Kā dabūt attiecības ?

Reitings 13
Reģ: 31.03.2021
Jā šī ir mana problēma, es nevaru atrast draudzeni..
Jau mocos 3 gadus (actually visu mūžu bet šo 3 gadu laikā gribās attiecības jo citiem ir) lai atrastu draudzeni bet man neveicās, visu laiku tieku atšūts.
Esmu mēģinājis Tinder, matches varu dabūt tikai problēma tāda ka viņas nav ieinteresētas manī, nu runājot labu laiku pēc tam ignorēs mani, esmu bijis pat nobloķēts....
Un arī meiteņu draugus nevaru dabūt, ja mēģinātu viņas pasmietos par manīm.
Ko darīt ? Ikviens var dabūt, pat tādi kuri nav labāki nekā es var dabūt..
31.03.2021 18:28 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Jā, bija te jau līdzīga diskusija ar tādu pašu čīkstēšanu un izteikšanās veidu. Var viegli atpazīt.
Ja par tēmu, tad man pietiktu izlasīt tādā stilā rakstītu vēstuli (izteikšanās veids, ortogrāfija, interpunkcija), lai vairs negribētos ar tādu cilvēku turpināt komunicēt. Pati neesmu nekāds pareizrakstības guru, nezinu visus pareizrakstības likumus, pati pieļauju kļūdas, kā jau visi cilvēki, taču, saņemot ziņu no vīrieša, kurš konstanti par visu čīkst, lamājas, plus vēl visi šie "manīm", "taka", "itkā", pazustu vēlme turpināt saziņu. Tā teikt, sarakste ir pats, pats sākums, tāda kā vizītkarte pēc kuras saprast vai ir vēlme to cilvēku iepazīt tuvāk. Manis pēc vīrietis varētu būt kaut miljonārs ar Raiena Goslinga ārieni, bet, ja rakstības stils ir tāds, kāds nu tas ir, tad, nē, paldies, mani pat vairs neinteresēs viss pārējais.
06.04.2021 18:29 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
apšulapa @ 06.04.2021 18:03
KlaberLeng - bet kāpēc neuzaicināji ? kas ir sliktākais, kas var notikt?

Nu mēs vienā kursā mācamies. Es vienkārši domāju par to kā viņa šādu soli uztvertu. Ja atraidītu, tad atkal tas visticamāk būtu sašķobījis koleģiālās attiecības.
Nez, daudz esmu domājis, bet brīžiem laikam šķiet, ka labāk lai paliek tā kā ir. Varbūt grūti vienkārši būtu pieņemt realitāti.
Grūti tāpēc, ka uz šo meiteni koncentrējos 3 gadus un neviena cita reāli neinteresē, jo citas vienkārši neredzu.
06.04.2021 18:37 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
nezinu, es tavā vietā uzrakstītu un uzaicinātu tagad. tev nav ko zaudēt :) un pat, ja nekas nesanāk tāpat tūlīt beidzat uni
06.04.2021 18:44 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Miaa @ 06.04.2021 18:29
Jā, bija te jau līdzīga diskusija ar tādu pašu čīkstēšanu un izteikšanās veidu. Var viegli atpazīt.
Ja par tēmu, tad man pietiktu izlasīt tādā stilā rakstītu vēstuli (izteikšanās veids, ortogrāfija, interpunkcija), lai vairs negribētos ar tādu cilvēku turpināt komunicēt. Pati neesmu nekāds pareizrakstības guru, nezinu visus pareizrakstības likumus, pati pieļauju kļūdas, kā jau visi cilvēki, taču, saņemot ziņu no vīrieša, kurš konstanti par visu čīkst, lamājas, plus vēl visi šie "manīm", "taka", "itkā", pazustu vēlme turpināt saziņu. Tā teikt, sarakste ir pats, pats sākums, tāda kā vizītkarte pēc kuras saprast vai ir vēlme to cilvēku iepazīt tuvāk. Manis pēc vīrietis varētu būt kaut miljonārs ar Raiena Goslinga ārieni, bet, ja rakstības stils ir tāds, kāds nu tas ir, tad, nē, paldies, mani pat vairs neinteresēs viss pārējais.

+++
Un, kad tādam cilvēkam aizrādi, ka būtu jauki, ja izmantotu komatus, punktus, tad pretī saņem baigo vētru. 😁 Tā tak ir tikai sms vai WhatsApp ziņa, ko piesienies latviešu valodas učene, utt. Man ir grūti komuncēt ar tādiem cilvēkiem, kuri raksta greizi un nepareizi. Tik elementāras lietas ir jāievēro arī parastā sms, galu galā, tas rada iespaidu par cilvēku.
06.04.2021 18:44 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
KlaberLeng @ 06.04.2021 18:37

Nu mēs vienā kursā mācamies. Es vienkārši domāju par to kā viņa šādu soli uztvertu. Ja atraidītu, tad atkal tas visticamāk būtu sašķobījis koleģiālās attiecības.
Nez, daudz esmu domājis, bet brīžiem laikam šķiet, ka labāk lai paliek tā kā ir. Varbūt grūti vienkārši būtu pieņemt realitāti.
Grūti tāpēc, ka uz šo meiteni koncentrējos 3 gadus un neviena cita reāli neinteresē, jo citas vienkārši neredzu.

Tu esi čalis vai tu neesi čalis? Saņemies!
Varbūt viņa ir kautrīga un gaida tavu uzaicinājumu uz randiņu? Ko tad? Būsi palaidis vējā trīs gadus, trīs zemē nomesti gadi.
Kas ir sliktākais, kas var notikt? Viņa tev pateiks nē? Nu un? Ar to dzīve neapstāsies. Pieej klāt un pajautā vai viņa vēlas ar tevi aiziet pastaigā, pa ceļam iedzersiet kafiju, parunāsies un tad sapratīsies kas un kā.
06.04.2021 18:47 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
KlaberLeng @ 06.04.2021 18:37

Nevajag jau nez kā pieiet tam visam klāt, piemēram, oficiāli jautājot, bet var iesākt sarunu par neitrālu tēmu, pajokot un it kā starp citu pajautāt, ka varbūt vēlas iziet kaut kur pastaigāt.
07.04.2021 10:19 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
KlaberLeng @ 06.04.2021 17:57
Man atkal viena cita problēma.
Vasarā beigšu augstskolu, bet 3 gadu laikā tā arī ne reizi nekur neuzaicināju meiteni, kura kopš pirmā kursa nāvīgi patīk.
Reāli, kad es viņu ieraugu, uzreiz ir tāds iekšējs prieks, laime. Pat nezinu kā savādāk to pateikt. Nez, man viņa šausmīgi patīk, bet skolu beidzu pēc 2 mēnešiem. Viņa vispār ir tāds cilvēks ar kuru var ierēkt un viņa it nemaz nav iedomīga. Es pat teiktu, ka ikdienā mēs perfekti saprotamies, bet visu šo laiku es vienkārši nomīzu. Laikam jau iekšēji baidijos, ka atteiks, vai ka tas muļķīgi izklausīsies.
Kaut kā tā.

If you have to ask, you can't afford it.
Izskatās, ka Tu esi dziļā friendzone. Ja tu viņai interesētu kā vīriets viņa to nepārprotami liktu manīt. Pēc tik ilgas minstināšanāš viņa nespēs respektēt tevi kā vīrieti.
Nemaz nerunājot par to, ka jaunai pievilcīgai sievietei ir opciju cik uziet - ja viņa nav attiecībās, tad izbauda karuseli.
Es tev ieteiktu nesabojāt patīkamās atmiņas un skatīties uz lietām reāli. Nebūs, bet ja pat būtu (esi izskatīgs), tad atradīsi kādu vēl labāku.
07.04.2021 11:26 |

Reitings 242
apšulapa @ 06.04.2021 18:03
KlaberLeng - bet kāpēc neuzaicināji ? kas ir sliktākais, kas var notikt?

