Sveikas, meitenes!
Pāris mēnešus dzīvoju jaunā dzīvoklī un jāsaka, ka tam ir ļoti plānas sienas, līdz ar to vēlējos pastāstīt situāciju, kas man ir uz sirds visu šo laiku. Tiešām katru dienu no kaimiņiem dzirdu emocionālu vardarbību gan tēvam pret saviem bērniem, gan savu sievu. Sākotnēji šķita, labi, nu visiem taču ir strīdi, tas ir pilnīgi cilvēciski, nelikos ne zinis. Tomēr arvien vairāk saprotu, ka šis tēvs nu ir pilnīgi nenormāls. Nekad neesmu dzirdējusi šo sievieti asi reaģējot uz viņa apvainojumiem, kas ir patiešām skarbi un nežēlīgi. Protams, iemesli var būt dažādi kāpēc tā, nezinu situāciju, taču man patiešām ir žēl to sievu un bērnus. Jā, zinu, viņu dzīve utt. sievietei taču ir tiesības jebkurā brīdī aiziet no šī vīrieša, bet, ņemot vērā, ka sienas ir tik plānas, ka bez maz vai dzirdu katru vārdu, nu es nezinu.. Kā jūs rīkotos? Ignorētu? Es saprotu, ka muļķīgs jautājums, nav pilnīgi un galīgi mana darīšana, tomēr mana žēlsirdība vienkārši ņem virsroku.. Varbūt ir kādi tālruņa numuri, kas pārbauda ģimenes, bērnu labklājību utt.? Skaidrs, ka nevēlos, lai manis dēļ viņiem ir kādas problēmas, bet tie bērni pilnīgi bļauj "kušs, lūdzu"..