Laylla @ 18.03.2021 12:17Neatminos vārdu, bet patika tā pirmā meitene zilajā kleitā, kā arī blondīne kas filmejās Egor video klipā. No malas traka likās sieviete "zelta" kleitā, pus dibenu varēja redzēt, nešķita glaimojoši,bet gan lēti un uzbāzīgi. :D
Derisa @ 18.03.2021 12:20
Egora klipā bija Ljubov. Pirmā arī bija skaista. Zelta kleitā bija viena no nesimpātiskākajām (kaut arī visas skaistas). Te var redzēt visas dalībnieces: https://www.vokrug.tv/person/product/holostyak_na_tnt_8_sezon/
Derisa @ 18.03.2021 12:13Visas meitenes skaistas, bet uztaisītas, manas favorītes izskata ziņā - Ljubov, Anastasija Leonova. Bet nu visas bezdarbnieces un vieglas dzīves tīkotājas.
Timati man nepatīk-īss, Egors daudz labāks, taču pēdējā laikā pārvērties par pusgeju - lako nagus instagram utt., kad viņš pats bija vecpuisis pirms dažiem gadiem, patika daudz labāk.
Liene Branta @ 22.03.2021 12:39Meičuki, kur jūs skatījāties otro sēriju ? Man kinotochka visu neatļauj noskatīties. YouTube arī nav.
😀Derisa @ 18.03.2021 12:13Visas meitenes skaistas, bet uztaisītas, manas favorītes izskata ziņā - Ljubov, Anastasija Leonova. Bet nu visas bezdarbnieces un vieglas dzīves tīkotājas.
Timati man nepatīk-īss, Egors daudz labāks, taču pēdējā laikā pārvērties par pusgeju - lako nagus instagram utt., kad viņš pats bija vecpuisis pirms dažiem gadiem, patika daudz labāk.