DPD paku bodes

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Sveiki!
Esmu laikam par blondu, lai saprastu, bet ko nozīmē - paku bode? 😁
Parasti sūtījumi pienaca pick up terminālos, tur kur pats kodu ievadi un izņem. Šoreiz uz paku bodi degvielas uzpildes stacijā. Esmu bijusi taja degvielas stacijā, tur nekas tads, kur izņemt dpd sūtījumus nav.
Varbūt kādai ir pienācis kādreiz sūtījums uz PAKU BODI(nevis pick up punktu terminālos) un var pateikt, kā es varu dabūt paciņu? Griežoties pie degvielas uzpildes stacijas pārdevējas? Vai ko nozīme tā paku bode?
Paldies!
14.03.2021 15:54 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Meitenex @ 15.03.2021 15:51

Degvielas uzpildes stacijā biju vēl tad, kad nebija atnakusi paciņa, tāpēc samulsu, kad atnaca sms, ka tieši stacijā, paku bodē jāsaņem, kur to nemanīju.
Un kāpēc nevar pajautāt te?
Atceros, ka tu pati man pārmeti, kad jautāju par kājas sāpēm....
Dazbrīd tāda sajūta, ka forumam ir nerakstītie noteikumi - jautāt kur atrast paku bodi nedrīkst, jo var aiziet taču pa taisno uz degvielas uzpildes staciju un noskaidrot.
Painteresēties, vai kādai ir bijušas konkrētā lokalizācijā sāpes un par ko tas varetu liecināt arī nevar, jo tam ir domāti ārsti.
Bet forums noteikti ir domāts lai uzsistu klačiņu par kārtējo Didrihsones soli, aprunātu influenceres un smeltos padomu ko darīt, ja puisi mīli, bet viņš tevi klapē. :) Vitāli svarīgas lietas.
Nav uzbraucieni tev un nav tēmēts uz tevi, vienkārši novērojums, ka pēdējā laikā jebkura nopietnāka vai mazāk nopietna diskusija tiek izsmieta, jo visu taču var uzzināt piezvanot, aizejot utml, bet tukšas pļāpas par Didrihsoni un citiem štruntiem tiek celtas godā. Tur var aizrakstīt vairākas lapas par to, cik attieksme sūdīga, cik neizdevies fotošops, cik daudz mākslīgā skaistuma utml.
Cilvēki, esiet jaukāki. :) Neviens neliek iesaistīties, ia diskusija sķiet stulba.

Es negribu iespringt baigajā diskusijā par šo. Manuprāt cilvēki vienkārši ir izlutināti un grib lai visu informāciju iesviež mutē, lai pašiem nav kaut nedaudz jāpiepūlas. Tas arī ir mans viedoklis un viss.
15.03.2021 19:19 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Drīzāk šķiet, ka cilvēki ir nevis izlutināti, bet bailīgi, puņķu tapas, kuri paši nejēdz lietas nokārtot, kaut vai šādus mazus sīkumus. Protams, tāds nav lielākais vairums, bet forumā pārāk bieži izlec šādi gadijumi.
15.03.2021 19:49 |

Reitings 1844
Šodien ar paku bija vesela epopeja, ar dokumentiem to izņemt nevarēja, jo uz pakas informācija par manu vārdu nebija, kā tikai numurs, tad vēl tā īsziņas problēma, kura man nepienāca.
Rezultātā sazvanijos ar DPD, šie pāris minūtes nosūtija īsziņu ar kodiem un paciņu dabūju. Vienīgas besis, kas bija, bija ar rindām un gaidīšanu,nepilna stunda, kamēr to visu lietu nokārto.
15.03.2021 19:52 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Katz @ 15.03.2021 19:52
Šodien ar paku bija vesela epopeja, ar dokumentiem to izņemt nevarēja, jo uz pakas informācija par manu vārdu nebija, kā tikai numurs, tad vēl tā īsziņas problēma, kura man nepienāca.
Rezultātā sazvanijos ar DPD, šie pāris minūtes nosūtija īsziņu ar kodiem un paciņu dabūju. Vienīgas besis, kas bija, bija ar rindām un gaidīšanu,nepilna stunda, kamēr to visu lietu nokārto.

Vajadzēja pirms tam izveidot jaunu diskusiju forumā “Kur atrast DPD kontaktinformāciju” 😂
Stāvot rindā būtu palasījusi komentārus, nebūtu garlaicīgi 😂
15.03.2021 20:03 |

Reitings 1844
C00L Dzipsy @ 15.03.2021 20:03

Vajadzēja pirms tam izveidot jaunu diskusiju forumā “Kur atrast DPD kontaktinformāciju” ?
Stāvot rindā būtu palasījusi komentārus, nebūtu garlaicīgi ?

