PRADACANDY @ 17.03.2021 08:53Ja vizuāli nav nekādas izmaiņas matiem, tad nevajadzētu satraukties. Iespējams mājas vari pāriet ar taisnotāju pa virsu? Esmu tā darījusi, kad ieliku matu botoksu. Vai frizieres kontakti nav saglabājušies?
PRADACANDY @ 17.03.2021 14:20Tikai lietoju mazliet citādāk kā aprakstā-izmazgaju matus 2x ar šampūnu (kāds pieejams mājās) , iepilinu 4ml (matu garums līdz jostas vietai) botoksa bļodiņā (izvelku ar šprici no aptiekas) un sajaucu ar 30ml siltu ūdeni līdz ir iegūta krēmīga konsistence. Izķemmēju matus un vienmērīgi uzklāju maisījumu uz matiem, pie saknēm nelieku. Uzlieku cepurīti un turu botoksu matos 30 minūtes,no sākuma cepurīti pasildu ar fēnu. Izskaloju matus tikai 50%,lai paliek ar botoksu, pēc tam izžāvēju ar fēnu un iztaisnoju matus ar taisnotāju.
PRADACANDY @ 17.03.2021 13:56https://www.4hair.lv/lv/botokss-matiem/6108-kach-bhx-botohair-effect-botokss.html
Tu esi vīrietis cik noprotu? Bet tik daudz ko zini pr matiem, dietam, attiecibam utt :) bravo.Putns. @ 17.03.2021 22:40Matus vispār nevajag tik bieži mazgāt. Var izskalot un tad reizi nedēļā izmazgāt. Nebūs nekas pufīgs un nevajadzēs bojāt matus taisnojot.
Es eju aukstās dušās un tādejādi man mati nesausinās, bet tas jau, laikam, par daudz prasīts.
Arī no keto diētas man mati bija biezi un smagi.
Tā tāda personīgā pieredze...