Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Slikta dūša

Reitings 167
Reģ: 15.10.2019
Sveikas
Esmu nagu kopšanas speciālists un gribēju jautāt visām, kam ir sēdošs darbs ilgstoši vienā pozā.
Pēdējā laikā konstatēju, ka strādāju ar lielu saspringumu plecos, tā teikt neatslābinu, tam līdzi nāk slikta dūša jau pēc dažām nostrādātām stundām. Esmu arī vēmusi. Pieļauju, ka tiek aizspiests kaut kāds nervs, tādēļ arī tā notiek. Kā risināt? Cenšos atbrīvot plecu zonu, bet tas notiek tikai tad, kad piedomāju.
25.03.2021 16:24 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Var neest tik daudz, tad nebūs ko vemstīties un vēders arī varēs labāk sasprindzināties un noturēt stāju arī sēdus.
Kas attiecas uz saspringumu, tur var pslīdzēt sports un meditācija, bet darba ļaudīmnir normāli, ka sāp mugura. Man mugura bija saspringusi pat nedēļu pēc tamnkad nebiju strādājis.
25.03.2021 16:34 |

Reitings 57
Reģ: 29.03.2015
Šķiet, ka tiešām ir nospiests kāds nervs. Domāju, ka ja ir tik tālu, ka līdz sliktai dūšai, tad ģimenes ārstam vajadzētu palūgt nosūtījumu uz kakla/plecu daļas masāžu, parasti ģimenes ārsti pirms šādām masāžam iesaka aiziet arī uztaisīt rentgenu, lai ja nu gadījumā kas masāžas laikā vēl vairāk nenospiestu nervu punktus.
Man pašai ir līdzējuši adatu paklājiņi, Pranamat un līdzīgi, bet visefektīvāk tieši masāžas kurss.
25.03.2021 16:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits