piekrītu! Uzspied like un skaties, vai būs match un tad jau tālāk tā, kā augstāk rakstījaEksperte @ 22.03.2021 10:49Uztaisi kreiso profilu un mazliet saraksties ar viņu. Sapratīsi kas notiek.
kapec gadu turēt nezināmu aplikāciju telefonā? To ko neizmanto?Funny @ 22.03.2021 12:27Man bija tinderis, del rekomendacijam.
Nezinaju ka ta ir randinu programma :D, nostaveja telefona gadu, budamam precetam, neizmantoju, vienkarsi fona staveja.
Domaju kaut kas draugiem lidzigs.
Redrose @ 22.03.2021 20:48Mana draudzene ir redzējusi, savus un manus pazīstamos, aizņemtos puišus Tinder. Vienreiz reāli arī pajautāju puiša draudzenei vai viņa ir informēta par to, ka šis ir Tinder...nepagāja 2 nedēļas un viņi izšķīrās. Ja attiecībās ir problēmas un nepieciešams Tinderis, tad priekš kam vispār uzturēt tās attiecības. Nekad to nesapratīšu.
0meitene0 @ 22.03.2021 21:02Neredzu jēgu tērēt laiku taisot kreiso profilu, es vienkārši pateiktu . Man bijušais iekrita ,kad rādija youtube video un izleca vnk paziņojums no tinder un tā viss beidzās :D
Katz @ 22.03.2021 22:35Labāk runāt ar "pierādijumiem", nevis kko kkur redzēju, arī iesaku uztaisīt profilu un gaidīt match, kā inspektoram žukam?
magicpotion @ 23.03.2021 11:38..reāli ko šādu izlasot, un cik daudzām no jums tā ir bijis, nav uzticības vairs nevienam vīrietim..