1) Tevi pasūtīs dodot kādu muļķīgu iemeslu (vai arī vispār neatbildēs), izstāstīs draudzenēm, druadzenes pārējiem un tu būsi publiski pazemots ar traumu uz mūžu.
2) Leading on. Tevi pasūtīs, bet zinot, ka tu viņai patīc viņa izmantos tevi priekš uzmanības/validation. Tu domāsi, ka viņa tev dod kādus signālus, bet atkal aplauzīsies. Good luck trusting woman again.
07.04.2021 11:43 |

10 gadi
Reitings 1747
aphoria arī ir kaut kāds dzīves apbižotais :D
07.04.2021 13:11 |

Reitings 12
Reģ: 06.04.2021
Sveiks!
Novēlu tev atrast vienīgo un īsto! Kas būs uzticīga, gādīga, mīloša un neskatīs kas tev rokās, vai ārieni!
Tādas ir!
Iesaku noklausīties raidījuma ierakstu:
http://lkr.lv/files/downloads/Raidijumi%20audio%202018/Kapec%20gaidit/kg%202108.mp3
Raidījuma tēma: Sēžu un gaidu. Kā nenāk, tā nenāk!
Priecīgu dienu tev! :)
07.04.2021 14:05 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
aphoria @ 07.04.2021 11:26

If you have to ask, you can't afford it.
Izskatās, ka Tu esi dziļā friendzone. Ja tu viņai interesētu kā vīriets viņa to nepārprotami liktu manīt. Pēc tik ilgas minstināšanāš viņa nespēs respektēt tevi kā vīrieti.
Nemaz nerunājot par to, ka jaunai pievilcīgai sievietei ir opciju cik uziet - ja viņa nav attiecībās, tad izbauda karuseli.
Es tev ieteiktu nesabojāt patīkamās atmiņas un skatīties uz lietām reāli. Nebūs, bet ja pat būtu (esi izskatīgs), tad atradīsi kādu vēl labāku.

Es pat pilnībā piekrītu. ja izlaidums būs klātienē, tad tā būs pēdējā reize kad viņu redzēšu. Jo nu kaut kā neticu, ka nākamajā skolā tiksimies.
07.04.2021 14:52 |

Reitings 242
apšulapa @ 07.04.2021 13:11
aphoria arī ir kaut kāds dzīves apbižotais :D

Un kas tur smieklīgs? Ļoti nesmuki no tavas puses tā izteikties.
07.04.2021 15:22 |

10 gadi
Reitings 1747
Un kas tur smieklīgs? Ļoti nesmuki no tavas puses tā izteikties.

nu bet paklau, tu esi čalis vai neesi. tas, ka tevi atraida nenozīmē, ka dzīve apstājas
07.04.2021 18:22 |

Reitings 242
apšulapa @ 07.04.2021 18:22

nu bet paklau, tu esi čalis vai neesi. tas, ka tevi atraida nenozīmē, ka dzīve apstājas

Es tev neesmu nekāds čalis.
Nekur neteicu, ka dzīve apstājas (lai gan arī tā var būt, ja piemetas depresija vai kāda cita garīga slimība). Pabeigsi studijas, atradīsi darbu, iegūsi finansiālu neatkarību, strādāsi pie sava ārējā izskata... bet tās traumas jau paliek.
Tie kas raksta "kas ir sliktākais, kas var notikt?" kladzina mainstream mantru un maz ko no dzīves saprot.
07.04.2021 19:14 |

10 gadi
Reitings 1747
pardon, pēc tavām atziņām šķita, ka esi čalis :)
nu kādas traumas? pēc tā, ka atraida? labi, visi nav vienādi, citi tiešām mēdz būt pārāk jūtīgi.
07.04.2021 19:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits