Sveikas! Man ir tāda situācija, ka draugs visu laiku melo par sīkumiem, it īpaši kad aizbraucu kautkur prom, piemēram uz nedēļas nogali pie savas ģimenes. Dievojās ka neviens nav bijis tikmēr mūsu dzīvoklī, bet kā atbraucu, pat nav nomazgājis savas 2 viskija glāzes. Kāpēc ir jāmelo par to, ka iedzer vai par to, ka draugs atnācis ir? Es taču neko neteiktu, man vienkārši ir tiesības zināt, kurš nāk uz mūsu dzīvokli, jo tomēr tās ir mūsu kopīgās mājas.
Iedzēra no vienas, nolika, aizmirsa, tad paņēma nākamo. Ir cilvēki, kuri katru reizi izmanto citu kafijas krūzi, kaut turpat stāv nemazgāta iepriekšējā.
Kaut kāds dīvainis pgadījies, ja melo par tādu sīkumu. Man pašai vispār tracina, ja melo, un ja vēl mīļotais cilvēks, par tādiem niekiem, būtu runāšana..
Elementāri! Es reti kad dzeru no tās pašas glāzes, krūzes, īpaši, ja starpā ir dienas. Vai par to jāceļ paranoja un jāsauc sanitārais dienests? Beidziet zāģēt tos vīriešus ar saviem detektīvu gājieniem, tad arī nemelos par sīkumiem. 😀Kuram gan normālam paiktu, ka piesienas pat pie GLĀZĒM?😖
Jap, piekrītu par to, ka jābeidz cilvēks zāģēt. Draugs par visādiem sīkumiem piesējās un es arī sāku visu laiku melot. Ka tik atkal nesāktu pīkstēt par kaut kādiem sīkumiem.
Nu, divas glāzes es arī neuztvertu 100%, ka kāds bijis, it īpaši, ja cilvēks saka, ka nav. Varbūt vienu vakaru dzēra no vienas glāzes, nākamajā no otras, es arī, ja negribētu mazgāt glāzi, ņemtu nākamajā dienā tīru :D