:D :D vo vo, paldies par ieteikumu, nākamreiz ņemšu vērā!
15.03.2021 20:19 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Pirms ļoti ilga laika te bija tāda foruma dalībniece Kubiete. Dažkārt sakarīgas lietas pateica, bet diezgan bieži tomēr bārstījās ar pārākuma apziņas pilniem un izsmējīgiem komentāriem, vērstiem pret tiem, kas kaut ko atļāvās nezināt un pajautāt te. Nu, kaut ko tādu, kas viszinei likās pašsaprotams. Tur pāri plūda tāda "pff, kā to var nezināt, lūzere" attieksmīte. Ņemot vērā, ka šīs diskusijas autore sākotnēji visnotaļ korekti un miermīlīgi atbildēja uz uzbraucienu, bet te atkal un atkal it kā ne tieši, bet tomēr arī ne slēpti tiek norādīts uz nezinošo cilvēku prāta spēju apdalītību, šķiet, ka esmu atpakaļ pagātnē. Kad jau likās, ka tā sērga ir pāri. Citēšu, jo vienkārši šeit ļoti iederīgi - "Es vienkārši nevaru 🤦‍♀️".
15.03.2021 20:27 |

Reitings 1844
Es nezinu, uz kuru meiteņu profilā tiek mērķēts tavs viedoklis, pride and justice,
tomēr paskaidrošu, lai nav pārpratumu,
tas, ko rakstiju apakšminētajā ne uz brīdi nebija vērsts uz autores ierakstu, bet gan par sabiedrību kopumā.
Katz @ 15.03.2021 19:49
Drīzāk šķiet, ka cilvēki ir nevis izlutināti, bet bailīgi, puņķu tapas, kuri paši nejēdz lietas nokārtot, kaut vai šādus mazus sīkumus. Protams, tāds nav lielākais vairums, bet forumā pārāk bieži izlec šādi gadijumi.
15.03.2021 20:34 |

Reitings 1844
pride and prejudice, miskūzī.
15.03.2021 20:37 |

Reitings 1445
C00L Dzipsy @ 15.03.2021 20:03

Vajadzēja pirms tam izveidot jaunu diskusiju forumā “Kur atrast DPD kontaktinformāciju” ?
Stāvot rindā būtu palasījusi komentārus, nebūtu garlaicīgi ?

Šis labs 😀
15.03.2021 20:54 |

Reitings 1445
pride and prejudice @ 15.03.2021 20:27
Pirms ļoti ilga laika te bija tāda foruma dalībniece Kubiete. Dažkārt sakarīgas lietas pateica, bet diezgan bieži tomēr bārstījās ar pārākuma apziņas pilniem un izsmējīgiem komentāriem, vērstiem pret tiem, kas kaut ko atļāvās nezināt un pajautāt te. Nu, kaut ko tādu, kas viszinei likās pašsaprotams. Tur pāri plūda tāda "pff, kā to var nezināt, lūzere" attieksmīte. Ņemot vērā, ka šīs diskusijas autore sākotnēji visnotaļ korekti un miermīlīgi atbildēja uz uzbraucienu, bet te atkal un atkal it kā ne tieši, bet tomēr arī ne slēpti tiek norādīts uz nezinošo cilvēku prāta spēju apdalītību, šķiet, ka esmu atpakaļ pagātnē. Kad jau likās, ka tā sērga ir pāri. Citēšu, jo vienkārši šeit ļoti iederīgi - "Es vienkārši nevaru ?‍♀️".

