Tas nav katru dienu, bet nu nedēļā vismaz 2x.. drošvien pie vainas ventilācija, bet kā to daudzīvokļu namā atrisināt?Piekūns @ 29.03.2021 21:22Tas, ka kaimiņiem ir apšaubāmas vai vienkārši īpatnējas kulinārijas izpausmes? Jā.
Tas, ka no tā izteikti smird viss tavs dzīvoklis? Nē.
\Dream woman @ 29.03.2021 21:31Tas nav katru dienu, bet nu nedēļā vismaz 2x.. drošvien pie vainas ventilācija, bet kā to daudzīvokļu namā atrisināt?
Katz @ 29.03.2021 22:22Diemžēl, visticāmāk tā būs vienmēr, jo izskatās, ka būvējot ir savienota ventilācijas šahta ar nosūcēju un, tad dabiski, ka no lejas uz augšu līdz galamērķim caur visiem dzīvokļiem izgaro patīkamie aromāti. Ar šādiem jautājumiem gan ir jāvēršās pie dzīvokļa īpašnieka un/vai pārvaldnieka.
re kā ir-kaimiņi iebilst, ka smēķē uz balkona un cilvēciņš to dara telpās. Dažreiz šķiet, ka labāk būtu gājis uz balkona. Atkāpe no tēmas, bet nu tā tas ir.Digimons @ 29.03.2021 23:10Man ir šī pati problēma, bet Nejau ar ēdiena smaku, bet ar cigarešu! Reāli briesmīgi
Dream woman @ 29.03.2021 21:31Tas nav katru dienu, bet nu nedēļā vismaz 2x.. drošvien pie vainas ventilācija, bet kā to daudzīvokļu namā atrisināt?
vislabāk attauko fairy ar ūdeni. Sataisi spray pudelē un notīri 1x ar mikrofibru un 2x ar tīru mikrofibras lupatiņu. 😉Elisa_M @ 04.04.2021 12:52Man ir līdzīgi, tikai no vetilācijas šahtas (vismaz man tā šķiet), virtuvē nāk iekšā nevis smakas, bet kaut kādas taukvietas vai kas tamlīdzīgs. Visas mēbeles, tehnika, kas ir pie tās sienas, ir taukaina un speķaina. Ierīces ar mitru salveti var noslaucīt un viss kārtībā, bet skapīši visi ir spīdīgi jau no tā brīža, kad šeit ievācos - pašu lipekli notīrīt var, bet tā taukainā spīduma noņemšanai nekādu līdzekli vēl neesmu atradusi. Varbūt problēma ir cita, bet viss paliek lipīgs neatkarīgi no tā, vai es pati gatavoju vai negatavoju. Varbūt Jums ir kāds brīnumlīdzeklis šādu taukainu traipu noņemšanai?