sabiedriba nēruna, ja neviens nejauta, viedokli neizsaka, paliek maliņa...
Pēc tiem raksturojumiem es esmu pelēka pele, lai gan tā pati nejūtos :) Pedikīrs, manikīrs ikdiena nav, jo es vienkārši nesaprotu kāpēc tērēt 15-20 euro(vai cik tur tas maksā :D) uz manikīru, ja tas prieks ir parasti kadam 2 nedēļām... un tad pec 2ned vēl šīs naudas summas jāmaksā. Nu, labi, ja kāda prot smuki pati, kādai tā varbūt ir vesela terapija, tad lūdzu, bet personīgi man manikīrs ir tikai uz svētkiem, jo nevaru iedomaties, ka ta neprātīgi tērētu naudu. Mati man ir savi dabīgi, nekad neesmu krāsojusi, jo patīk krāsa, negribu bojāt(kas jaunības dullums ir sadedzināti ar taisnotaju, nedela vairakas z taisnojot). Skropstas pat nav pieaudzētas, uzacis ir koptas, bet tā neko ar tām nedaru. Garderobe man ir tikai brūni, pelēki, melni toņi un 5% no garderobes ir citas krāsas :D Pikanti apģērbi nepatik, tos tikai. Ja būtu tagad pusiis - izrādītu tam, bet ne visai pasaulei. Ak un kosmetika ikdeinā man ir tikai konsīleris(lai maskētu zilos lokus) un pūderis pa virs, skropstu tusa, bet ja nav nekada tiksanas, tad vispar bez kosmetikas.
Nepatik un nav laika katr rītu likt full face makeup, lolot matus utml. Esmu ļoti dabiska,ja ta var teikt
Esmu ļoti klusa un kautriga, publika nereunīga, bet proti par sevi pastavet, ja kads brauks auguma. Kompāiais esmu traka un biezi man saka, ka sākuma likos garlaicīga, klusa un kautriga, bet sava kompanija dodu vaļā :D