Motherofdragons @ 19.03.2021 14:22Changelingerie, viennozīmīgi.
rachellpuff @ 19.03.2021 11:37Sveikas! Kādos internetveikalos pērkat apakšveļu? Negribu neko baigi šiku/ dārgu. parastu apakšveļu un galvenais , lai nav jāgaida 2 mēneši no alīša ?
Zuzuu @ 19.03.2021 15:31es triumph sūtīju koppasutijumā no limango.de pa 14-20€, manuprāt ļoti laba cena triumph.
Ir vērts paskatīties bestsecret, tur vīram vairāk sūtīju apenes, sev klasiskās, uz atlaidēm var labi dabūt. It īpaši, ja vēl pati esi Xs vai S izmērs.
Te ielūgumi reģistrācijai
https://invite.bestsecret.com/VXR-LD8-54V?c=lv&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Derisa @ 19.03.2021 14:33
Change neteiktu, ka lēta. Krūšturis pa 60 eiro nav īsti lēts. ?
C00L Dzipsy @ 19.03.2021 16:21
Tu ar to Bestsecret esi visu forumu piespamojusi! ??♀️
themoon @ 19.03.2021 22:01Pie reizes vēlējos pajautāt - vai dārgākiem krūšturiem nav problēmu ar maliņu atliekšanos? H&M, piemēram, ļoti ātri tās maliņas atliecas un neizskatās glīti zem pieguļošas blūzes. Šī iemesla dēļ apsveru pamēģināt iegādāties kādus no apakšveļu veikaliem, dārgākā gala, bet vai tiešām šajā ziņā viņi atšķiras no lētajiem? Tos lētos vismaz nav žēl pēc mēneša nomainīt pret jauniem.
Motherofdragons @ 20.03.2021 00:04
Pritams, ka atšķiras. Es h&m mežģīnes vispār nevaru uzvilkt, viņas ir durstīgas. Savus mīļākos (lasīt - biežāk nesātos) krūšturus mainu reizi gadā ātrākais. Ļoti dārgi sanāk 1x mēnesī mest ārā krūšturus, pat ja tie ir h&m.
Protams, jebkuru krūšturi jāmazgā max saudzīgā režīmā, es vienmēr izmantoju speciālos mazgāšanas maisiņus.