Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Yaz tablešu lietošana

 
Reitings 7
Reģ: 12.06.2015
Sveikas!
Vai te kāda lieto Yaz kontracepcijas tabletes PMS simptomu mazināšanai?
Jau ilgu laiku cīnos ar to, ka 2 nedēļas pirms mēnešreizēm ir jutīgas krūtis, bieži dulla galva un garastāvokļu maiņas. Pirms tam mēģināju Prefemin un naktssveces eļļu – nepalīdzēja. Ārste izrakstīja Yaz.
Protams, salasījos visādas briesmas par šīm tabletēm un tagad ir bail izmēģināt!
25.03.2021 09:34 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
kad lietoju yaz vispār nejutu, ka tuvojas mr :) bet tas jau ļoti individuāli
25.03.2021 10:26 |
 
Reitings 127
Reģ: 20.01.2020
Lietoju un vispār nejutu, ka būs mēnešreizes. Arī pašas mēnešreizes nejutu un bija ļoti minimālas. Vienīgais garastāvoklis gan nebija lielākoties nekad man un mazākā lieta kaitināja.
25.03.2021 10:41 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Es lietoju šīs tabletes nepilnu mēnesi. Ilgāk neizturēju. Izrakstīja šīs, jo bija nepieciešamība pāris mēnešus palietot OK un daktere nolēma par šīm, jo kaut kas bija ar to, ka vairāk progesterons vai kas tml. Man bija visas iespējamās blakusparādības. Jutos kā sū#s. Visu to laiku kamēr lietoju, man bija neliela asiņošana, KATRU DIENU. Tas arī bija minēts pie blakusparādībām, bet tam it kā vajadzētu pāriet pēc pirmajām mr. Nezinu, tiklīdz sākās mr, pārtraucu tās lietot. Bija pastiprināta svīšana, pa nakti visa biju slapja, tas, kā izrādās ir paaugstināta progesterona blakusefekts. Uz sejas sametās pumpas. Turklāt ieguglējot šīs zāles atradu, ka tam pašam ražotājam ir vienas citas, pēc kurām meitenes mirušas ar trombiem, bija tiesas utt. Domāju nu i nafig...
Taču nevēlos biedēt. Tā ir tikai mana pieredze. Kad sāku lietot arī meklēju info par Yaz un bija arī pozitīva pieredze :) Tāpēc nepaļaujies tikai uz manis teikto.
Tev gan tas iemesls OK lietošanai ir tik salīdzinoši niecīgs pret to, ko organismam dara OK. Ieteiktu no sākuma pamēģināt dabīgākus līdzekļus un OK atliktu kā pēdējo un galējo variantu. Daudz pozitīva dzirdēts par naktssveces eļļu un raspodiņu tēju.
Par jutīgajām krūtīm no pieredzes varu ieteikt atteikties no kofeīna - kafija, tējas (zaļā, melnā), kola, kakao un viss, kas no tā gatavots, arī šokolāde.
25.03.2021 12:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits