Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vitamīnu inhalatori

 
Reitings 361
Reģ: 07.07.2020
Labdien!
Iespējams esat redzējušas, ka tagad(labu laiciņu atpakaļ) ir parādījušies vitamīnu inhalatori. Vieni brīdi reklamēja influenceri. Izskatās kā elektroniskās cigaretes, taču bez nikotīna un citām kaitīgajām vielām, kas ir tajās.
Varbūt kāda ir izmēģinājusi? Zinu, ka lētāk ir nopirkt aptiekā vitamīnus, nevis pirkt tos inhalatorus, taču mani uzrunā tas ''dūmu vilkšanas process''. Man nevajag nikotīnu, neesmu atkarīga no smēkēšanas.
Tagad atradu, ka ir arī šie inhalatori, kas it kā palīdzot ātrāk iemigt :D(es gan īsti neticu, ka tas strādās, bet nu...)
Varbūt kādai ir pieredze?
http://inhale.lv/produkts/naujas-modelis-melatonin-lavender-dream/
26.03.2021 12:29 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Wow ko tik neizdomā.
atbilst farmācijas līmeņa organisko aktīvo vielu standartiem.

kādiem standartiem? šitie fake apraksti vienmēr ir tik smieklīgi. :D
Mediķa skatījumā šis ir tik fake, lieks un nevajadzīgs. Inhalācijas ir medicīnsikas, notiek ar nebulaizera palīdzību, ar ar tīru vai destilētu ūdeni un kopā ar medikamentu, noteiktu skaitu reižu dienā.
Šajā rakstā par inhalācijām to visu sauc tikai tāpēc lai nebūtu jāraksta-vilksiet kaut kadu dūmu kaut kādas degšanas rezultātā.
A kā var zināt ka tur tas vitamīns ir beidzies?
Iemetu quick search google un nekādi pētījumi par šo metodi nav bijuši. Risku uz sevi uzņemies.
Vai tiešām vēlme vilkt dūmu ir tik svarīga? Un kas tur tāds kam patikt?
26.03.2021 12:55 |
 
Reitings 84
Reģ: 21.08.2020
Melatonīns var palīdzēt iemigt, jā, bezmiega periodos ar tabletītēm izdevās vismaz pāris stundas naktī pagulēt.
Mans ne mediķa skatījums - pie neviena no produktiem nav uzrādīts, kāda ir "vitamīna" deva vienā elpas vilcienā. Tas "NEIEROBEŽOTS IEELPU SKAITS DIENĀ" arī nevieš uzticību, ka tur jebkas ir iekšā. Ja arī ir, tad uzņemamā deva ir tik niecīga, ka nav vērā ņemama. Arī vitamīnus var pārdozēt.
Melatonīnu, piemēram, lietot vēlams īsu brīdi pirms gulētiešanas, man kaut kā ļoti nesimpatizē doma gultā guļot vilkt kaut kādus dūmus.
26.03.2021 13:31 |
 
Reitings 55
Reģ: 13.02.2021
Es reiz tādu pasūtīju, likās, ka būs labs veids kā ''nomierināt nervus''. Toreiz biju sākusi lietot elektroniskās cigaretes ar tām garšām, bet negribēju atkarību, tāpēc likās, ka ''ievilkt dūmu'' un saņemt vitamīnus(nu vai vismaz ne nikotīnu) būs veselīgāk.
Nu, vienreiz nopirku un vairs nepirktu. Toreiz atradu lietuviešu saitā pa kādiem 12 euro un piegāde bija 5 euro, tāpēc padārgi sanāca. Nezinu, cik ieelpām pietika, bet nu man bija kādiem 2 mēnešiem laikam. Tas jau atkarīgs, cik daudz ieelpas taisi katru dienu :D
No tā ko es pirku baigais miers nebija(pirku tādu, kur ražotājs solīja, ka jūs būsiet mierīgāks, nosvērtāks), vienīgais pats process - dūmu vilkšana.
Labāk ieteiku nopirkt vitamīnus aptiekā. Sanāk daudz lētāk un efektīvāk :)
27.03.2021 09:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits