Vispār esmu novērojusi, ka apaļāki cilvēki, īpaši vīrieši, bieži ir labsirdīgi, omulīgi un ar labu humora izjūtu. Ar šim trīs īpašībām jau pietiek, lai pievērstu meitenes uzmanību. Apaļīgi un ne pārāk pievilcīgi cilvēki vairāk piestrādā pie savas personības, ja nav izskata, ar kuru koļīt čikses. Garlaicīgam bezdarbniekam, mājās sēdētājam, kas raud internetā, būs mazāk izredzes nekā resnītim, kas bauda dzīvi, smaida un liek arī apkārtējiem smaidīt. Un perverss, manuprāt, galīgi nav slikta īpašība, bet tikai esot attiecībās. Lielākoties jau sievietēm patīk, ja viņu vīrieši ir vismaz nedaudz perversi un kinky. 😉IAmSomeone @ 01.04.2021 02:25Es internetā esmu jautrs, dzīvē kautrīgs kluss. Vot šito gan es nesaprotu, ko viņas bļin nesaskata manī ? Es pat esmu redzējis resnus dīvainus tipus blakus meitenēm, un tās manī nesaskata neko.
Perverss neesmu vispār, bet bļin pat perversi var dabūt uzmanību no meitenēm a es nevaru.. Kā tas viss strādā ?
Es skaitos students.BugsBunny @ 01.04.2021 12:00Vispār esmu novērojusi, ka apaļāki cilvēki, īpaši vīrieši, bieži ir labsirdīgi, omulīgi un ar labu humora izjūtu. Ar šim trīs īpašībām jau pietiek, lai pievērstu meitenes uzmanību. Apaļīgi un ne pārāk pievilcīgi cilvēki vairāk piestrādā pie savas personības, ja nav izskata, ar kuru koļīt čikses. Garlaicīgam bezdarbniekam, mājās sēdētājam, kas raud internetā, būs mazāk izredzes nekā resnītim, kas bauda dzīvi, smaida un liek arī apkārtējiem smaidīt. Un perverss, manuprāt, galīgi nav slikta īpašība, bet tikai esot attiecībās. Lielākoties jau sievietēm patīk, ja viņu vīrieši ir vismaz nedaudz perversi un kinky. ?
Tāpat tikšu ignorēts, es tapēc neeju uz ballēm ja aizeju es vienmēr tieku ignorēts, un dažreiz pat cilvēki nevēlās lai es tur esmu... Taka totāla diskriminācija patiešāmlielaapanda @ 01.04.2021 16:00Un ko maina tas, ka esi students? Starp citu, ja vien nemācies, piemēram, mehatroniku, inženierzinātnes vai mašīnbūvi, tev statistiski ir vismaz viena brīva kursabiedrene. Pēc kovida aiziesi uz kādu universitātes balli, tur meitenes pašas kaklā kārsies, ja vien kautrīgi nesēdēsi maliņā.
IAmSomeone @ 31.03.2021 18:28Jā šī ir mana problēma, es nevaru atrast draudzeni..
Jau mocos 3 gadus (actually visu mūžu bet šo 3 gadu laikā gribās attiecības jo citiem ir) lai atrastu draudzeni bet man neveicās, visu laiku tieku atšūts.
Esmu mēģinājis Tinder, matches varu dabūt tikai problēma tāda ka viņas nav ieinteresētas manī, nu runājot labu laiku pēc tam ignorēs mani, esmu bijis pat nobloķēts....
Un arī meiteņu draugus nevaru dabūt, ja mēģinātu viņas pasmietos par manīm.
Ko darīt ? Ikviens var dabūt, pat tādi kuri nav labāki nekā es var dabūt..
Es jau esmu normāls, problēma ir tas meitenes jau..Annija35 @ 01.04.2021 16:22
Jāmaina sava domāšana un uzskati.
Šobrīd Tavā zeemapziņā ir iesēdusies doma-neesmu mīlestības cienīgs.
IAmSomeone @ 01.04.2021 16:28Es jau esmu normāls, problēma ir tas meitenes jau..
Viņas pat negrib draudzēties ar manīm, tas ir vienkārši stulbi.
Like ja es pie kādas pieietu viņa mani pasūtitu nahuj... Tā arī notiktu zb
man liekas ka kādu mēnesi vai 2 atpakaļ bija ļoti līdzigs troļļa raksts ar tieši šādu pašu tēmu un atbildēm no autora puses. Tur diskuijas izvērtās ne pa ķeksi, jo iesaistījās mūsu foruma "prominentie" vīrieši.
Kā to var izdarīt ? Es daudz nesaprotu kā tas lietas strādā.TimeToDream2 @ 01.04.2021 16:57
To pašu padomāju. :D
Autor, beidz čīkstēt. Pilnveido sevi un būs ok.
Poor incel :/ Strādā pie savas personības un izskata. Ar dzīvi neapmierināts čīkstulis, kas pie savām problēmām vaino sievietes. Ļoti nepievilcīga īpašība.IAmSomeone @ 01.04.2021 15:38Es skaitos students.
Perversie liekas slimi, viņi tādu mēslu runā ka gribas aiziet uz citu dimensiju.
Tu gribi teikt ka izskats ir svarīgs arī lai dabūtu meiteņu draugus ?BugsBunny @ 01.04.2021 17:12Poor incel :/ Strādā pie savas personības un izskata. Ar dzīvi neapmierināts čīkstulis, kas pie savām problēmām vaino sievietes. Ļoti nepievilcīga īpašība.
Izskats, personība, nauda. Vismaz viens no šiem trīs “ieročiem” ir vitāli nepieciešams jebkuram vīrietim, lai veiksmīgi nokoļītu sievieti. Diemžēl, esi atstājis iespaidu, ka ar savām rakstura īpašībām piesaistīt dāmu uzmanību tev neizdosies. Tu esi stundents bez darba, tātad naudīgums arī atkrīt. Atliek izskats - audzē muskuļus, ēd veselīgi, dzer daudz ūdeni, ej garās pastaigās, varbūt pajautā savam veiksmīgākajam un stilīgākajam draugam, lai palīdz forši apģērbties un atrast savu stilu. Kad būsi sevi vizuāli savedis kārtībā - pārējās problēmas sāks atrisināties pašas no sevis - kļūsi pašpārliecinātāks un drošāks un arī meitenes tev sāks pievērst uzmanību. Pagaidām tev ir tāds ar dzīvi neapmierināts, Kolumbainas vidusskolas šāvēja tipa vaibs. :/IAmSomeone @ 01.04.2021 17:25Tu gribi teikt ka izskats ir svarīgs arī lai dabūtu meiteņu draugus ?
Nauda ir man ja kas, apmierināts esmu ar savu dzīvi ir daudz kas bet ir problēma ka nesaprotu ko tās meitenes uzēdušās uz manīm, itkā es būtu kaut kāds tur nezinu.BugsBunny @ 01.04.2021 17:57Izskats, personība, nauda. Vismaz viens no šiem trīs “ieročiem” ir vitāli nepieciešams jebkuram vīrietim, lai veiksmīgi nokoļītu sievieti. Diemžēl, esi atstājis iespaidu, ka ar savām rakstura īpašībām piesaistīt dāmu uzmanību tev neizdosies. Tu esi stundents bez darba, tātad naudīgums arī atkrīt. Atliek izskats - audzē muskuļus, ēd veselīgi, dzer daudz ūdeni, ej garās pastaigās, varbūt pajautā savam veiksmīgākajam un stilīgākajam draugam, lai palīdz forši apģērbties un atrast savu stilu. Kad būsi sevi vizuāli savedis kārtībā - pārējās problēmas sāks atrisināties pašas no sevis - kļūsi pašpārliecinātāks un drošāks un arī meitenes tev sāks pievērst uzmanību. Pagaidām tev ir tāds ar dzīvi neapmierināts, Kolumbainas vidusskolas šāvēja tipa vaibs. :/
IAmSomeone @ 01.04.2021 17:25Tu gribi teikt ka izskats ir svarīgs arī lai dabūtu meiteņu draugus ?
Tu arī sakarīgi izteikties neproti. Varbūt viņas nesaprot, ko tu no viņām gribi?IAmSomeone @ 01.04.2021 18:00Nauda ir man ja kas, apmierināts esmu ar savu dzīvi ir daudz kas bet ir problēma ka nesaprotu ko tās meitenes uzēdušās uz manīm, itkā es būtu kaut kāds tur nezinu.
Es tak neesmu nekāds daunis or something, es māku runāt bet tur tā lieta ka tas tālu nekur neaizies. Es pat neesmu creepy vai tas kurš uzmācās un nudes prasa es esmu pieklājīgs, un chill.BugsBunny @ 01.04.2021 18:02Tu arī sakarīgi izteikties neproti. Varbūt viņas nesaprot, ko tu no viņām gribi?
IAmSomeone @ 01.04.2021 18:05Es tak neesmu nekāds daunis or something, es māku runāt bet tur tā lieta ka tas tālu nekur neaizies. Es pat neesmu creepy vai tas kurš uzmācās un nudes prasa es esmu pieklājīgs, un chill.
Šodien ir skaista diena un es gribu Tevi izdrāzt.
Paskatoties uz Tevi man rodas vēlmē šaķert tevi aiz matiem un nospiest uz ceļiem.
Es gribu tevi redzēt ar seju spilvenā un dibenu gaisā.
Es gribu tevi piesiet pie savas gultas.
Tas nau šaujamais manās biksēs, es vienkārši esmu precīgs tevi redzēt.
I want to choke you really bad.