Tā nu iegājies, ka katru gadu sekoju līdzi Eirovīzijai. Eirovīzijas skatīšanās ir tāda kā ikgadēja tradīcija. Žēl, ka pagājušajā gadā konkurss nenotika, jo, cik nu noklausījos, bija daudz labas dziesmas. Piemēram man patika pagājušā gada Lietuvas dziesma, šogad piedalās tie paši izpildītāji, bet ar citu dziesmu, kura šoreiz nav īsti manā gaumē. Citas dziesmas, izņemot Latvijas, Lietuvas un Krievijas, vēl neesmu noklausījusies. Par Samantu rakstīju jau Ietekmeļu diskusijā. Saprotu, ka tā ir gaumes lieta, taču man personīgi nepatīk viņas mūzikas izpildīšanas stils un līdz ar to nepatīk arī šī dziesma. Noklausījos, bet melodija prātā nepalika vispār, atceros tikai haosu un troksni, un bļaušanu, kas, kā izskatās, laikam viņai ir ļoti raksturīga. Ārzemnieku rakstītajiem komentāriem īsti neuzticētos, jo arī pēdējā reizē par Latvijas izpildītāju, kura man personīgi arī ļoti nepatika, rakstīja daudz labu vārdu, bet rezultātā tālāk par pusfinālu tik un tā netika. Man šķiet, ka pēdējā reize, kad Latvijas priekšnesums tiešām bija labs, bija tad kad piedalījās Aminata. Kopš tās reizes nav bijusi neviena laba dziesma vai priekšnesuma. Bet tās, protams, tikai manas domas.