apšulapa @ 06.04.2021 18:03KlaberLeng - bet kāpēc neuzaicināji ? kas ir sliktākais, kas var notikt?
Miaa @ 06.04.2021 18:29Jā, bija te jau līdzīga diskusija ar tādu pašu čīkstēšanu un izteikšanās veidu. Var viegli atpazīt.
Ja par tēmu, tad man pietiktu izlasīt tādā stilā rakstītu vēstuli (izteikšanās veids, ortogrāfija, interpunkcija), lai vairs negribētos ar tādu cilvēku turpināt komunicēt. Pati neesmu nekāds pareizrakstības guru, nezinu visus pareizrakstības likumus, pati pieļauju kļūdas, kā jau visi cilvēki, taču, saņemot ziņu no vīrieša, kurš konstanti par visu čīkst, lamājas, plus vēl visi šie "manīm", "taka", "itkā", pazustu vēlme turpināt saziņu. Tā teikt, sarakste ir pats, pats sākums, tāda kā vizītkarte pēc kuras saprast vai ir vēlme to cilvēku iepazīt tuvāk. Manis pēc vīrietis varētu būt kaut miljonārs ar Raiena Goslinga ārieni, bet, ja rakstības stils ir tāds, kāds nu tas ir, tad, nē, paldies, mani pat vairs neinteresēs viss pārējais.
KlaberLeng @ 06.04.2021 18:37
Nu mēs vienā kursā mācamies. Es vienkārši domāju par to kā viņa šādu soli uztvertu. Ja atraidītu, tad atkal tas visticamāk būtu sašķobījis koleģiālās attiecības.
Nez, daudz esmu domājis, bet brīžiem laikam šķiet, ka labāk lai paliek tā kā ir. Varbūt grūti vienkārši būtu pieņemt realitāti.
Grūti tāpēc, ka uz šo meiteni koncentrējos 3 gadus un neviena cita reāli neinteresē, jo citas vienkārši neredzu.
KlaberLeng @ 06.04.2021 18:37
Nu mēs vienā kursā mācamies. Es vienkārši domāju par to kā viņa šādu soli uztvertu. Ja atraidītu, tad atkal tas visticamāk būtu sašķobījis koleģiālās attiecības.
Nez, daudz esmu domājis, bet brīžiem laikam šķiet, ka labāk lai paliek tā kā ir. Varbūt grūti vienkārši būtu pieņemt realitāti.
Grūti tāpēc, ka uz šo meiteni koncentrējos 3 gadus un neviena cita reāli neinteresē, jo citas vienkārši neredzu.
KlaberLeng @ 06.04.2021 17:57Man atkal viena cita problēma.
Vasarā beigšu augstskolu, bet 3 gadu laikā tā arī ne reizi nekur neuzaicināju meiteni, kura kopš pirmā kursa nāvīgi patīk.
Reāli, kad es viņu ieraugu, uzreiz ir tāds iekšējs prieks, laime. Pat nezinu kā savādāk to pateikt. Nez, man viņa šausmīgi patīk, bet skolu beidzu pēc 2 mēnešiem. Viņa vispār ir tāds cilvēks ar kuru var ierēkt un viņa it nemaz nav iedomīga. Es pat teiktu, ka ikdienā mēs perfekti saprotamies, bet visu šo laiku es vienkārši nomīzu. Laikam jau iekšēji baidijos, ka atteiks, vai ka tas muļķīgi izklausīsies.
Kaut kā tā.
apšulapa @ 06.04.2021 18:03KlaberLeng - bet kāpēc neuzaicināji ? kas ir sliktākais, kas var notikt?
aphoria @ 07.04.2021 11:26
If you have to ask, you can't afford it.
Izskatās, ka Tu esi dziļā friendzone. Ja tu viņai interesētu kā vīriets viņa to nepārprotami liktu manīt. Pēc tik ilgas minstināšanāš viņa nespēs respektēt tevi kā vīrieti.
Nemaz nerunājot par to, ka jaunai pievilcīgai sievietei ir opciju cik uziet - ja viņa nav attiecībās, tad izbauda karuseli.
Es tev ieteiktu nesabojāt patīkamās atmiņas un skatīties uz lietām reāli. Nebūs, bet ja pat būtu (esi izskatīgs), tad atradīsi kādu vēl labāku.
apšulapa @ 07.04.2021 13:11aphoria arī ir kaut kāds dzīves apbižotais :D
Un kas tur smieklīgs? Ļoti nesmuki no tavas puses tā izteikties.
apšulapa @ 07.04.2021 18:22
nu bet paklau, tu esi čalis vai neesi. tas, ka tevi atraida nenozīmē, ka dzīve apstājas