missfortune @ 18.02.2021 13:08Jāatrod tas, kas pašai patīk un jāievieš tak ikdienā.
Man, piemēram, no kardio veidiem nepatīk skriešana, tāpēc izvēlos riteņbraukšanu un spēka treniņus.
Atrodi to, kas patīk Tev un rezultāti būs! ?
coffe time @ 18.02.2021 13:32Vai pastaigas ar ko dotu? vai tomēr vaig kko aktīvāku?
Doma ir sākt iet pastaigās un vasarā riteni iegādāties.?
missfortune @ 18.02.2021 13:36
Patiesībā, ja līdz šim Tavs dzīvesveids ir bijis mazkustīgs / ne pārāk aktīvs, tad jebkas, ko darīsi jau laikā gaitā dos rezultātus. Protams, sāc ar pastaigām, pavasarī velo. ? Sabiedriskā transporta vai auto vietā izvēlies pārvietoties ar kājām.
Veselīgs dzīvesveids patiesībā slēpjas ikdienas izvēlēs, kas ar laiku jau kļūst par ieradumu.
D vitamīns? Iesakāms, jo tiešām saule ir svarīga, lai strauji nokristos svarā.PRADACANDY @ 18.02.2021 13:43Man palīdzēja garas pastaigas, nometu pāris kg, domāju ka ar riteni varētu būt tas pats, paziņa katru dienu braukāja un vasaras mēnešos nometa ap 10kg.
tādēļ ir HIIT - 30sek sprints un 30sek soļošana un tā 15-45min. Un tas pat ir efektīvāk kā ilgstoši skriet. Pēcāk var skriet 1 minūti un atpūsties 30s.coffe time @ 18.02.2021 16:46ļoti patīk peldēt,žēl ka šobrīd baiseinus apmeklēt nevar ?
sākšu ar staigāšanu svaigā gaisā,skriet man īsti neiet pie sirds un arī nevaru ilgi paskriet.
tādēļ ir HIIT - 30sek sprints un 30sek soļošana un tā 15-45min. Un tas pat ir efektīvāk kā ilgstoši skriet. Pēcāk var skriet 1 minūti un atpūsties 30s.coffe time @ 18.02.2021 16:46ļoti patīk peldēt,žēl ka šobrīd baiseinus apmeklēt nevar ?
sākšu ar staigāšanu svaigā gaisā,skriet man īsti neiet pie sirds un arī nevaru ilgi paskriet.