Gan Apple AirPods, gan Apple AirPods Pro ir savi plusi un ir savi mīnusi.
Apple AirPods lietoju gadus trīs. Ļoti labi turējās ausīs, par cik es visu laiku esmu kustībā, tad man tas bija svarīgi. Vingrojot, skrienot ārā nekrita, nepakustējās ne pa milimetru. Manām ausīm bija ideāli piemērotas. Par skaņu arī nesūdzējos. Mīnuss bija, ka reizēm uzkārās un nesavienojās ar telefonu. Jo vairāk tuvojās trīs gadu lietošanai, jo šī problēma vairāk atkārtojās. Uz servisu nodevu, tur teica, ka viss esot kārtībā. Nu neko, samierinājos. Kad jau pienāca trešā lietošanas gada beigas, tad viena auss atteica strādāt. Nolēmu, ka laiks pirkt Apple AirPods Pro.
Apple AirPods Pro lietoju vairāk kā gadu. Ja salīdzina ar Apple AirPods, tad šīs man tik labi neturas ausīs, arī ja nomainu ausu silikonu izmēru, ja pārāk aktīvi kustos, tad mēdz izkrist ārā. Bet toties skaņa ir fantastiska, labāka nekā Apple AirPods. Esmu sajūsmā par aktīvo trokšņu slāpēšanu, mūzikai ausīs cits skanējums. Arī skaņas caurlaidības funkcija ir laba lieta, it sevišķi darbā, kad klausos ausīs mūziku, dzirdu ko apkārtējie dara. Dizains man labāk patīk Apple AirPods Pro.
Ja skatamies tīri tehniski, tad Apple AirPods Pro viennozīmīgi ir labāks. Ja skatamies no tā kā turās ausīs, tad Apple AirPods. Bet tas ir tikai manā gadījumā, cilvēkiem ausis ir dažādas. Varbūt tev labāk ausīs turēsies Apple AirPods Pro. Mums darbā visa tehnika ir Apple un visi lieto Apple austiņas, vairākums atzina, ka arī viņiem Apple AirPods labāk turas ausīs nekā Apple AirPods Pro, bet toties skaņas tehniskās iespējas nogludina šo mīnusu.
Es gan savas ausis nedodu nevienam likt ausīs, man tas liekas nehigiēniski, bet, varbūt, tev ir iespēja kādam pajautāt un piemērīt abas ausis, tad arī sapratīsi vai tev der vai nē.