Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Hormonālā spirāle

 
Reitings 59
Reģ: 10.03.2020
Ieliku spirāli, jau trešā, ar pirmajām divām viss bija ok.. Bet tagad jau otro menēsi nav mr, pat ne smērēšanas.. taisu testus viens pozitīvs viens negatīvs, ferbruāra vidū biju uz HGC, grūtniecība nav, ginekologs saka ka tā var būt ka nav mr un ir pozitīvi testi, .. Varbūt kādai ir kāda pieredze, jo nu pec katra pozitīva testa jau neskriesu pie arsta.. doma to spirāli izņemt, jo tādi stresi nav vajadzīgi, un meklēt citu risinājumu, jo bērnus vairs negribu.. Bet negribu vēl pāsrteigties... Un cik ticams ir tas HGC?, varbūt par ātru uztaisīju??
04.03.2021 11:28 |
 
Patīk
Reitings 5042
Reģ: 17.04.2020
Iespējams, ka bija ārpus dzemdes apaugļošanās? Bet tad,iespējams, būtu jābūt izdalījumiem. 🤔 HCG ir ļoti ticams, ja būtu stāvoklī, ļoti ātri redzētu, skaitlis augtu dienām. Man ir Mirēna un gadiem nav mēnešreižu.
04.03.2021 11:33 |
 
Reitings 4
Reģ: 04.03.2021
Ultrasonogrāfiju taisīja? Spirāle labi stāv? Ja nav asu sāpju, netipisku izdalījumu, tad būs visdrīzak hormonu disbalanss. Gaidi tos 3-4 mēn, kuru laika jāstabilizējas hormoniem.
Man līdzīgs stāsts. Man arī 2 bija ideāli, ar trešo tādi brīnumi sākās, ka arī apsveru nemt ārā, man gan cita problēma, uzradas cistas un velk olnīcas un cirkšņu rajonā. Arī gaidu, kamēr paies adaptācijas periods, ja brīnumainās izjūtas nebeigsies, nemšu ārā.
Vispār interesanti, varētu vēl kāda ilglaicīga lietotāja iekomentēt, iespējams, ka ilgi lietojot sačakarējas hormoni.
04.03.2021 18:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)