Šobrīd esmu tiešām lielā izmisumā. 😭
Piektdien bija paredzēts aborts, esmu šodien 11 nedēļas un 6 dienas.
Uz abortu neaizbraucu dēļ bērna tēva, viņš mani neaizveda ( 3 h brauciens ) , diezgan emocionāla vardarbība ir no viņa puses un grib mani noturēt dēļ bērna. Manu nostāju zināja sen, ka neesmu gatava bērnam, viņš ļoti gribēja, lai viņu nepametu ir netieši pateicis, ka bērns ir ar nolūku nevis neplānots.
Es neesmu gulejusi divas dienas, visu laiku raudu par to ka neaizbraucu uztaisīt abortu. Zvanīju savai dakterei, kura taisa abortus pateica, ka ir par vēlu.
Nosūtījums man jau ir sen, vai tiešām ir jau par vēlu? Varbūt Rīgā ir kāds kas ar to nodarbojas, kaut vai nelegāli? ( nauda man ir )
Varbūt kādai ir kontakti? Rīt tieši būšu Rīgā un var uzrakstīt privāti.
Attiecības ar bērna tēvu ir briesmīgas, audzināt vienai neļaus, kopā es nevēlos ar viņu būt, esmu sev visu dzīvi sabojājusi.
+ veselības stāvoklis arī nav labākais, daudz slimoju + ir hlamdījas. Nu jau man ir tik tālu aizgājis izmisums, ka domāju par to kā izraisīt spontāno abortu un ir pašnāvnieciskas domas.
Es nekad dzīvē nedomāju, ka nokļūšu šādā situācijā, manas dzīves lielākais murgs varētu teikt, ka ir piepildījies.