Shayk @ 03.03.2021 14:12Iesaku iet pie Intas Priedes!???Paskaties vinas darbus FB vai IG.
Esmu permanento taisijusi vairakas reizes, bet tikai 'powder' tehnika, jo matintehnika (microblading) man nepatik un manai taukainajai adai neder.
Katz @ 03.03.2021 14:38Rūpīgi izvērtē meistaru pie kura iesi. Pati uztaisiju mikrobleidingu pirms divarpus gadiem, forma skaista, bet krāsa vēljoprojām ir saglabājusies, lai gan vajadzētu jau tā kā būt izgājušam. Pie vainas ir slikts materiāls.
Varbūt, kādai tas būtu bonuss, bet vēlos atpakaļ dabīgas.
NOTEIKTI NEIESAKU! Viņa uztaisīja man 2 pilnīgi nevienādas uzacis!! Ig liek tikai izdevušos darbus. Un ļoti nepatīkama kā cilvēks.truedeee @ 21.03.2021 20:52kādas atsauksmes par Hanifu Ezeru?
racc @ 21.03.2021 23:09NOTEIKTI NEIESAKU! Viņa uztaisīja man 2 pilnīgi nevienādas uzacis!! Ig liek tikai izdevušos darbus. Un ļoti nepatīkama kā cilvēks.
Viss ko teica:”ir vienādas.” Nekāda tālākā situācijas risinājuma. Nemaz nerunāšu, ka neievēroja aizliegumus un strādāja visu šo laiku.angelis @ 21.03.2021 23:25
Nopietni? Ja tā ir, es esmu šokā. Šķiet,ka IG visas tur baigi slavē viņu. Ko viņa pati teica par to, ka nevienādi sanāca?