Sveiki,sakara ar covid par cik darba maz gadijas sastrideties ar kolektivu ,precizak kolegi,man bija iespeja izveleties stradat atseviski ,stradat kopa vai pasedet majas ,par par cik naudas ir pietiekosi izvelejos pasedet majas ,to ari pazinoju vinai ,par mani bira parmetumi ,kad uz mani ir apvainojusies teica kad es esmu atlaista no darba,esmu pielavusi dzives lielako kludu darbu tagad ir gruti atrast un tas tikai tapec kad izvelejos pasedet majas nebija runa par atlaisanu un vinai bija jauznemas nedaudz vairak darba ja nestradatu kopa ,jamin kad es vinu aizvietoju tad kad vinai vajadzeja ari vinas darbus uznemos bet vina manejos nebija ar mieru,centos izdabat stradajot kopa ka nu vien varu bet nu kada bridi saluzu jutos ka nu par daudz,un sak nedaudz jau apbizot, jamin kad bijam nostaditas fakta prieksa kad viena cilveku algu sadalis uz pusem,tapec pienemu lemumu atpusties lai vina strada pa pilnu algu..Jo skita ka man darba tomer tiek vairak...Vai ta ir normala reakcija??Ta izteikties?Mani uzskati ir tadi ne es vinai meita ne kas ,nesaprotu par ko ta bija jaapvainojas ,svess cilveks esmu.