Nu, jautājums ir vai izvēlētos darbu, kas nepatīk. Tev ir nepatīkami atrasties savā jurista darbā? Darbu, kas man ir vienaldzīgs, es piekristu darīt par labu algu. Kāpēc nē? Bet ja nepatīk, tad tā jau ir cita lieta.
Varu piekrist, pats būšu ne īpaši precīzi uztvēris jautājumu. Katrā ziņā meklētu pēc iespējas patīkamāku darbu, ar pēc iespējas lielāku atalgojumu un pēc iespējas labākos darba apstākļos. Tomēr, tā kā dzīvē jāiziet uz kompromisiem, tad, vismaz uz laiku varētu lielākas algas dēļ upurēt abus pārējos, ja man liksies, ka tas kopumā atmaksājas.
Es, protams, izvēlos darbu, kas patīk! 3 mēnešus es strādāju brīvprātīgi to darbu, tā ir mana sirdslieta! Nevaru iedomāties, kā strādātu kkur sakarā ar tehniku, celtniecību, es kļūtu nelaimīga šāda darba dēļ.
es esmu no tiem, kas nevarētu darīt darbu, kas nepatīk, jo to visticamāk ļoti labi varētu redzēt manās izpausmēs - maza produktivitāte, nevēlēšanās ko darīt, strādāšana bez smaida utt. 😁
Atkarīgs no situācijas. Ja varu atļauties visu nepieciešamo un mazliet vairāk, izvēlētos darbu, kurš sagādātu prieku. Ja ar to foršo darbu nevar savilkt galus, tad izvēle acīmredzami kristu uz variantu, kur labāk maksā. Ja kādu iemeslu dēļ būtu vajadzīgi lielāki naudas līdzekļi, tad arī daudz nedomātu un strādātu tur, kur labi maksā.