Lai veiksmīga darba nedēļa. 🙂
15.03.2021 20:55 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Ok, autores situāciju diezgan viegli varēja atrisināt, bet, ja reiz runā par citām situācijām, kur autors jautā kādu šķietami pašsaprotamu un skaidru lietu, kuru var diezgan viegli noskaidrot Google, ir neforši norādīt ar augstprātīgu attieksmi, ka "kā tu vari nezināt tādas lietas". Es pati esmu jautājusi šeit to, ko var viegli atrast Google, bet tomēr vēlos precizēt, vai esmu sapratusi visu pareizi, un vēlos pieredzi iz dzīves, nevis to vispārīgo penteri, ko izmet Google. Piemēram, jautājums, kā Rīgā var nokļūt no viena punkta uz otru. Jā, to var atrast internetā, bet, piemēram, es nedzīvoju Rīgā un tik viegli neorientējos visos Rīgas transporta mezglos - kāpēc gan nevar pajautāt meitenēm, kuras dzīvo Rīgā un braukā ikdienā ar sabiedrisko transportu? Vai arī agrāk, kad forumā bija daudz dalībnieku, bieži tika cilāts jautājums par dažādām intīmām tēmām, grūtniecību utt. Tad arī bieži autors tika apsaukāts un apsmiets, kaut jautājums ir pilnīgi normāls, un labāk ir noskaidrot atbildi un iegūt zināšanas, ņemot vērā citu cilvēku pieredzi.
Aizrāvos. :D Teksts nav vērsts ne pret vienu konkrētu cilvēku. Tikai pārdomas par tēmu. :)
15.03.2021 22:20 |

Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Nu.. Tu jau droši vien vienkārši sūtot izvēlējies šādu saņemšamas veidu, jo bija ātrāk, lētāk vai ērtāk? 😁 Tad jau saprati, ka būs jāiet uz paku bodi? lai gan... pat ja ne, es neredzu šeit problēmu ieiet pajautāt vietā, adresē, kur norādīts īsziņā. Esmu strādājusi klientu apkalpošanas sfērā un varu apgalvot,ka jautājums vai "šeit var saņemt sūtījumus?" nav iekļaujams nevienā muļķīgo jautājumu topā. 😁 Es arī nesen sūtīju paciņu no membershop, izvēlējos mājām tuvāko pakomātu, kurš atrodas 10 min. gājienā (pirmo reizi izvēlējos dpd pakomātu) un patiesībā vīlos, jo saņēmu sms, ka paciņa saņemta pakomātā citā pilsētas galā, kurš atrodas kādus 3-4 km no manām mājām. Gribēju sagādāt pārsteigumu draugam, bet nācās viņam lūgt, lai pa ceļam no darba izņem sev dāvaniņu 😁 Nezinu, vai tur bija kļūdaini norādīts pakomāts vai dpd tuvākajā pakomātā nebija vietas vai kā, bet man tas nesagādāja lielas problēmas... kur Tev ir problēma? 😁 vēl jau tagad pakomāti ir tik noslogoti, ka kurjeri iespējams atstāj paciņas tuvākajos punktos, pat ja saņemšana plānota pakomātā, lai viņiem busiņos ir vieta citām paciņām, bet Tu pēc iespējas ātrāk saņemtu savu sūtījumu. :) īsumā piekrītu, ka Tu esi uzpūtusi no mušas ziloni
16.03.2021 08:13 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Taču atslabstiet, cilvēki! Lai prasa, kur problēma? Es pati meklejot atbildes Google uz saviem mulkigajiem jautājumiem, ļoti, ļoti bieži esmu atradusi rezultātu tieši jo šī foruma, kur kāda laba dvēsele bija iedomājusies šo muļķīgo jautājumu uzdot. 😄 Es arī pirmajā reizē saņemot DUS (ieejot iekšā un neredzot paku skapi) nedaudz aonulsu. Un viens uzdots jautājums šeit forumā visdrīzāk aizvieto 50+ zvanus laikā gaitā uz Dpd klientu servisu, kas savukārt jums nāks par labu, kad paši zvanīsiet dpd, un nebūs jāgaida telefona rindā, jo jūsu nemuļķīgā jautājuma priekšā būs 2 muļķīgo jautājumu uzdevēji. 😄
17.03.2021 12:29 |

Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Taču atslabstiet, cilvēki! Lai prasa, kur problēma? Es pati meklejot atbildes Google uz saviem mulkigajiem jautājumiem, ļoti, ļoti bieži esmu atradusi rezultātu tieši jo šī foruma, kur kāda laba dvēsele bija iedomājusies šo muļķīgo jautājumu uzdot. 😄 Es arī pirmajā reizē saņemot DUS (ieejot iekšā un neredzot paku skapi) nedaudz aonulsu. Un viens uzdots jautājums šeit forumā visdrīzāk aizvieto 50+ zvanus laikā gaitā uz Dpd klientu servisu, kas savukārt jums nāks par labu, kad paši zvanīsiet dpd, un nebūs jāgaida telefona rindā, jo jūsu nemuļķīgā jautājuma priekšā būs 2 muļķīgo jautājumu uzdevēji. 😄

Precīzāk pateikt vairs nevar. 👍🏻 Dažas pārāk iekarsa viena jautājuma dēļ. 😂
17.03.2021 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!