Atbalsts @ 10.03.2021 18:31Tas ir liels skandāls, mums arī bija ziņa: Skandalozā Meganas Mārklas un prinča Harija intervija atklāj jaunus faktus par britu karalisko ģimeni! (+VIDEO) https://dieviete.lv/zinas/skandaloza-meganas-marklas-un-princa-harija-intervija-atklaj-jaunus-faktus-par-britu-karalisko-gimeni-video/
sla @ 10.03.2021 20:11Kādas ir jūsu domas?
Vai ticat, ka tā ir patiesība, vai tas ir vnk šovs?
Man personīgi liekas, ka tas ir šovs. Viņa tomēr ir aktrise, viņai viegli notēlot. Twitter dzirdēju, ka visas otras puses laulībai tiek izvēlētas speciāli, nevis ka viņi paši sagrib būt kopā. Viņi speciāli ieprecēja biraciālu amerikānieti, šķirteni, lai sasķeltu karalisko ģimeni. Varbūt pēc dažām dekādēm karaļnams vairs neeksistēs UK. Es tā padomāju, a kas notiks, ja pieņemsim, Viljama un Keitas bērns izrādīsies lgbt, un gribēs aprecēt pretējā dzimuma? Tad karaļnams būs izjaukts.
Šēka @ 10.03.2021 19:50Nokačāju telefonā vpn aplikāciju (pirmo nedēļu bezmaksas) uzliku, ka atrodos US, tad CBS appā noskatījos pilno interviju :)
Katz @ 10.03.2021 20:16@Eksperte, kādu drāmu palaidu garām???☕️
Man personīgi liekas, ka tas ir šovs. Viņa tomēr ir aktrise, viņai viegli notēlot. Twitter dzirdēju, ka visas otras puses laulībai tiek izvēlētas speciāli, nevis ka viņi paši sagrib būt kopā. Viņi speciāli ieprecēja biraciālu amerikānieti, šķirteni, lai sasķeltu karalisko ģimeni. Varbūt pēc dažām dekādēm karaļnams vairs neeksistēs UK. Es tā padomāju, a kas notiks, ja pieņemsim, Viljama un Keitas bērns izrādīsies lgbt, un gribēs aprecēt pretējā dzimuma? Tad karaļnams būs izjaukts.
Turklāt es tiešām nesaprotu vajadzību publiski ķengāties, ja reiz viņi gribēja sākt dzīvi atsevišķi un aizvērt šīs durvis, norobežoties. Tagad sēdēt Bembija acīm un sūdzēties Oprahs tantei, ka dēlam atņemts tituls, ka finansiāli vairs netiek iesaistīti, ka rasisti, ka viņai tik gauži nodarīts, nu, muļķīgi. Un tā nu absolūti nav norobežošanās.